„Facebook“ – jau su „Skype“ vaizdo skambučiais (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-07-08 10:47
Pavelavo jau i traukini Kas is tu ju skambuciu, jeigu, google+ galima daryti konferencijas, kad ir su 10 zmoniu, o tai labai didelis privalumas.Na aisku turi kazkaip kovoti, galvoja dar pabus rinkoje, bet as jau nelabai tikiu...
Foxman 2011-07-08 12:23
Jei pag. banda subegs i Google+ (o tikriausiai taip ir bus), tai bent du menesius pamatysim kara tarp Facebook ir Google. Arba prades tobulet arba viena kita teismais grasins uz patentu kopijavima ar pan.
faktas 2011-07-08 13:45
Kai prieš pusmetį Skype pradėjo skųstis, kad surenka mažai pinigų, jų ataskaitoje buvo paskelbta, kad konferenciniai pokalbiai sudaro vos kelis procentus nuo viso srauto. Tai kažin, ar čia labai jau didelis privalumas. Beje, aš nesuprantu, kodėl FB blogai, o Google gerai.
zaf 2011-07-08 14:51
Visų pirma todėl, kad kiekvienas (na bent jau dauguma) naudojamės bent viena kažkuria Google paslauga, o dabar nemaža jų dalis yra sujungta į vieną projektą. Tiek Google, tiek Facebook didžiausi minusai - privatumas. Google - bent jau iki šiol. Kaip patys teigė, privatumu labai rūpinsis. Na, ir kaip kažkas jau yra pasakęs - tu negalėsi nesinaudot Google+, nes greičiausiai kurią nors jo dalį vistiek jau naudoji
Nerkashis 2011-07-10 09:47
"Gandus netiesiogiai patvirtino „Facebook“ steigėjas Markas Zuckerbergas, pranešęs spaudos atstovams, kad „Facebook“ ruošia „pritrenkiantį dalyką“." Toks įspūdis, kad anksčiau niekas skype nesinaudojo ir nežinojo kas yra video pokalbiai. Primena Jobsą. Ir dar tas video - tarsi nauja technologija.