„Įvesime JAV dolerį ir nusikratysime Rusijos“. Argentina išrinko naują prezidentą. Lyginamas su Trumpu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Chingishanas 2023-11-23 04:26
Tai kad ir ant milijardo aš su tavim galiu kirsti lažybų- atsirado klounas su "prorusiška retorika"- jums naujų metodičkų dar neatsiuntė? Viskas nurašoma į prorusišką retoriką? Žmonės už moralė ir prieš lgbt degradacijas kovoja tūkstančius metų, kai dar jokių rusijų nei projektose nebuvo. Dėl socialinių garantijų- tai tokias garantijas galima gauti tiesiog pas notarą pasirašant abipusią sutartį dėl turto ir medicinos ir niekas tam neprieštarautų- bet ne gi, ne to gi siekia šitie lgbt'šnikai- jiems būtinai reikia sugriauti šeimos institutą bandant primesti savo lgbt santuokas kaip normą (ko niekada nebus ir niekas taip neskaitys) ar tas pačias partnerystes ar civilines sąjungas, kurios prilygintos santuokai, jau nekalbant apie įsivaikinimus. Ir tam kad tai pasiekti puolama religija, griaunama kultūra, tradicijos, visais būdais skatinama emigracija (nes skaito kad tai bus jų rinkėjų bazė), kitaips sakant naikinama valstybė- ir čia tam kad 1-3 procentai žmonių su defektu jaustųsi tipo gerai (čia jiems gerai kai visiems kitiems blogai) Ir be abejo, jei tu tam priešiniesi- tai tu dirbi kremliui, nori į tarybų sąjungą, tiki sąmokslo teorijomis, pats esi latentinis homoseksualas ir t.t. ir panašus bredas!
donatasv 2023-11-23 08:19
Dabar bent jau išgryninai mintį nesuplakiai viską į krūvą. 1. Kokiu būdu kėsinamasi sugriauti tradicinę šeimą? Čia tipo sustato visus prie sienos ir rinkis mirtį arba tos pačios lyties santuoką? 2. Kukiu pagrindu teigi, kad tai naikina valstybę? 1 gal 3 proc žmonių ir taip jau gyvena kaip jie gyvena ir visa tai bus įforminta teisiškai. Galima sakyti niekas nepasikeis tik žmonės turės juridinį pagrindą tiek ligos atveju, tiek banke, tiek turto dalybų ir t.t. 3. Lietuva neturi oficialios valstybinės religijos, šiuo aspektu valdžia turėtų atsiriboti nuo religijos pagrindo. Bet tokie kaip gražulis dangstosi realigija norėdami prisitraukt rinkėjų balsus, nors pats filmuojasi su nuogais bachūriukais. Bent jau aš nesureikšminu religijos, man tai bobučių pasakos prieš miegą su mitinėmis, mistinėmis būtybėmis turinčiomis super galių.
immortallt 2023-11-23 08:51
1. Jis yra homoseksualas, kuris bando atsilaikyti pagundai. Todėl kai mato kitus gėjus, bijo, kad neištvers ir išsiskirs. Mano šeimai visiškai nemaišo tai, kad kaimynai - homoseksualų pora. Puikiai sutariame tiek mes su žmona, tiek ir mūsų vaikas. 2. Nu naikina valstybę, nes nesidaugina. Bet daug homoseksualų yra susilaukę vaikų. Taip pat daug heteroseksualų neturi iš viso vaikų. 3. Gražulis pats biseksualus. Jis ir savo motiną eteryje išprievartautų, jei tik tai balsų daugiau leistų surinkti. Neturi jis nei moralės, nei vertybių, tik godumą.
donatasv 2023-11-23 15:58
Teisiškai apibrėžus tos pačios lyties santuoką pasikeis tik įrašai ant popieriaus, o gimstamumui įtaikos kaip tai gali turėti? Toks vaizdas lyg lgbt kovoja, kad įvestume privalomus homoseksualius santykius Nebandei vyras + vyras tai jokios moters negali liest...
