NSO privertė uždaryti Kinijos oro uostą (Video). Papildyta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-07-12 21:48
Fakto ? Vienintele invazija - tai zmonijos kvailejimas ir pries sita invazija nezinau kas gali kovoti.
blizzard 2010-07-12 22:31
jei balsuosim aš balsuosiu už jį šie trys tikrai mus apgins nuo visko
kionig 2010-07-12 22:33
Ei, blizzard, tai kad jie kovoja su blogiukais, o ne bukumu, bet paveiksliukas liux
Wolfy 2010-07-12 23:48
Su sparnais?
Letalis 2010-07-13 11:00
Nu nebukim priekabus,gal sparnuotas meteoritas!
emit 2010-07-13 13:47
Esu is Siauliu. Ir tikrai galiu patvirtinti, kad ta diena du NATO naikintuvai is Zokniu praskrido pro namus. Norejau nufotografuoti, nes jie buvo tiesiai man virs galvos, bet pagalvojau - nespesiu atsinesti fotoaparato, be to ju nuotrauku jau turiu sociai. Todel neskubejau... Jie skrido is pietryciu, siaures vakaru kryptimi link Rekyvos ezero. Gali buti, kad iskvietimas buvo klaidingas, nes dabar daznai buna, kad saulei nusileidus vakaruose matosi pailgas svieciantis objektas. Bet tai gali buti paprasciausias keleivinis lektuvas, apsviestas saules. Bet straipsnyje nurodyta, kad objektas issisklaide. Keista... Turejo lektuva uzfiksuoti.
kurmis 2010-07-13 14:56
čia gal JAV SCRAMJET bando. http://en.wikipedia.org/wiki/X-43A http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_X-51 .
kionig 2010-07-13 21:11
Perletai scramjetui...
Viliauskas 2010-10-09 22:52
man nesvarbu ar tai NSO ar koks ten tai karinis prietaisas, bet aš noriu jum pasakyti vieną: jei ten buvo tas pats dalykas, kurį mačiau ir aš ir mano tėtis bei brolis, tai patikėkit, tai visai nepanašu į lėktuvo paliekamą 'uodegą'(tą baltą dryžę). aš esu mėgėja paspoksoti į dangų ir 2010-07-02, apie 22:25 važiuojant iš miesto (gyvenau užmiestyje.prie Klaipėdos) užsižiūrėjau į dangų. staiga supratau, kad matau kažką neįprasto. balta, neilga drūžė(tarsi trumpa lėktuvo 'uodega') kabėjo ore. vertikaliai. pamaniau, kad krenta koks lėktuvas ar dar kas. tiesa, dar pagalvojau, kad gal čia man haliucinacijos kokios. todėl paklausiau brolio ir tėčio ar jie irgi tai mato. labai nustebau, kai abudu patvirtino, kad jie mato tą patį. bandžiau nufilmuoti šį reiškinį, tačiau važiavome ir man nėjo nulaikyti rankų ramiai. tėtis vairavo, o aš su broliu nenuleidom akių nuo Objekto. staiga jis pakeitė kryptį. pradėjo skrieti (nors nelabai matėsi, kad jis judėtų, kas atrodė dar neįtikinamiau) Visiškai horizontaliai. ketinau nufilmuoti jį su kamera, kai parvažiuosime namo, deja, mum pasiekus namus jo danguje nebesimatė. PLIUS šiandien( 2010-10-09) apie 18:20 (tikslaus laiko nežinau, nes neturėjau su savimi telefono) danguje Vėl mačiau keistą objektą. žinoma pirma pagalvojau, kad tai lėktuvas(gi esu Vilniuje, čia oro uostas ir pan). bet manau, kad ten buvo tas pats ar panašus Objektas, kokį mačiau vasarą. čia papaišaliojau kaip maždaug tai atrodė. http://i75.photobucket.com/albums/i284/ ... s/nso1.jpg (žinoma jis nebuvo toks didžiulis, tiesiog kažkaip neišėjo kitaip nupiešti). 'uodega' buvo nežymiai perskelta. jis 'kabojo' įstrižai. kas atrodė labai keista ir siurrealu buvo tai, jog jis tolo, bet jo 'uodegos' forma Visiškai nekito ir neatitiko jo judėjimo trajektorijos... atrodė tarsi kas jį temptų skersai dangaus... pro mintis prabėgo keletas minčių 'gal vis delto čia koks lėktuva', 'o gal koks keistai judantis debesis?', jam baigiant išnykti jis atrodė taip, kaip atrodo saulė ar mėnulis, kai juos baigia uždengti debesis, bet danguj nebuvo debesų... jei turit minčių ką aš čia galėjau matyti, būkit geri, pasidalinkit. jei turit kokių klausimų, paklauskit...
kionig 2010-10-09 23:07
Labai tavo tas daiktas panasus i kometoida arba meteora.
