„Google“ atskleidė firminio kompiuterio savybes (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-05-13 10:08
ant 12 coliu daikto negali buti pilnaverte klaviatura, mygtukai per mazi! O seip, ateitis parodys ar tai patogu ir ar pasiteisins.
Xdmin 2011-05-13 10:28
O tai nebus visiskai jokio HDD ar SSD ?
Evaldas 2011-05-13 10:30
Kažkoks mini bus, kuriame bus talpinama OS. Visa kita internete.
edgarasl 2011-05-13 10:52
Gerai, jokiu proramu, visiskai nieko, tik operacine sistema. O jeigu as neturiu interneto ir noriu pakely automobilyje parasyti kazkoki darba teksto redaktoriumi ir issaugoti savo kompiuteryje, ar paziureti filma ar atrinkti ka tik "nusautas" nuotraukas SAVO KOMPIUTERYJE? Taip iseina jeigu nera interneto - nera nieko. Ne kokia koncepcija.
werafonas 2011-05-13 10:58
Tai skaityk straipsnį dar kartą, arba realiausiai pirmą kartą. Nes matosi, kad ne vieną pastraipą praleidai...
Smalas 2011-05-13 10:59
Jeigu tu nori daryti viską, ką išvardinai, tai ir pirk laptopą, o ne Chromebook. Kažkokias nesąmones čia kalbi. Kiekvienas daiktas turi savo paskirtį, Chromebook yra pagrinde miesto kompiuteris, o mieste bet kur gali WiFi pasigauti ir prisijungti prie savo duomenų. Koncepcija yra gera, tik nereikia iš daikto reikalauti to, kam jis nebuvo sukurtas.
ligonis 2011-05-13 11:13
taippat galima sakyt ir apie valtis - beprasmiai daigtai, nes jei neturi po savim didelio vandens telkinio, tai turi tik medine deze. seip idomu bus isbandyt toki zaisliuka, nes kartais tikrai nera prasmes degint elektra su koki high-end kompiuteriu, kai tikrini pasta ar skaitai naujienas.
alkaponas 2011-05-13 13:13
kaip velnias bega mnuo kryziaus taip as nuo debesies. nesu as "kazkas" sitame pasaulelyje kad mane kas sektu ar dometusi ka as veikiu ir pan, bet kaip ir kiekvienas zmogus vertinu privatumo ir mano namai mano tvirtove jausmo svarba! Debesies pagalba privatumas dingsta visiskai, kadangi google labai didele pelno dalis yra is reklamos. O kad google panaudos vartotojo duomenis reklamos tikslams tai as net neabejojiu. Pamatysite ir paminesite mano zodzius. Pasirodys straipsniai: Google per klaida nutekino vartotoju duomenis.... Google po internetiniu ataku prarado dali duomenu ir pan...
DonceLT 2011-05-13 14:33
Nu kad ji ir dabar naudoja vartotojo informaciją reklamos tikslais, pvz reklamąs sudaro pagal visas tavo paieškas ir google laiškų turinį.
Ispanas19 2011-05-13 14:53
As visiskai nesuprantu sio produkto paskirties. Kaina didele, o daro palyginus mazai. Koks privalumas tureti si produkta, vietoje paprasto laptopo? Vien tai jog baterija gyvuos ilgai ir viskas?
Neodan 2011-05-13 16:06
Nieko nera nemokamo internete. Tik mes susimokame realiais pinigais arba matydami reklama arba dar kitokiais ne tiesioginiais budais. Taigi jei manot kad interneta yra kazkas nemokamai, tai klystate... Pvz. mane tenkina toks variantas: google reklama mainais uz kokybiska paslauga (turint omeny, kad google transliuojama reklama neuzknisa). O tokei debesu kompiuteriai pretenduoja i tinklo kompiuteriu rinkos dali. O ar jie pasiteisins, parodis laikas.
Anonymous 2011-05-13 22:35
kas nori lazintis kad chrome os niekad ir neispopuliares normaliai?