Hmz 2023-11-23 19:12
Visas tas pasakėles apie stebuklingą "abipusią" sutartį pas notarą visokie neišmanėliai ar piktybiniai melagiai seka taip seniai, kad jau nusibosta. Paporink mums, kaip tos sutarties pagalba: - gauti našlio pensiją ar pašalpą, mirus partneriui? - gauti teisę į atostogas ar pašalpą, slaugant partnerį? - gauti nukentėjusiojo statusą, jei bus nužudytas ar pagrobtas partneris? - atstovauti baudžiamajame procese partnerį, kuris "dėl senatvės, neįgalumo, ligos ar kitų svarbių priežasčių negali tinkamai pasinaudoti įstatymų suteiktomis teisėmis"? Dėl lažybų objekto ir sumos, kaip supratau, neturi prieštaravimų?
Chingishanas 2023-11-25 01:36
Viskas ką reikia ir kaip gauti tavo tas pašalpėle yra parengusi Valstiečių partija jau seniausiai- taip kad neapsimetinėk durnium piperaste ir savo "neišmanymą" demosntruok pas save klubuose ar paraduose. Ką tu čia pliurpi durniau apie lažybas?? pats supranti kad viskas bus atkeista- per 10 tūkstančių metų tiek buvo bandymų proteguoti tas piperastijas ir kuo visą tai baigdavosi mes visi žinom. Tuo pačiu baigsis ir dabar. O čia kad durnelis kažkokias lažybas siūlo ir tipo po 5 metų čia kažkas kažkam atiduos pinigus- tai čia matosi įtaka kai baladojasi per šicną (per ten ir galvoji)! ))
Hmz 2023-11-25 08:56
nieko tokio nenumato. O kad nusiplovei nuo lažybų, tai tik parodo, jog ir pats netiki tuo, ką rašai, tad su tokiu Mike melagėliu diskusija neįmanoma.
SPeed_FANat1c 2023-12-28 04:11
koks skirtumas tas lgbt, lyg cia butu pasaulio problema. Dziaukimes kad yra pries rusija, palaiko ukraina!
SPeed_FANat1c 2023-12-28 04:13
tai kad ta doleri spausdina. Nu taip geriau nei 500% bet tu negali kontroliuot. Kai tu gali kontroliuot, tai tu gali pasirinkt nespausdint is viso. Tai geriau kokia crypto isivestu kur yra ribotas kiekis ir apsaugotu geriau nei doleris.
SPeed_FANat1c 2023-12-28 04:15
a tu gal pats tas lgbt narys , kad tiek rupinies?
SPeed_FANat1c 2023-12-28 04:18
o tai kazkokias socialines garantijas atima susituokus jiems, kad jas reiktu suteikt?
SPeed_FANat1c 2023-12-28 04:26
gerai, o kaip visa tai padaro bet kuris asmuo kuris nera zmona/vyras? Apskritai kodel naslio pensijos reikalingos? Kuo dabar tas kazkokia teise isskirtine turi turet kad jis turejo gyvenimo partneri ? ar cia tam kad iskentejo santuokinio gyvenimo problemas kompensuoti? gerai va jei slaugo ne savo parneri apskritai, tai jau negali tada? Kuo tas slaugymas skirias, kuo jis ypatingas? Jei as slaugau drauge o ne zmona, kodel as negaliu gaut tada pasalpos ir atostogu? Cia jau sakyciau ne apie lgbt o bendrai apie zmones visus. Kas is to nukentejusios statuso? Pinigai? Vel tada tas pats kaip ir su nasliais. Del atstovavimo vel - kodel as zmona galiu atstovau o jau bet kokio zmogaus negaliu? Issisprestu tada ir tiek gejams tiek bet kam klausimas.
Hmz 2023-12-29 20:16
Čia tas pats atvejis, kaip su slauga. Valstybė atsižvelgia į šeimos narių ryšį.
SPeed_FANat1c 2024-01-04 12:43
tai va yra keista, kad negali kiti dalyvaut byloje. Reikalinga tokia teise bet tada tai yra diskriminacija ir nesusituokiusiu poru, o ne tik lgbt jei jau taip.