Viliauskas 2010-10-09 23:36
Labai gali būti. aš neįsivaizduoju kas ten buvo, todėl ir klausiu. hm... o nežinau ar jie ilgai būna matomi ir kaip juda? (aš tik būdama visai maža domėjausi dangaus kūnais, dabar nieko apie juos nebežinau) na, kad jau tokia tema, tai norėjau paklausti, gal žinai kas galėjo būti tai: vieną šios vasaros naktį, kai buvo tie žvaigždžių lietūs. danguje staiga išvydau keistą reiškinį: staiga pasirodė gana nemažas dangaus šviesulys su uodega, staiga ta uodega pasidarė daug didesnė (atrodė, kaip kokį pliūpsnį, kad būtų dėjusi. kaip kad kai rodo, kai raketa kyla ir ,kad pagreitėtų (ar dar ką) kažką padaro ir iš jos tų vamzdžių toks liepsnų pliūpsnis didžiulis išsiveržia) (atsiprašau už skurdų žodyną) ir išnyko. tas pliūpsnis buvo spalvotas. į baltą spalvą staiga įsiterpė žalia ir žydra. kas tai buvo?
kionig 2010-10-10 00:48
Siaip nesu astronomas ir gana isvis nesidomiu sia sritimi. As sieciau su kokiais gamtos kunais. Tokiu dalyku su mobilke gana neverta filmuoti. Vistiek rezultate turesi isblankusi sviesuli, o jei dar ir dreba tai isvis nieko nesuprasi, tiesiog kratinys bus Sakyciau, kad tokiu reiskiniu nereikia labai mistifikuoti su zaliaisiais zmogeliukais, nors malonu skaityti is tavo aprasymu, kad tu ju ir netapatini labai. Paprasciausiai tokiu kunu dinamika taip pat gali buti ivairiai ir taip pat gali buti isimciu ar kitokiu faktoriu, kurie lemia to kuno judejimo trajektorija ir kitus pozymius kaip sviesi. Akis daznai labai apgauna, kadangi jomis nenustatysi nei greicio, nei atstumo. Gali tik apibendrintai nurodyti, greiciausiai tai naturalus procesai. Zinoma, idomu kas ten galejo buti, bet tiesiog nei tu, tuo labiau nei mes nepasakysime kas ten galejo buti. Nebent koks igudes astronomas kazka daugiau ir vaizdingiau papasakotu O dabar tai tik spejimai. Beje, su isnykimais vel gi tai siokia tokia mistika, bet tiesiog tvermes desnis neleidzia visatoje atsirasti energijai is niekur, taip pat ir isnykti. Cia po tokio filosofinio apibudinimo reiktu manyti, kad tai ka matei, gal ir paliko pozymius, bet akiai nepastebimus. Taigi visa taip virsta visokiomis ufonautiskomis pseudoteorijomis. Turiu parsisiuntes britu NSO zvalgybos departamento(kazkas tokio valstybine imone, kuri tyrinejo NSO atvejus), tai paviesinti visi dokumentai, bei daugelis zmoniu, pvz kaip tu aprasei matytus ivykius, tiesiog paraso laiske visa istorija ir nusiuncia tai kontorai, zinoma ten ataiskaitos po kelis simtus puslapiu vis dar tingiu pasivartyti ir pasiskaitineti, kokios labai panasiu ivykiu analizes. Dabar lyg britai istryne tuos archyvus. Jei kam reikes galesiu atsiusti.
Viliauskas 2010-10-10 01:12
tikrai jų nesieju su 'žaliais žmogeliukais' XD tiesiog įdomu buvo ar gamtos ar žmogaus sukurti tie reiškiniai, ir viskas. ^w^ labai gražiai ir pagrįstai savo nuomonę išdėste. pau i pm parašysiu del tu 'nso zvalgybos departamento dokumentu'. įdomu būtų pasiskaitinėti
lmn 2010-10-10 01:25
Na, jei kažkas krisdamas degė atmosferoje, tai tiesiog sudegė (skaitykim, kad akiai išnyko). Jei nesudegtų, tai ant žemės būtų didesnis ar mažesnis bum .