Neodan 2011-05-14 08:54
Pagal daugumos tokiu "ekspertu" manyma googlas turetu bankrotuoti, nes net baisu kaip google gali taip viska kurti ir paskui nemokamai zmonems duoti
Anonymous 2011-05-14 20:20
Mat, ekspertų nustatinėtojas atsirado.. Ir šiaip apsispangai.. Aš parašiau, kad CHROME OS neišpopuliarės, o ne apie bendrą google padėtį. Turbūt ir ekspertus nustatinėji taip pat, kaip ir skaitai, bei suvoki tekstą.
Evaldas 2011-05-15 00:24
Kodėl neišpopuliarės? Pilna žmonių, kuriem reikalingas TIK internetas. Atras savo sritį Chromebook'ai manau. Manė, kad ir planšetės nereikalingos... Yra pasiūla, bus ir paklausa.
Anonymous 2011-05-15 01:51
Android 3 + tabletas. Štai kur ateitis, o netbookai manau, kad apskritai kris žemyn ir kaip reikiant.. Juos pirko tik tie žmonės kurie turėjo ir normalius kompiuterius, o netbookai buvo tarsi žaisliukas. O Android 3 ant tableto, kaip rodo apklausos, tai visai nemažai vartotojų pradeda naudoti, kaip pagrindinį kompiuterį, todėl apyvartos su laiku nežmoniškai kils. Asus sukūrė transformer, kuris naudojamas ir kaip tabletas ir kaip netbookas ir naudoja šiuolaikiškos išvaizdos UI, skirtingai nei chronium os. Taigi, klausimas, ar žmogui apsimoko apskritai pirkti netbooką, kai asus transformer tabletą galima naudoti, kaip netbooką, o laisvailaikiui atsisėsti ir skaityti naujienas, tabletą laikant rankoje yra kurkas geriau, nei nepatogią dėžutę. Spėju, kad maksimum 5 metai ir tabletai apskritai paims nemažą kompiuterių rinką, o tuo tarpu netbookai praktiškai bus išstumti iš rinkos. Kaina panaši, o galimybės pas tabletą didesnės, bei turi visas tas pačias funkcijas kaip netbookai su chronium os. tabletų vartotojų apklausos duomenys: http://androidapps.lt/tabletu-naudojimo-statistika/ na ir rimtas konkurentas aplamai netbookam ir easy going vartotojų tarpe, kurie lengvai gali migruoti iš dabartinio kompiuterio: http://www.trustedreviews.com/Asus-Eee- ... top_review minusas būtų kaina, kuri ganėtinai nemaža, nors ir galimybės tikrai įspūdingos, bet kolkas dauguma tranformer perka tik tabletą, be stotelės, kad ir kokia nuostabi ir išplėtom galimybėm. Aš asmeniškai tokį tabletą apskritai į visas keliones imčiau, nes atstoja ir knygų skaityklę, o naujienų skaitymas yra vienas malonumas palyginus su paprastu kompiuteriu, kad ir nešiojamas, bet vistiek šių dienų technologijom pradeda tapti griozdiškas. Nebent 13" thin applas, tie irgi maloniai džiugina žmones, bet kaip sakant applas kaina užsikėlęs daug didesnę nei konkureintai, suprantama, kokybės yra, bet vistiek per daug išpūstas reikalas.
vyvea 2011-05-15 14:57
Tiems kam reikalinga paskaityti tik naujienas - sutinku jiems gal ir gerai plansetes su kokiu Android ar iOS, bet kas naudojas kompiuteriu siek tiek daugiau nei naujienu paskaitymu tai nemanau.
Anonymous 2011-05-15 15:20
papasakokite, ką reiškia daugiau? reikia konkretumo, nes po jo pamatysite, lad tabletai, o ypač tokie kaip transformer atitinka daugiau nei pusės kompiuterių vartotojų poreikius.. be to pamiršote windowsus ant tabletų, niekas neverčia naudoti android ar ios..