Nigerijos kibernetinių sukčių šiltnamis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

slawcka 2012-08-30 13:40
Sveikas, brangusis drauge. Aš esu Makedonijos princas, paveldėjes milijonus dolerių iš savo kare žuvusio tėvo generolo karaliaus. Ir labai noriu pasidalinti šiais pinigais su tavimi. Tik duok man pradžiai pinigų
femto 2012-08-30 15:33
39,6 proc. Afrikos interneto vartotojų yra nigeriečiai. Baisu.
sigitas69s 2012-08-30 16:23
Dar buvau aptikes, kad jei per 'eBay' ka parduoti- nesiusk i Afrika.
Pumper 2012-08-30 16:30
Geriau daryti "Instant payment", kad tiem sukom net mintis nekiltų ale nusipirkti, nesumokėti ir reikalauti, kad pirma išsiųstum.
deivec 2012-08-30 18:45
kapitalistai isnaudoja visa afrika... bet kai jos gyventojai is nepritekliaus apgauna kapitalistus...tai tie baisus nusikalteliai.... kaip jus elgtumeties budami ju vietoje ? rbin hudas ka buvo blogietis ????
Tarkvinijus Išdidusis 2012-08-30 20:49
"Robin Hudas" iš esmės nebuvo vienas asmuo, o daugumos asmenų grupė. Čia reikėtų klausti ne ar jis buvo blogietis, bet ar jį tuo metinis įstatymas pripažino esant nusikaltėlį. (Ir taip, sprendžiant pagal tuometinius Anglijos įstatymus, jis/jie ne tik buvo nusikaltėliai, bet ir karūnos priešai/priešas). Tokiu atveju, paklausiu - ar Vaikis Bilis - "Billy the kid" -, buvo blogietis? O Vajetas Erpas (sprendžiant pagal tą faktą, kad jis teisingumą vykdė pakarimais) (beje, Erpas nėra sugalvotas personažas, jis iš tiesų gyveno. Kaip ir Vaikis Bilis).
Shinigami 2012-08-30 23:13
Tu taip pat esi kapitalistas, nes jei toks nebūtum varytum kur nors į džiungles gyventi. Visiems kuriems reikia kompiuterio, telefono ar kito materialaus daikto yra kapitalistai. Nes tai taip pat kapitalas. Skirtumas tarp tavęs ir tu kuriuos tu vadini kapitalistais yra tas, kad jie sugeba užsidirbti kai tu ne. Ir dėl to jiems pavydi. Afrikiečiai taip pat visi kapitalistai, tik dauguma jų be kapitalo. Taip Robinhudas buvo blogietis, nes taip sakė tuometiniai įstatymai. Nes kas yra gerai, o kas yra blogai - tai tik susitarimo reikalas. Ir keičiantis religiniams ar politiniams įsitikinimams gali keistis gėrio ir blogio suvokimas. Kaip anksčiau nusikaltėlių karimas buvo gera ir teisinga bausmė. O dabar tai blogai.
Arwis 2012-08-31 04:33
Tu ne velnio nenutuoki kas dedasi Afrikoje... Afrika sokinetu is dziaugsmo jai kapitalistai ja 'isnaudotu' kaip tu sakai nes tuomet butu vystoma infrastruktura, energetika, privatus sektorius ir kitos gerybes kurios yra vakaru pasaulio pamatas, taciau realybe yra tokia, kad net tos valstybes kurios turtingos naudingosiomis iskasenomis vargsta nes kasyklos valdomos sukarintu grupuociu kuriu tikslas uz gautus pinigus prisipirkti dar daugiau ginklu ir kariauti su kitomis sukarintomis grupuotemis kurios sieka Taip kad laikas pradeti dometis kas dedasi pasaulyje kad kita karta praveres burna ar paemes klaviatura i rankas neparodytum savo neismanymo.
Shinigami 2012-08-31 12:24
Jis ir nenori nieko suprasti. Nes tada negalės kaltinti kapitalistu dėl visu pasaulio negandu. Nes dabar jam dėl visko kalti kapitalistai, net dėl žemės drebėjimu Japonijoje kalti kapitalistai
Talkatif 2017-12-13 20:12
O tai kas trukdo Nigeriją išbraukt iš interneto ir bankinės sistemos? Savaitė be to ir reikiami įstatymai būtų priimti.