Tai štai kas mums „plauna“ smegenis: pagaliau išaiškinti visą pasaulį apgaudinėjantys dezinformacijos superplatintojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vardasas 2021-02-17 13:21
dezinformacija gali buti is abieju pusiu tik atskirti kuri yra kuri jau sudetingiau, taciau visada galite pasitiketi ziniasklaidos kanalais, jie zino ka sako jiems dabar net liepta ka kalbeti o ko ne.
drovosek 2021-02-17 13:54
irodymai
punktyras 2021-02-17 16:01
Šauksmas tyruose.
Almiasas 2021-02-17 20:03
Negerbiat Irano ajatolų, chebra O jų buvo du: Ruhollah Chomeini - mirė 1989 m. Dabartinis yra Ali Khamenei. Pasitaisykite straipsnyje, chebra
immortallt 2021-02-18 15:19
Dažniausiai dezinformaciją galima atskirti skyrus 5 minutes, kartais mažiau, kartais reikia kelias dienas palaukti, kol išplaukia rimtesni faktai, bet atskirti DAŽNIAUSIAI nėra sunku. Šiaip manau bus einama link to, kad bus daugiau turinio rengiama per kokias nors sistemas, kur skirtingi žurnalistai galės užsiregistruoti, o jų pateiktą turinį turės patvirtinti kiti žurnalistai/tyrėjai bei surinkti atitinkamą balų skaičių. Kuo žurnalistas/tyrėjas turi daugiau balų, t.y. yra patikimesnis, tuo daugiau balų gali skirti. Už melagingų naujienų teikimą gautum labai riebų minusą. Jei manai, kad per riebų, susimoki kokį 100€ ir gali teikti apeliaciją, kur jau žmogus pažiūrėtų visgi aplaidumas/tyčinė veikla, ar visgi situacija taip pasikeitė, kad pirmiau atrodė 99%, kad yra vienaip, o po to paaiškėja, kad yra kitaip. Kiekviena naujiena talpinama į kitas svetaines būtų sulinkinama su šiuo šaltiniu ir matytum, kiek balų "patvirtinimo" surinko. Jei nueina į minusą, naujiena automatiškai žymima, kaip buvus melaginga. Šalinti nėra gerai, nes tada manysi, kad tai buvo tiesa, jei spėjai pasižiūrėti, kol dar nebuvo rimčiau patikrinta.
kestutisz 2021-02-18 16:11
Vat šita dalis netgi turėtų būti privaloma masinėse medijose - leisti reikštis ir tom nepopuliarioms/neteisingoms nuomonėms, kad norintys ne tik sintetinės ir politkorektiškos informacijos nors netyčia užkliūtų ir už "oficialios", o ne išeitų visiškai į užribį.