„Pojechali!“ Irano mokslininkas paskelbė išradęs laiko mašiną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jordanbn2 2013-04-12 09:06
Programa ivertina ekonomine sitauacija, socialinius veiksnius, gyvenamaja aplinka amziu issilavinima darbovietes, charakterio savybes, sveikatos bukle isanalizuoja praeities ivykius pasaulyje, salyje gyvenamoje vietoje ir gali nuspeti tiketina ateiti. Nieko stebuklingo. Ant kiek ji patikima ir kiek parametru reikia ivesti kad prognoze butu tiketina cia jau kitas klausimas Ir jokioirenginio cia nereikia, is esmes tik programines irangos.Nebent papildoma iranga autonomiskai renka informacija ,registruoja aplinkos ivykius.
demukazz 2013-04-12 14:15
Vyrukas mano metų, o nuveikė tai daugiau negu aš per 1mil gyvenimą nuveikčiau Pagarba tokiam. Gal čia koks XXIa super genijus, ala Tesla ar Einsteinas? Buvo toks ganėtinai įdomus filmas apie ateities spėjimą: "minoritį report". Mašinos tikslumas apjungtas su žmogaus mąstymo pajėgumu. Filmo moralas buvo, kad mes visgi esame žmonės ir nuspėti mūsų neįmanoma
Hmz 2013-04-12 18:28
"The device can predict the future in a print out after taking readings , he told the Fars state newsagency." http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... chine.html Manau, viskas aišku.