Suglumę ir Pakrantės apsaugos pareigūnai: Akapulko paplūdimy bangos į krantą išmetė neaiškų biomasės kalną (Video)  (3)

Meksikoje, netoli garsiojo Akapulko paplūdimio tyvuliuojančioje Bonfilo įlankoje turistai ant kranto rado gigantiško dydžio neatpažintos jūrų būtybės palaikus. Pakrantės apsaugos pareigūnus labiausiai stebina, kad į maitą panaši biomasė nedvokia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gluminanti negyva pabaisa yra maždaug 4 metrų ilgio. Apstulbę iškylautojai vaikštinėjo aplink maitą, fotografavo įvairiausiais rakursais  ir čia pat kėlė į socialinius tinklus, mėgindami ir patys atspėti, ir labiau išmanančių paklausti, kokį gyvį į Guerero valstijos pakrantę išplukdė Ramiojo vandenyno bangos.

Vandens paviršiuje plūduriuojantį biomasės kalną ant pakrantės smėlio išmetė stiprios povandeninės srovės.

Nors Civilinės pakrantės apsaugos brigados viršininkas Rosa Camacho įsirikinęs, kad gyvis padvėsė neseniai, vis dėlto jo palaikai irsta labai sparčiai.

"Neįsivaizduojame, kokios rūšies gyvūno lavoną į krantą išmetė okeano bangos, - sakė R. Camacho. – Keisčiausia, kad maita visai nedvokia, neskleidžia atstumiančios smarvės. Keistas gumulas yra 4 metrų ilgio ir rastas Bonfilo įlankos paplūdimyje."

Mačiusieji radinį socialiniuose tinkluose spėlioja, kad tai gali būti didžiulio kalmaro ar kokio nors banginio gyvūno palaikai.

(13)
(17)
(-4)

Komentarai (3)