Fizikas ir neurologas: pomirtiniai išgyvenimai patiriami, kai siela palieka nervų sistemą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

reality 2012-11-01 10:17
o tai kas tavo nuomone yra įrodymas sau? tu nepasitiki savimi? netiki tuo ką išgyveni ir pergyveni pats? tai gal taves nėra? tau reikia įrodymų, kad tu esi?
Pumper 2012-11-01 10:28
"I think, therefore I am" nėra tas pats kas "I think about pink unicorns, therefore there are pink unicorns".
sielinas 2012-11-01 10:38
O jei apturėjai asmeninį išgyvenimą kai matei velniukus iš rozečių šokinėjančius. Išvada: tai bus tikrai įvykę nes tu tai išgyvenai per asmeninę patirtį.
Justas116 2012-11-01 11:10
Pala, tai kaip suprasti? Kaip ši hipotezė mokslo pasaulyje įgavo teorijos statusą? Kur įrodymai? Gi buvo atliktas ne vienas tyrimas, parodantis, kad smegenis veikiant tam tikro galingumo magnetiniu lauku žmogus gali jausti kaip jis palieka kūną. Idėja kontraversiška, tačiau šiame straipsnyje tiek ir teradau - idėjas. Tai taip išeina, jei žmogaus smegenys yra nesveikos, tai po mirties ir išlieka tokia nesveiko proto sielos konfiguracija? Leiskit pakartoti - kaip ši hipotezė staiga gavo teorijos statusą?! Ar straipsnio autorius nieko nenusimano apie mokslą ir mokslinį metodą?
Giedrius- 2012-11-01 12:35
Dalykai su kuriais asocijuojat sielą: kvantiniai šamanizmai, svoris, elektromagnetiniai laukai per galvą, "" čia jau išvis... Nenoriu net kištis į šią temą su savo subjektyvia nuomone, nepaskaitęs ko nors solidesnio, nes kaip neretai būna, kai pradedi domėtis, matai, kaip daug kas suvokime buvo pro šoną, bet ir be didelio išprusimo matyti, kad labai ne taip čia viskas. Nuo homo sapiens užgimimo paleolite, pasaulėvaizdis, be sielos suvokimo neįsivaizduojamas, viskas gamtoje turėjo sielą, bet neesmė: yra, buvo ji ar ne - tai pasaulėvaizdžio dalykas, nesuprasdamas to atmeti svarbų aspektą kultūros ir mūsų pačių formavimosi istorijoje.
svoloth 2012-11-06 14:19
Mokslininkai tik kuria teorijas, pvz kad zeme plokscia taip pat buvo mokslininku teorija