Paleido prakeiksmą į pasaulį. Vyras iškasė kraupią „laiko kapsulę“  ()

Vyriškis nustebo savo namo kieme suradęs „prakeiktą“ radinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš anonimu norėjusių likti namo savininkų socialiniuose tinkluose paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuota „kraupi“ „laiko kapsulė“, kurią jis iškasė savo sode. Vartotojai ragina grąžinti kapsulę į vietą.

Jis aptiko nešvarų stiklainį, užklijuotą juostele, ir nusprendė jį peiliu iškasti iš žemės. Apie tai rašo „The Mirror“.

Išvalęs pamatė, kad viduje kažkas plūduriuoja rudame skystyje. Tai jį sudomino dar labiau.

„Atidariau talpyklą. Pajutau stiprų aliejaus kvapą. Nuėjau pasiimti pirštinių ir pinceto. Viską supyliau ant tinklo. Buvo popieriaus lapeliai, ant kurių kažkas buvo parašyta. Viskas buvo kažkokioje aliejingoje aromatinėje medžiagoje. Buvo keli lapai ir vienas čili, bet nebuvo padažo“, – „Imgur“ rašė jis.

 

Witchcraft shit

 

 

Tada vyras pamatė dvi mažas skudurines lėles – baltą ir juodą – surištas virve. Jis nunešė jas į namus, išplovė ir bandė išvynioti šalia jų stiklainyje gulintį raštelį.

„Ant skudurinės lėlės ir indo buvo lipni aliejinga masė. Koks čia žaidimas? Atsargiai išploviau popieriaus gabalus ir pradėjau skaityti žodžius. Buvo tik vardai, aš nepažįstu nė vieno iš šių žmonių (visi vyrai). Raštelis nepriklauso nė vienam iš mano šeimos narių, įtariu, kad prieš kurį laiką jį palaidojo namuose vienas iš darbininkų“, – pridūrė vyras.

 

Dauguma vartotojų patarė jam viską susidėti atgal, kiti ragino „atidaryti lėles“ ir pažiūrėti, ar jose kas nors nepaslėpta. Po to, kai įrašas pasirodė „Reddit“, žmonės pradėjo duoti patarimus vyrui.

„Žmogus paleido į pasaulį prakeikimą. Tačiau raganavimas turi tiek pat galios, kiek Dievas. Bet jei tikrai nerimaujate, nusipirkite šalavijų ir išdėliokite savo namuose. Tai tarsi priešpriešinis prakeiksmas“, – rašė vienas forumo vartotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(5)
(36)
(-31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: