„Google“ „Cr-48“ vaizdo įraše buvo paslėpusi matematinę mįslę (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

alkaponas 2010-12-15 11:55
nepasitikiu as korporacijom ir tikrai nepatikesiu visu savo duomenu ju serveriam
ligonis 2010-12-15 12:40
labai i tema su ta paslepta lygtim tavo komentaras...
Shinigami 2010-12-15 12:50
Manau reiktu šiek tiek patobulinti šita OS ir leisti vartotojams jungtis prie savo serverių. Pasistatai namie kompą instaliuoji ten googles serverine programa ir prijungi prie interneto. Tada su tuo google kompu jungiesi prie savo kompo namie iš bet kurios pasaulio vietos.
Bam 2010-12-15 13:29
Tai jau tikrai google tau duos tokiu dalyku.. beto kas butu jei pas kiekviena po serveri stovetu?
immortallt 2010-12-15 14:02
Senai gali jungtis prie savo kompo, tik reikia tureti pastovu IP, kompas turi buti ijungtas ir isidiegti programele. Bijot google tarsi jus butumet slaptieji agentai ar turetumet kazkokiu itin slaptos informacijos. Google dejo ant jusu asmeniniu nuotrauku, dokumentu ir viso kito. Jiem tai ne kiek neidomu. O kas del lygties, tai maniau ji kaip nors mandriau uzslepta
TLas 2010-12-15 14:10
Deje google nedejo ant nieko. Jie gyvena is reklamos. Ir ju pajamos priklauso nuo to kiek ju reklama yra paklausi, kitaip sakant kiek tikslingesnei auditorijai ja sugebes pateikti. Taigi, kuo daugiau ino apie tave zino, tuo labiau tau tinkancia reklama gausi. Jei tu tarkim uzsiimi fotografija, viskas ka darai susije su nuotraukom, narsai po foto forumus ir t.t. Tai gausi daugiau reklamu kur siulo isigyti fotika arba parsisiusti photoshopo totoriala ar pan. Ir maziau sansu kad tau bus parodyta reklama kuri taves visai nesudomintu, tarkim apie mezgima. Tas vyksta jau dabar, pagal tavo narsytus puslapius, bet cia dar vienas zingsnis i prieki, zinant dar dagiau apie tave. Kol kas cia yra google tikslas, na zinoma ir savo rinkos dalies didinimas.
Evaldas 2010-12-15 14:18
Taip gausi reklamu is to. O ar jiem idomu kas tose tavo nuotraukose? Visai tai atlieka sistemos, o ne zmones.. Paranoja kazkokia cia jau darosi. : )
kestutisz 2010-12-15 15:12
Kol kontora "ant bangos", visai gali būti, kad tų sukauptų asmeninių duomenų neprireiks piktiems kėslams (nebent koks piktas darbuotojas nutekins), o jei po kiek laiko akcijos pradės eiti žemyn, išparceliuojama dalimis ir pan jau tai jau ir patys turimi duomenys gali pasirodyti naudinga preke. Na pvz kaip su snukiaknygių tipo puslapiais - smagu pusiau viešai aptarinėti vakarykščius "tūsus", negalvojant kaip tai gali pakenkti ateityje (kai pvz Valinskas ar iškilus senom fotkėm su dabar jau žinomais "negeriečiais" buvo priverstas pasiduot? Ir tai dar viskas tokioj mažoje nieko nelemenčioje šalyje. O ir tose foto dar nieko tokio įdomaus. Ir jas dar kažkur archyvuose vos ne rankomis surasti reikėjo, ką su dabartiniais/būsimais veidų atpažinimo algoritmais galima viską gražiai sukatalogizuoti automatiškai)
Minde317 2010-12-15 15:13
Ateitis debesims !!! Kompai bus tik paprastos dezutes su monitorium, klaviatura ir pele, kad prisijungt prie debesies. (gal techologijos pazengs toliau ir "ore" turesim vaizda, be jokiu priedu). Wordas, ekselis ir pdf'as bus debesyje, browsinsim irgi debesyje. Nebereikes jokiu OS'u, programeles instaliuosim tik debesyje. Nebeveiks jokie namu kompuose instaliuoti XP ar Linux (veikti gal ir veiks bet nebebus kam naudot) Uz naudojimasi debesiu mokesi kazkoki mokesti, uz reiklaingu programeliu instaliavimasi - mokesim, filmai ir muzika bus mokama (nebus kur parsisiust - tiesiog laikysim debesyje). VISKAS bus LEGALU!! nebebus piratu ir pagaliau LANVA bus patenkinta (gal net reiks ja uzdayt visai ) STAI TOKIA ATEITIS..... P.S. filmuke aiskiai matosi, kad duomeys debesyje (o kompai vis nauji)
Shinigami 2010-12-15 17:15
googles kompas nesijungia prie serverio taip kaip tu jungiesi prie savo kompiuterio per atitinkamas programėles. Tai visai kita technologija. Šitu liginti tarpusavyje negalima.
