Klimato kaitos sąmokslas: kas, kam ir kiek už jį sumoka?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Moribus 2019-10-20 14:26
Neigėjus pakeiskim į teigėjus, ir gausis lygiai tas pat.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-10-20 15:41
Taip, gausis tų pačių idiotų gauja, kuriems finansinė nauda svarbiau už pačią egzistenciją.
conjurer 2019-10-20 16:52
turtingesni.
nerimas 2019-10-20 20:37
Štai jums klimato kaitos neigėjų sąmokslo teorija (ką tik "ant kelėnio" išgimdžiau) didieji iškastinio kuro gigantai finansuoja klimato šiltėjimo rėkikus, nes atšilus klimatui jie praras dešimtis milijardų per metus dėl sumažėjusio būstų šildymo poreikio. Kas su tokia teorija negerai?
mindaugas.vaitiekūnas 2019-10-20 22:22
Tiesiog susikurk teoriją, kad laužas šildo ir eik ant jo šiltai išsimiegoti.
BishopaZ 2019-10-22 11:07
Taigi paskaiciuota vien tik klimato kaitos isterijos eknomika iskaitant influencerius, tyrimus ir t.t. 1.5 trilijono doleriu per metus suvartoja. Tai kas cia turtingesni ? šveicariai paskaičiavo pasodinat mišką kokioj brazilijoj dydžio kaip LTU + LV ir bac visos problemos išsprestos, bet ne niekam šito nereikia. Kodėl? Ogi todėl kad tai per daug efektyvu, per daug pigu ir visi tie kur daba sukasi tame 1,5 trilijone lieka be darbo.... jiems reikia, kad procesas tęstųsi ilgai ir nefektyviai idant, kad jie iš tų pinigų ilgai bujotų.
conjurer 2019-10-22 22:05
Ir kas tuos 1,5 trilijono moka?
NameUser 2019-10-25 10:29
As palaikau konservatoriu partija JAV. Planas paprastas, kad yra valdzios istroske nedemokratiski "demokratijos" partijos nariai kurie siekia valdyti zmones, siurbti ju pinigus, ir buti valdzioje.. Ir jie tam naudoja klimato kaitos propaganda, kad atseit zmones tam daro itaka, ir kad atseit zmones gali kazka del to pakeisti. Taip zmones gali finansuoti ir eiti link labiau geresniu dalyku kas saugotu gamta nuo tam tikru atlieku. Bet pvz CO2 tai skatina augalija augti ir tai kaip ir geras reiskinys. Melagingi yra teiginiai kad atseit mokslininkai dauguma pritaria apie klimato kaita ir zmogaus itaka tam - tam tikra grupe padare google paieska ir pamate kad yra daug darbu is idejos nusprende kad tai patvirtina ju isivaizdavima, net neskaite tu straipsniu. Ir daug kas tiki tuo melagingu teiginiu. Vienintelis dalykas ka valstybes galetu daryti tai skatinti bateriju gamyklu kurima ir tyrimus.
conjurer 2019-10-25 15:39
Per kelis paskutinius tūkstančius metų mes pastebimai pakeitėm planetos paviršių, per kelis paskutinius šimtus šiek tiek įtakojom kai kurių medžiagų proporcijas atmosferoje, net sugebėjom sumažinti ozono sluoksnį. Žemės mastais ši veikla turės pasekmes tolimoje ateityje. Didesnė problema yra tarša. Ir ją mes paliekam ten kur patys gyvenam. Nesuprantu kodėl politinis fanatizmas partijai, kuri atstovauja ne tavo valstybę, turėtų iškreipti akivaizdžius dalykus. Didžiausi pasikeitimai žemėje buvo dėl tam tikrų populiacijų daromos įtakos. Mes tikrai darome nemažą įtaką planetai, ir ne tik per atmosferos sudėties keitimą, bet ir per visą taršą, ir plėtimąsi. Sakyti kad nedarom įtakos, yra toks pats absurdas, kaip sakyti, kad vanduo pakils 2 metrais iki 2030. Kaip plokščiažemiai negali suvokti atstumo ilgesnio nei horizontas, taip tie kas sako, kad nedarome pokyčių planetai negali suvokti ilgesnio laikotarpio nei jo gyvenimas. Tačiau dėl kito pritariu tau, mes kaip žmonija nelabai galim keisti savo elgesio. Tam reikia sprendimų, o ne rėkiančių studentų.
AAA000 2019-10-25 21:39
siaip tai co2 nuodingas gyvunijai. o gyvunija reikia saugot ir mylet. kaip vegetarai sako - eskim augalija, mesa tabu - nes bet kokia mesa visu zmoniu giminaite augalai - visu zmoniu priesai NR1 kad yra parazitine simbioze, ir siuo atveju parazituojam mes - vegetaram giliai dzin... faktiskai cia vegetarai ir kiti idiotai su panasia "logika" ir uzsiko dabartini pasauli. jokio samokslo nera, yra tik per didelis durnu zmoniu kiekis besivadovaujantis kazkokiom makaroninem fantazijom - tipo religijos, politikos, identitetai, tradicijos, kultura, menas, giminystes rysiai, mados ir panasiai...o durnumo globalinis efektas toks - kad oras baigiasi nu jo - tikrai samokslas protavimo krize