„6000 haubicų, 500 MLRS...“ Palygino Rusijos ir Ukrainos kariuomenės galią. Skaičiai neįtikėtini (Infografikas)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-11-13 19:56
Kaip Rusija su tokia žmonių ir karine persvara dar nelaimėjo.
donatasv 2023-11-13 22:25
Sako karą laimi ekonomika. Bet tai nėra tiesa. Kad laimėt karą reikia visos krūvos dedamųjų. Žvalgyba, ginklų tikslumas, taktika, ryžtas, geografonė padėtis net ir savos sienos duoda didelį pliusą. Nuodija bobulės ruskių orkus. Rusas vaidindamas rimtą bachūrą nusispjovė į visas dedamases ir karo pradžioje nėrė nuoga šikna į dirgėles. Kaip visada ruso karo pradžia šūdas, bet po visko pradeda įsivažiuot. Ar po visko gebės atsitiest ir perimti iniciatyvą mažai tikėtina. Čia jau turės įsitraukti 3 šalys, kad nors kas nors pavyktų.
HardAxe 2023-11-14 09:40
kodel rusas neatidaro antro ir trecio fronto? Kad ir su sudinais zmogeliukais, isikastu palei siena, atsivarytu technikos - tiesiog uzimtu UA pajegas.
immortallt 2023-11-14 13:16
Pradeda įsivažiuoti, čia per kurią vietą? Išjudinant techniką, kuri prastovėjo pusę amžiaus? O kai išjudinamos technikos atsargos pasibaigs, ką darys? Elementariai, artilerijos sviediniai. Kiek pagaminti sugeba per metus, patenkina mėnesio poreikius. Ką veiks likusius 11 mėnesių? Mažins apimtis artilerijos šaudymo. Ką tai reikš? Kad pagrindinį pranašumą kurį turi - praranda. Oro maskoliai nevaldo, bet turi pranašumų. Tik tiek. HardAxe, bandė, prarado krūvą technikos, žmonių ir įrangos. Elementariai trūksta logistikos, kad aprūpinti elementariais dalykais, pvz. amunicija ar degalais.
HardAxe 2023-11-14 14:52
tai kai bandė buvo aklas puolimas - siunčiam viską kolonomis. Bandė kijivą paimti - labiausiai įtvirtintą miestą. Panašiai kaip kryžiuočiai ėjo ankstyvajam periode - žygiuodavo pulti pilis. Ką jie vėliau sugalvojo, tiesiog įsiverždavo, apiplėšdavo, sudegindavo pasėlius ir dingdavo. Tas ir čia logiškai skambėtų - įsiveržei, įsitvirtinai kokiam pasienio kaime - gyniesi ir po truputį traukiesi. Būtų mažai nuostolių, daug užimtos chebros. Kadangi ruseliai nemąsto, tą galėtų UA daryti. Pvz kokį belgorodą užimti. Dabartinis kadas kažkoks iškreiptas, ant kiek reikia stengtis jį pralaimėti, kad pralaimėtum, kai tavo teritorijos neliečiamos?