Istorikai skelbia iššifravę painią Nostradamo pranašystę apie pabėgėlius: Europos laukia krachas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kazkas 2015-09-08 10:20
technologijos visai baigia nusivažiuot Temos, kurias nagrinėja Anomalija.lt portalas: NSO (Neatpažinti skraidantis objektai) ir ateiviai. Dvasios, poltergeistai ir vaiduokliai. Paranormalūs ir mistiški reiškiniai. Apleistos vietovės. Keistos ir nežinomos būtybės. Astralinės kelionės ir sąmoningi sapnai. Sąmokslo teorijos. Šokiruojanti pasaulio istorija. Gyvenimas po mirties. Magija, ezoterika ir okultizmas. Astrologija ir numerologija. Senovės civilizacijos ir paslaptingos vietos.
UTF16 2015-09-08 10:31
Palmiros horoskopų nebus?
immortallt 2015-09-08 10:33
Kitaip sakant, kaip noriu, taip aiškinu arba, kas aktualu tuo momentu, tą pranašavo.
geziokas 2015-09-08 10:59
šįkart nėra ketureilio numerio matyt naują rado ir negalėjo jo priskirti kažkuriai grupei
sielinas 2015-09-08 11:10
Kaip noriu taip išsiverčiu, kaip noriu taip suinterpretuoju + šiek tiek mistikos ir idiotai mane garbina.
Creatium 2015-09-08 11:20
O jeigu nekreipiant dėmesio į ketureilį, tai problema vis tiek yra. Ir aš savyje tą baimę turiu, jog Europa prisižais su tais pabėgėliais.
geziokas 2015-09-08 11:23
šis faktas aiškus visiems, išskyrus, vokiečius. tuoj migrantai pradės šikti and Merkel galvos.
Hm 2015-09-08 11:23
... keista, kad Nostrodamo nepajėgė iššifruot, kol neužplūdo pabėgėliai... Dėl įdomumo galima pasiskaityti Oskaro Milašiaus pranašystes, nepalyginamai tikslesnės, nei Nostrodamo. II pasaulinio karo eigą ir pokarį išpranašavo tiksliai, net Vokietijos ir Berlyno padalijimą... Bet jis manė, kad žemėje JAV blogio ašis, dėl to taip nuvertintas...
Gediminas Jurgaitis 2015-09-08 11:26
kaip ir gaila zmoniu kuriue valkatauja Calais ir kituose pabegeliu lusnynuose, bet taip pat zinau, kad problemu butu nemazai juos visus isieidus...
T 2015-09-08 11:43
Straipsnis visai geras. Istorija pasakoja, kad kiek kartų įsileido imigrantus, tiek kartų buvo problemos. Yra atvejų, kai net sukildavo atvežti vergai ir juos numalšinti buvo labai daug problemų. Spartos gyventojai buvo ne tiek stiprūs, kiek daugiau pasiruošę atremti savo turimų vergų sukilimą. Greičiausiai net pabijojo išeiti iš savo miesto, kai juos pakvietė Aleksandras į karą ir parašė tą garsų laišką su vienu žodžiu "jeigu".
vytautas50 2015-09-08 12:22
.
azotas 2015-09-08 12:40
na kodel gal ir yra tiesos ? juk afrikoi iki 2100 zada 4 milijardus gyventoju,o dabar tik 1 su biski..taip, kad visi zinom kur jie begs.
geziokas 2015-09-08 13:55
kalba eina ne apie ketureilio teisingumą. visi žino, jog jis vienaip ar kitaip apibrėžia dabartinę situaciją. Kalba eina apie tai, jog nebe pirmą kartą prieš akivaizdų ar po jau įvykusio įvykio jie nuolat pasirodo, interpretuojami "mokslininkų" ir skleidžiama bereikalinga panika tarp mažiau nuovokių žmonių. Šiais laikais nesunku atsekti informaciją, tik reikia žinoti, kaip ieškoti. Nenumeruotas ketureilis manęs visiškai neįtikina, jog jis parašytas kažkada "seniai". Bet, jei žmonės lengvai apgaunami 12 metų tuo pačiu straipsniu su marsu, tai su šiomis pranašystemis dar lengviau juos apgauti.
