Pasiektas proveržis JAV kosminėje gynyboje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2011-03-25 12:17
Nieko ypatingo. Norite tikėkite norite ne bet tai tik ledkalnio viršūnė technologijose viskas kita yra top seacret
Sokantis Debesis 2011-03-25 13:19
isvyscius tokias technologijas turbut bus galima atsisakyti ir branduoliniu galvuciu
Zergas 2011-03-25 13:23
Simplicity 2011-03-25 13:46
Zergai, tave vaikystėj ne baubais, bet amerikiečiais gąsdino, kad toks piktas ant jų? Ar ne laikas su visam į kokį Delfi persikraustyt ir ten tulžį liet? Piktieji imperialistai amerikiečiai bando pavergti visą pasaulį, kasmet plečia savo kolonijų skaičių užgrobinėdami žemes ir aneksuodami kaimyninių šalių teritoriją! Oi, atsiprašau, kaimynus aneksuoja rusai... Pvz., mane žavi tokie žaislai ir technologijos. Kol vieni modifikuoja jau esamą įrangą ir vis kartoja "Net analogov mire", kiti kažką kuria. Ar tai lazerį, gebantį nuimt balistinę raketą, ar tai palydovą, gebantį sekt balistinę raketą nuo pat jos paleidimo. Treti užsiima kosmoso žvalgyba ir antimaterijos paieškom (ES su savo hadronų greitintuvu). Kaip taisyklė, tai kas buvo sukurta karo pramonei, anskčiau ar vėliau yra pritaikoma medicinoj ar kasdieniame gyvenime. Žinoma, ne viskas, bet pavyzdžių turėtų būti nemažai.
Zergas 2011-03-25 13:54
paprastumui jei tu nesugebi suvesti pakankamai paprastu dalyku i visuma tai airijoj turbut greit pritapai
tvset 2011-03-25 14:32
Nieko ypatingo??? visa kita top secret????.....: D per daug prisiziurejai filmu su Dolfais Lungrenais, Zanais van Damais, Stalonem ir t.t...... Tokios ankstyvo detektavimo ir sekimo technologijos man taipogi kelia susizavejima, nes tai yra tikrii inzinerijos "stebuklai"...nors tai kazkiek nublanksta pries ta fakta, kad jos kuriamos karo masinai...
Simplicity 2011-03-25 14:44
Zergai, o kodėl tulžies nelieji, kai rusai bandymams paleidžia naujos kartos naikintuvą ar imasi naujos tarpkontinentinės balistinės raketos bandymų? Ar čia ne imperializmas ir grasinimas kitoms šalims? Gal jau laikas PTP ar 1 kanalą į kokį BBC ar EuroNews perjungt? Kiek žinau, tai EuroNews ir rusų kalba savo programą transliuoja Išsiskalbiat smegenis su ta rusiška televizija, youtubej zeitgeistų ir sąmokslo teorijų prisižiūrit ir lakstot po forumus iš proto eidami Dar suprasčiau jei rusai taip elgtųsi (tie net Airijoj visas pasaulio naujienas iš rusiškos spaudos ir PTP sužino), bet toks lietuvių elgesys man nesuvokiamas.
Pumper 2011-03-25 15:29
Nežinau, prie ko čia Rusija, bet nematau reikalo čia per daug džiaugtis, kad JAV dar vieną pranašumą įgijo, lyg kažkokia šventa valstybė būtų nieko blogo nedaranti.
Simplicity 2011-03-25 16:10
Pažiūrėkit iš kitos pusės- viena NATO narių ateity turės žaislą dėl kurio branduolinis ginklavimasis neteks prasmės. Bus uždėtas apynasris Šiaurės Korėjai, paspartės branduolinis nusiginklavimas, o Afrikos diktatoriams nebekils minčių dėl branduolinio ginklo įsigijimą. Reikia suprast, kad šiais laikais didelio mąsto kariniai konfliktai neįmanomi, nes nėra kam su kuo kovot. Šiai dienai turim NATO, Rusiją ir Kiniją. Bet kurios iš šių pusių karinių veiksmų kitos atžvilgiu pradžia reikštų Trečiojo Pasaulinio karo pradžią. Kinai išlaikomi eksporto į Vakarus ir darbo jėgos pardavimo tai pačiai JAV. Rusams irgi nėra tikslo pas kaimynus eit, nes problemų su populiacija neturi (ne taip kaip Kinija).
vitalijus2408 2011-03-25 21:15
manau biski kitaip as,tai nera gerai visai nes tai gali butent paspartint ginklavimasi,tarkim kokia rusija ar kinija nores igauti pranasuma ir tobulinti prades tas pacias branduolines technologijas visgi kol ligybe yra nieks nieko nepuola nes yra jegu pusiausvira o kol ji yra nebus 3 pasaulinio bet jei ji sugrius jegu pusiausvira,kaip mantome dabar kad jav labai sparciai ginkluojasi ir labai daug lesu skiria karinems techonologijoms ir kaip matome kitos salys jau atsilikt gana stypriai pradeda kas reiskia kad jegu pusiausvira niksta ko pasekoje prades jav karine galia dideti o su lyg tuo ir jos politine galia taigi nera jau tai cia gerai kad jav labai sparciai visto karines technologijas
Arwis 2011-03-25 21:38
Straipsnis kalba apie balistiniu raketu sekima o ne branduolines technologijas. Na o apie balistines raketas tai nera ka ir daugiau israsti nebent naujos kartos varikli. Kadangi raketa po paleidimo yra beveik nekontroliuojama.
vitalijus2408 2011-03-25 22:05
tu taip manai,bet tobulumui ribu nera xD
Arwis 2011-03-26 14:07
Na esme kad matomai dabar jie rado patikima buda aptikti balistines raketos paleidima ir ja sekti. Tai jai ir tobulinsi raketa jie gali tobulinti metoda. Principas bus panasus tik parametrai skirsis. Be to nesuprantu kai kuriu reakcijos. Cia joks ne ginklas, cia ginybine sistema, kuri padaro visas balistines raketas su kovinem branduolinem galvutem visiskai bevercias. Kadangi JAV karinio juru laivyno laivai yra daug maz aplink visa pasauli tai bet kokia balistine raketa paleista i Europa/JAV butu numusta dar orbitoje. Kuom tai yra blogai kad su sia technologija gali nebelikti branduolinio ginklo panaudojimo gresmes?
Nerkus 2011-03-26 20:00
atsiprasau uz paspaminima, bet man sitas "proverzis" labai primine scena is sio multiko:) http://www.youtube.com/watch?v=uu36xthl3dw
Tir4elis 2011-03-28 12:35
Dėkui, ne tik gerai pasakei apie visus tuos tobulinimus, bet ir nuotaiką gerai pakėlei .
Sokantis Debesis 2011-03-28 17:34
apsaugok dieve nuo tokių komentatorių...