Mokslininkai skelbia stebinančius rezultatus: ištyrę virš 200 mln. socialinių tinklų žinučių išsiaiškino kas gi kursto tas sąmokslo teorijas apie koronavirusą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kyborg 2020-05-28 19:32
Visas straipsnis pilstymas iš tuščio į kiaurą, kurį galiausiai vainikuoja frazė . Už melagingas antraštes šiaip baudos numatytos.
kestutisz 2020-05-28 22:27
Straipsnis visiškas pilstymas. Jei čia apie kažkokią autorių asmeninę nuomonę, tai tada atrodo, kad tie "uždarykime pasaulį" krypties robotukai dar prasčiau slepiasi, gal pirkti per viešuosius pirkimus už mažiausią kainą ar pan. :)
Giedranatas 2020-05-29 08:02
Eilinis paruošiamasis propagandinis darbas, todėl vėl kalti 'tie', o gal 'baltieji', kad būtų galima blokavimą teisinti 'butinybėmis', 'grėsmėmis' ir šalinti žmonių teises 'visuomenės labui'. Ta pati politika ir su klimatu, ir su skiepais, ir su 5G, kada betkokie įspėjimai ir įrodymai blokuojami žymint 'įtartinais' arba 'keliančiais nesantaiką'. Elementariai aišku kokiems valdžiautojų veiksmams tokie straisneliai ruošia gyventojus. Kinijos ir P.Korėjos modeliai jau pakeliui, susibūrimai prieš propagandą baudžiami, o informacija blokuojama falsifikuojant kaltę. Ne šiaip rašo, o gavę nurodymą, kaip tai daro su medikais jiems 'neoficialiai' grasindami. Kaip sakoma: elementaru Vatsonai, kada žinai daugiau nei valžiautojų propaganda sako.
Hmz 2020-05-31 09:50
Iš kur ištraukei?