Organizacija, kurios tikslas yra tyrinėti NSO ir ateivius paskelbė, kad turi labai įdomių radinių  ()

Buvęs grupės „Blink-182“ narys, dainininkas ir dainų autorius Tomas DeLonge yra vienas iš tų žmonių, kuris kardinaliai pakeitė savo karjerą. 2017 metais palikęs muzikos grupę, jis įkūrė privačių tyrimų bendrovę „To The Stars Academy of Arts & Science“ (TTSA) – tai organizacija, kurios tikslas yra tyrinėti ateivius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na, ir po kelerių metų, panašu, kad organizacija pagaliau turi ką parodyti. T.DeLonge neseniai davė interviu „The New York Times“ ir buvo žurnalisto paklaustas, ar TTSA yra aptikusi kokių nors „egzotiškų NSO pavyzdžių“. T.DeLonge atsakymas daugelį nustebino – mat šis į klausimą atsakė: „Be abejonės“.

Nors tiksliai neįvardijama, kokių NSO pavyzdžių bendrovė atrado – ir taip pat, ar šie pavyzdžiai yra kaip nors susiję su trimis vaizdo įrašais, kuriuose buvo tariamai užfiksuotas NSO (neseniai JAV Gynybos ministerija patvirtino, kad vienas iš šių vaizdo įrašų yra tikras) – daugelį tai vis tiek nustebino.

„Dabar bandome rasti kvalifikuotus ekspertus, kurie atliktų pavyzdžio mokslinę analizę. Tai bus fizinė, molekulinė, cheminė ir, greičiausiai atominė spektrinė analizė“, – teigia TTSA saugumo ir specialiųjų programų direktorius Luisas Elizonado.

Žinoma, šiuo pareiškimu TTSA tik sužadino žmonių smalsumą – tuo tarpų realių atsakymų į klausimą, ar tai tikrai kokio nors ateivių erdvėlaivio pavyzdys, dar teks palaukti.

Kaip sako L.Elizonado, paskutinis dalykas, ko šiuo metu nori mokslininkai – tai pateikti išvadas anksčiau laiko. Ilgainiui analizė ir surinkti duomenys padės nustatyti, ar tai tikrai yra tai, apie ką galvoja mokslininkai.

Parengta pagal „Science Alert“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(22)
(18)
(4)

Komentarai ()