Hmz 2015-09-08 14:08
Tai jau ne pirmas kartas, kai prisidengiant visokiais šarlatanais bandoma siekti politinių tikslų. - Paksienė reklamavosi lankanti Merkinės piramide ir netgi ten skaitanti paskaitas; - Pakso nuvertimo metu žiniasklaida triūbijo apie kažkokį italų "grafologą", t.y. šarlataną, išburiantį charakterį iš rašysenos (jis, mat, nustatė, koks blogas Paksas ir koks geras Adamkus); - Prunskienė prieš rinkimus užsakė kažkokią viedmą, kad išpranašautų Prunskienės laimėjimą; - Galiausiai, konservatoriai naudojasi kunigais.
unytas 2015-09-08 15:57
kaip cia vienas rase as pakartosu statiti miniu lauka ir dar pridursiu praeje miniu lauka turi perlipti spigluotas vielas ir alkanus sunis kurie isgyvens gales pasilikt europoi. isgyvena tik stiprausi lets play
Profesorius :) 2015-09-08 16:44
tau jie panasus i valkatas? tu paziurek kaip jie apsirenge... jie i ta vokietija plusta tik del geru pasalpu ir socialines padeties. juk jau dabar vokieciai skirs 6 milijardus euru jiems islaikyt tai ko jiems cia neplust? ko jie nevaro pas savo brolius arabaus i kitas musulmoniskas salis? pvz saudo arabija,jordanija,emiratus ir pan? o dirbt tai jie manau tikrai nedirbs...nu gal vos keli procentai. juk jiems pvz vengrai buvo per prasta salis per skurdi turbut pasalpos labai mazos kai jiems dave sumustiniu alkiui numalsint tai jie nesikuklino juos ant zemes numest...turbut per prasti buvo o ka reiks daryt su teroristais kurie kartu su tais "nuskriaustaisiais" plusta i Europa? juk islamo valstybes kovotojai pasake,kad ju Europoje yra jau keli tukstanciai ir kad bus kersijama uz ju grupuotes baziu ir pan bombardavima. idomu ka tada snekes merkel,holandas ar kameronas kai jie prades savo kersto akcijas.
UTF16 2015-09-08 16:54
Lietuva turėtų išstoti iš ES, Europos Tarybos, euro ir Šengeno zonos, nebus jokių nelegalių Imigrantų problemų. Bet bus didelė nelegalių Emigrantų, kurie visur (įskaitant pačią Lietuvą) bus laikomi šiukšlėmis, problema. To nuoširdžiai linkiu kiekvienam, kuris pasisako prieš imigrantus – tapti klajojančia šiukšle.
Auksine Logika 2015-09-08 17:35
Neseniai gi rase kaip baigesi bronzos amzius - is siaures pripludo barbaru pas pietiecius. Dabar tas pats - barbarai is pietu plusta sunaikinti siaure. O Nostradamas graziai gi buvo 2012 pabaiga nuspejes: “From the calm morning, the end will come when of the dancing horse the number of circles will be nine.” Wait? Dancing (invisible) horse? Nine circles (zeroes) in the number 1,000,000,000? Mind blown. Clearly Gangnam Style is the force that will end it all! At least, that’s what the YouTube video, ‘Nostradamus Psy Gangnam Style Doomsday 2012 – Documentary’, proclaims (granted, in a manner that seems not quite serious).
Atk 2015-09-08 17:50
Manau Europos ir Amerikos laukia liūdna ateitis. Mažiausiai tai palies Rusiją ir Kiniją, mažiausiai, turbūt Rusiją. Nes išlepintas žmogus negali būti geras žmogus ir harmoningas žmogus. O europietiškas ir amerikietiškas žmogus yra išlepintas labai.
Gediminas Jurgaitis 2015-09-08 19:02
pas savo brolius arabu jie varytu, tik, kad niekas ju neisileidzia ten, remia ju islaikyma, bet pas save neisileidzia, o tie skiedalai, kad privaziuos teroristu tai nebejuokinkit, pasakos cia, teroristai dazniausiai yra remiami ir turi stipru uznugari, tai atvaziuoti jiems cia tikrai nera neimanoma, turin omeny ju fanatiskuma jei noretu cia pakliuti ir kazka sprogdinti senai taip ir butu padare. Terorizmo atakai nereikia 5000 zmoniu, jei noretu galetu padaryti ir su 5 tokiu baisybiu... taip kad gal geriau nereikia pasaku apie tuos teroristus. Vokietija, Prancuzija, D. Britanija nelabai turi pasirinkimo... arba islaikai arba anksciau ar veliau didele dalis is ju prades plesikauti, nes valgyti visi nori, o ypac, jei turi vaiku tai padarysi, bet ka. Nera tokio vieno modelio ka daryti su jais.