Piramidės Antarktidoje - natūralios ar dirbtinės kilmės?  (4)

Viena iš Antarktidos tyrinėtojų komandų paskelbė intriguojantį pranešimą apie tai, jog šiame amžino įšalo žemyne aptiko bent tris darinius, iš pirmo žvilgsnio primenančius įprastines Egipto piramides.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei tai tikros piramidės, vadinasi, Antarktida kadaise buvo ne tik be ledo (dėl to sutinka ir kiti mokslininkai), bet ir apgyvendinta pakankamai išsivysčiusios senovinės civilizacijos. Be to, ne ką mažiau įdomus ir kitas klausimas - kokias dar paslaptys slepiasi po storu Antarktidos ledo sluoksniu?

Tiesa, kol kas jokių oficialių tyrimo duomenų nėra - pati tyrinėtojų komanda viešo pranešimo neskelbė, tačiau į internetą nutekėjo kelios nuotraukos, kuriose neva ir matyti šios piramidės. 

Nors nėra garantijų, kad tai paprasčiausias montažas, tačiau net ir tikrų nuotraukų atvejų nieko garantuotai tvirtinti negalima - tai gali būti paprasčiausios uolos, pakankamai panašios į piramides.

Portalo scienceray.com duomenimis, apie šiuos objektus žinantys tyrinėtojai planuoja naują misiją į Antarktidą - nuvykus į vietą bus bandoma išsiaiškinti, ar šie dariniai yra natūralios, ar dirbtinės kilmės. Žinoma, pastaruoju atveju dar ne kartą išgirsime naujienų apie šį atradimą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(3)

Komentarai (4)