Na ir velniava su tuo Bermudu trikampiu... Tiesiog visus išdūrė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2017-08-03 13:52
Tai, kad pats technologijos.lt aiškino šią versiją, bet nepamenu jog būtų užsiminė apie paskutinį sakinį, nebent pats nepamenu.
AAA000 2017-08-03 23:16
metano burbulai paaiskina, kaip gali nuskest laivas. laboratoriskai tai irodyta. esu mates video. bet cia tik galimas nuskendimo budas. kad skesta butent del metano burbulu - reikia irodyt kiekviena fakta atskirai plius surinkt bendra nuskendimo statistika. aplamai galima net sukurt pludresni laiva, kuris butu atsparus tokiam nuskendimo budui ir sita galima priezasti eliminuot - bet tas nedaroma - nes toks laivas butu brangesnis. o statistika paaiskina, kad "bermudu trikampis" kaip reiskinys yra nesamone. kuri vieta tau neaiski?
Berserkas 2017-08-04 01:31
http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_ ... nyno-dugne Ta prasme aiškinosi jog gali būti kaltos metano dujos, bet dabar sako jog ten net nėra jų. Tai kam tada kelti tokia hipotezę? Taip būna kai "technologijos.lt" kopijuoja viską iš visur ir vėliau prieštarauja sau.
Azys 2017-08-04 08:31
technologijos.lt neprieštarauja sau, nes jie nei daro kažkokius tyrimus, nei kuria teorijas ir rašo apie tai straipsnius ir taip jie kopijuoja iš įvairių šaltinių. Kad pateikia įvairias nuomones man tik pliusas, tikrai nesilankyčiau šitam puslapyje jeigu kaltų į vienus vartus, tarkim iš "žaliųjų mokslininkų" būdelės.
Berserkas 2017-08-04 11:36
Problema jog jie viską kopijuoja aklai, aišku ne visada, bet dažniausiai. Bent jau galėtų pasivarginti ir susirasti pirminį šaltinį ir pažiūrėti ar koks d.lt vėl savaip neišvertė ir ar šaltinis patikimas. Sakai patinka įvairios nuomonės? Tai tu nieko prieš skaitant "Rusų mokslininkų", pseudomokslininkų darbus? Vakar: viewtopic.php?utm_source=Komentaru_laukas_diskusijos&utm_medium=Vidine_navigacija&utm_campaign=Vidine_navigacija&p=489832#p489832