Anonymous 2010-12-15 18:08
haha, ateis diena ir uz netinkamus komentarus gales visus nueliminuoti.. ir nezinot jus nei vienas kas jusu ateityje laukia.. gal prisibaigsit kaip kedys.. o gal kaip valinskas gyvensit.. o gal busit toks pat kaip dabar niekam neidomus ir nereiksmingas "valkata".. googlas pedofilus gaudo ir tai yra viesa akcija bei informacija, o apie tai ka dar jie veikia su savo sistemom jus dar ilgai nesuzinosit.. bet kai suzinosit tai suprasit kodel vos googlo konfliktui isiliepsnojus su kinija iskart prie viso to prisidejo jav saugumas.. taip pat googlas turi duombaze slaptu agentu, kur kaip vikipedija duomenys saugomi apie visus zmones kuriuos persekiojo ar persekioja slapti agentai.. todel nepamirskit svarbiausio dalyko, kad jav nori kontroles ne tik realiame gyvenime, bet ir virtualiame.. be viso to jie glaudziai bendradarbiauja su googlu ir vos kilus konfliktams kalba ne tik googlas bet ir jav vyriausybe.. na ir toks issaukiantis pamastymas be pagrindo tiketi ar netiketi.. kodel ikurejai nori issiparduoti didziaja dali akciju? nemanot, kad ten jau viduje yra susipynes ne tik verslas bet ir jav vyriausybe.. p.s. jei i rusu serverius reiktu sukisti jusu duomenis tai turbut sakotumetes labiau..
citruslt 2010-12-15 18:24
Nieko gero is tu debesu, nemanau kad tiek issiples kad visi tik tuo ir naudosis, kol bus paklausa iprastiems pc tol ir gamins.
Anonymous 2010-12-15 18:24
windows home server. sutinku, kad reikia kazko panasaus i serverius kiekvieno namuose.. jie tikrai daugiau elektros nesurija nei serveriai duomenu centruose.. is esmes protingiausi zmones taip ir padarys.. tures viena stacionaru kompa namuose, kuris veiks kaip asmeninis duomenu centras, tik iki to reik palaukt greitesniu interneto greiciu.. o kompo galingo tokiems sudams tikrai nereikes, net nesiojama kompa butu galima padaryti.. tik kad nebus kur kisti hdd raidu.. o kolkas siek tiek didesnio interneto greicio vidurkio reikia.. as nekalbu apie tuos kurie jau turi sviesolaidi su 100mbps linija.. na, is esmes kas nesupratot ar siaip idomu apie ka as kalbu galit uzmesti aki i viena is pirmuju hp namini serveriuka su WHS (windows home server), kurio paskirtis panasiai kaip debesu, tik duomenis visada pas save namuose laikai.. galit paziureti trumpa pristatyma: http://h30440.www3.hp.com/campaigns/med ... Model.html http://www.microsoft.com/windows/produc ... fault.mspx ir nebutinai WHS naudoti.. yra daugybe panasiu pritaikymo galimybiu ir su kitom os, pvz ubuntu server.
i74s 2010-12-15 20:46
Filmukas tai kietas, bet sugebek zmogau ymest savo PC y skysta azota ;D siaip "debesys" yra tikrai kietas dalykas, bet paprastam vartotojui... ar to reikia? Gi nusiperki "FLASH'a" ir laikai tas 10nuotrauku ir 3pdf failus. Asmeniskai nepasitikiu "debesim", man geriau laikyt isoriniam HDD ar FLASH'e. Nes laikant debesy skirto vartotojams gali prieit betkas kas zino tavo ACC duomenis.
faktas 2010-12-15 23:02
Manau, tai buvo surežisuota... Įsiskaitykite, kokio algoritmo reikia visam kodo iššifravimui ir patikrinimui... Man paliko abejonių.
Kilgoras Trautas 2010-12-16 11:08
Taip, kitaip ir būti negali, JAV yra kolkas pati stabiliausia valstybė pasaulyje. Ir tai yra faktas! O stabilumas labai glaudžiai susijęs su pasitikėjimu. Dėl JAV stabilumo teiginio, bandysiu jį pagrįsti. JAV doleris jau beveik 300 metu yra stabili valiuta kuri pergyveno ir ne viena krizę be jokių devalvavimų ar kitų stiprių valiutinių reguliavimu. Todėl doleris ir Afrikoje doleris. Beveik visos tarptautinės maisto, energetikos, iškasenų prekybos sutartčių kainos taipogi būna susietos su doleriu, net ir pačios Rusijos sutartis su kitomis net ir labai jai draugiškomis valstybėmis susietos su JAV doleriu, Rusijos rublis taipogi šiek tiek susietas. Taip išeina, kad JAV , jos pinigais, ir jos politikos krypties aiškumu pasitiki netik bobutė su savo $ santaupom kojinėje ar biržos makleris, bet ir kitos valstybės. Taip, kad ir koks tas $ nepatikimas, bet patikimesnio už jį nėra P.S. Tik nereikia pasakoti visokiu sąmokslo briedų. P.S. O pats kokia valiuta atsidėtum senatvei rubliais ar doleriais
Linas000 2011-01-09 05:31
nu ka as zinau, 5 kompai vienam skelbimui apie kate parasyti - nelabai geras rezultatas. Paprastai as su savo vienu parasau koki milijona puslapiu. Ir tam man nereikia interneto, be kurio, beje, kiekvienas sekantis kompas neberodo bendro vaizdo Zinoma, jei jums daznai pasitaiko situacijos, kad kompas apipilamas skystu azotu ar uzkuriamas, tai chrome os gali tureti pranasumu...
kionig 2011-01-09 14:29
TIk jau nepasokok pasaku, paziuresim kaip snekesi, kai amerikonai paleis hyperinfliacija
Kilgoras Trautas 2011-01-11 01:09
Čia ne pasakos, o faktai. O jeigu paleis, tuomet ir žiūrėsim. Bet 300 metu taip nedarė, nors buvo ir ilgesnių, sunkesnių krizių, tai irgi faktas. Va kur dolerio sėkmė ir abejoju, kad amerikonai leistu ta sėkmei išsibarstyti
kionig 2011-01-11 01:14
Laikas parodys - kelio atgal nebera