Žmogus - civilizuota "beždžionė" ar didingos civilizacijos palikuonis po branduolinio karo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

WelniuRumai 2008-09-27 22:20
Ivalde branduoline fizika, bet nesugebejo islikt... Va cia tai civilizacija (-os)... Kolkas i sita dalykeli ziuriu gana skeptiskai.. Reik daugiau faktu..
Anonymous 2008-09-29 18:36
kolkas sunku tai irodyti ,bet tikiu ir manau kad ateityje suzinosime tiesa
Anonymous 2008-09-29 19:36
Kadangi esu tik devintokas ir nežinau tiek kiek jūs ,bet keletas man įdomių faktų kiek žinau: 1. Man beskaitant straipsnį apie (pasaulio pabaigą) 2012 gruodžio 21 dieną užkliuvo ši pastraipa : "Dalis mistikų 2012 metus sieja su žvaigždėmis. Per 2012-ųjų žiemos saulėgrįžą Saulė atsidurs vienoje linijoje su Paukščių tako centru – ). 2. 6-8 klasėje man pasakojo , kad Hanapra (ar kaip ten) buvo vienas iš pimųjų miestų kuriame gyveno milijonas žmonių.
dzedajus! ;D 2008-09-29 20:21
gasdinanciai panasus sutapimai
GNS 2008-09-29 22:24
- Ta civilizacija yra Harapos, egzistavusi Indijoje apie 2400 - 1700 m. pr. Kr. Archeologai atrado du didelius miestus, tai Mohendžo Darą, bei Harapą. Tiesa, Harapa išnyko, tačiau tai nebuvo jokio branduolinio karo pasekmė. Yra kiti faktoriai, toki kaip: potvynis ar epidemijos. Tam dar įtakos galėjo turėti - prekybos ir ekonomikos smukimas, visuomenės santvarkos pakrikimas arba, čia labiau tikėtina, arijų tautos skverbimasis, nes kaip tik jie sukurs Indo civilizaciją
Windas 2008-10-02 08:54
Na straipsnis Idomus viskuom suzaventis (jug mums geriau mastyti jog esam protingos civilizacijos palikuonys nei kile ish besdzioniu) na bet dauguma hipoteziu kas idomiausia neigia Krikscioniska dieva.. ot nesiseka katalikams O apie komentarus tai... Vaikai nustokis zieti StarGate o jei ziurit tai nesureixminkit viska ten tik filmas.
Anonymous 2008-10-02 12:59
Na žmogaus evoliucija neturi jokių įrodymų. Randama tipo žmonių protėvių gyvenusių prieš milijonus metų ir t.t. Bėda tame, kad tarpinio varianto nieks neranda, be to tie tipo "protėviai" į žmones visai nėra panašūs. Aiškinima, kad mutavimo ir t.t., tačiau mutacijom laiko buvo per mažai (tipo žmogus atsirado prieš 100 000 metų) ir jos negalėjo natūraliai taip įvykti, be to ką jau kalbėt, kad nebuvo iš viso laiko rasėm susidaryt... Evoliucija neapaaiškina tokio dalyko kaip, kad berods 2 chromos pas žmones yra sujungtos ir sukištos į vieną, kai pas primatus jos yr atskiros... Jei neklystu pas primatus 38 pas žmones 36 chromosomos... Trumpai tariant žmogus kaip iš dangaus nukrito... tokiu atveju žmogus turėtų būti laikytinas kaip ateivis, arba kažkieno tais genetinis eksperimentas. Paskutiniai genetiniai genomo tyrimai rodo, kad baltosios rasės žmogaus skirtumas nuo negroidų rasės genome yra berods daugiau NEGU 3 procentai. Na, o tokiu atveju negroidai ir baltaodžiai turėtų būti traktuojami kaip skirtingos rūšys...
GNS 2008-10-02 15:24
Iš tikro, žmogus atsirado prieš 4 - 5 mln. metų, tiksliau jo protėvis - Australopitekas. Jo kaulai rasti pietų Afrikoje, Taunco regione. Manoma, kad buvo žoleėdžiai, dar nemedžiojo ir naudojo paprastus akmenis, jokios padirbimo technikos. O ką jau kalbėti apie gyvenimą olose. O tas, kur prieš 100000 metų, tai kiek pamenu buvo Neandartalietis. Bene labiausiai į žmogų panašus, o tą evoliucijos grandžių trūkumą galima logiškai paaiškinti. Kaulai per tiek tūkstantmečių seniai sudūlėję, jų nebeišlikę, nes gali būti, kad žmonės gyveno nepalankiose teritorijose.
Anonymous 2008-10-05 09:58
Tikiuosi, greit pašalinsit šį straipsnį. Juk čia ne "Vakaro žinios"
Anonymous 2008-10-05 16:11
obana matyt neatydziai skaiciau straipny bo is diskusiju matau kad rei dar kartely perskaityt
xKauciukaSx 2008-10-05 17:21
Idomus tie gandai =D apie žmonių kilme Aš tik esu vienu įsitykines (jeigu mes butume kyle is bezdžioniu) dai dabar zologijos soduose nebutu bezdžionių, o žmonės. Kalbama, kad Nibiriečiai 4-7 metru būtybės atvike i žemę kasė auksą kurio jiems reikėjo, kad išgelbetu savo planeta nuo saulės spinduliu. Tačiau jie buvo per dydeli kasti po žeme tai paime bezdžionės genu ir savo ir išvedė nauja gyvybes forma tik, kad mažesnius negu patys už save. Ir idarbino šachtininkais . Šiuolaikyneja visuomeneje dar pasitaiko 2 metru ir dydesnių žmoniu gimimu. Štai linkai palavint vaizduote , nes vis tiek kolkas dar mokslininkai nepasakys iš kur mes http://edraugas.com/nibiru/ www.technologijos.lt/n/mokslas/astronom ... s-4867&l=2 tykiuosi daugiau klausymu bus negu atsakymu i rūpimus klausymus taip jau visada būna kaip pradedame domėtis iš kur mes .
Topazas 2008-10-05 19:25
Ai tipo beždžionių nebūtų zoo soduose, nes jos per porą metų evoliucijonuotų iki žmogaus?... Jėgau... jei jau kokia rūšis evoliucijonuoja tai dar nereiškia, kad praeita turi išmirti... Teisybė, kad mokslas dar visiškai neįrodė žmogaus kilmės, bet tavo teorija visiškai klaidinga. O nibiru yra ne kas kitą kaip pramanytos pasakos, tad ir dėl šito nusišnekėjai.
xKauciukaSx 2008-10-05 22:46
=] kaip gerai tada "Topazas" =D, kad aš ne vienas toks nusišnekėjas kaip tu sakai jeigu nebūtu daug pasaulyje žmoniu kalbančiu apie Nibiru tai aš ir tada nešnekėčiau nes kaip tu sakai nusišnekėjau jeigu dar neirodyta tai kam neikti. Kaip vienas garsus žmogus Ensteinas yra pasakes per savo paskaita apie realetyvumo teorija Trumpai apie įvyki paskaitoje "Ensteinas dėsto savo samprata ir vienas iš salės studentas rėkia negali būti tai neimanoma logiškai tai neimanoma!!!, Ensteinas jam atsakė priėjas prie jo /jeigu sakai, kad logiškai neimanoma/ tai tu man padėk ant stalo savo logika, kad aš ją matyčiau tada aš tau pasakysiu, kad tu ją turi". Tas pats su tavim "Topazas" iš kur tu žinai, kad mano teorija visiškai klaidinga tikrinai? Nemanau, nes tu tik savo nuomone pasakiai, kad tai negali būti. Tai kas čia klaidingai masto? Jeigu info nepatikrinta ir niekas jos nepatikrins. Ką tu tikrai galvoji jog tavo pro pro pro buvo makaka? Biški durnai skamba tiesa?!
Topazas 2008-10-05 23:02
O aš esu iš tų žmonių, kurie sako, kad nereikia tikėti visu šlamštu randamu internete. Kaip ir šis straipsnis taip ir nibiru yra pramanai. Kam man įrodinėti jog taip nėra, jei niekas ir neįrodė, kad nibiru egzistuoja. Čia tas pats, kas paskleisti žinią, kad mano kieme nusileido ateiviai - niekas neįrodys ir niekas nepaneigs. Nibiru - paistalai! Na bent jau mano LOGIKA neleidžia tuom tikėti. Aš nesakiau, kad tikiu beždionių teorija, aš sakiau, kad dar niekas to tiksliai neįrodė iš kur žmogus kilo. Bet žinok, jei tektų rinktis ar evoliucija ar tavo nibiru - tai imčiau evoliuciją. Nes ji turi daugiau argumentų ir patvirtintų teorijų nei tavo, beždžionių genų ir kasyklų hipotezė. Tikrai juokingai skamba tokie išmąstimai...
Tas_pac 2008-10-05 23:06
Čia gi buvo balandžio pirmosios pokštas...
Anonymous 2008-10-06 12:11
Neandartalietis netgi labai skiriasi nuo dabartinio zmogaus, jau vien pagal jo kaulu raumenu struktura jis buvo maziausiai 4 kartus stipresnis ... o tu pats nepajauti, kad butent cia tavo logishkumai ir uzsilenkia a? ishliko kruvos kaulu pries milijonus kelis shimtus tukstanciu metu bet tu kaip sakant pagal darwina "tarpines grandies" niekas nesugeba rasti, nors laiko praejo labai mazai ziurint salyginai, tad tu kaulu turejo buti labai daug randama. Ir vel mokslas paaishkinti savo nelogishkumus bando save nuraminant atseit neishliko. Na nepyk bet tai graudziai juokinga. Mano galva labai daug shansu, kad tos tarpines grandies niekada ir nebuvo, nes bent jau dabartiniu metu NE VIENO IRODYMO NERA. Taip, kad teigini, kad buvo tarpine grandis dabartiniu metu galima prilyginti mociutes pasakom
Anonymous 2008-10-08 14:25
viskas tera speliones ir prielaidos, kaip galejo buti...
Anonymous 2008-10-08 14:47
Dar cia visi koliojasi?:))
Anonymous 2008-10-09 09:07
taip didžioji dalis "žmogaus evoliucijos" yra prielaidos, spėlionės, hipotezės be jokių įrodymų.
Anonymous 2008-10-13 15:51
sakai metalui reikia daug laiko suirti ? praejo 25 ooo metu po tariamo branduolinio karo, islike zmones naudojosi tuo metalu kaip ismanydami, tonos metalo buvo plaunamos lietumi, rudys ir kiti procesai . . . tu manai kad 25 000 metu siu procesu negalejo suardyti viso to ka buvo sukure toji vadinama didinga civilizacija ?