Kosminė infliacija mirė, tegyvuoja kosminė infliacija!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wo123 2014-10-08 14:20
mūsų visata yra disko formos, tokių diskų šioje juodoje terpėje yra ir daugiau, o juoda terpė - mūsų išmatavimas. Tai kada pagaliau papasakos apie tarpdimensinius sluoksnius, atspindinčius skirtingą laiką?? mūsų išmatavimas sudarytas iš šių tarpdimensinų sluoksnių, taigi pats išmatavimas skendi didesnėje terpėje vadinamoje anapusiniu pasauliu.
pozitronas 2014-10-09 09:50
Pons Vytautai kodėl jūs taip sakot? Kai Einšteinas parašė Realityvumo teoriją tikrai buvo ne daug žmonių net ją suprantančių, o šiandien jau vos ne kiek vienam žingsnyje susiduriam su jos panaudojimu. Taip kad hipotezė po hipotezės ir mums gyventi nuo to tik įdomiau. Aš suprantu, kad eiliniam piliečiui tikrai neverta domėtis mažais poslinkiais įvairiose kosmologijos teorijose, bet žmonėms kurie tuo domisi arba net kurie dirba prie to, kiekviena nauja mintis gali atnešti tikrų proveržių jų mastymuose ar netgi darbuose.
pozitronas 2014-10-09 16:38
Tada reiktų iškelti tikslą. Tikslą kurio žmonija siekia ir kur link mes judam. Gal tas tikslas sužinoti visas visatos paslaptys, bei apgyvendinti Ją ir tapti nemirtingais. O gal gimti kur nors bakužėje išmokti kaip nuo ryto iki vakaro nudirbti darbus, kad galėtum pavalgyti ir galop numirti. Esmė kad, žmogus negali stovėti vietoje tiesiog pati prigimtis jį verčia tobulėti, prie ko tai prives niekas nežino. Ir jeigu laiks nuo laiko pasitaiko kažkokie individai isšokeliai kurie bando primesti savo teisingesne tiesą, ankšiau ar veliau jie tampa tiesiog istorija, o karavanas juda toliau. Todėl visokie SS-ininkai ir USA mokslininkai tik smėlio smiltelės istorijos tekmėje. Kas atsimins II pasaulinį po 1000 metų o gal po 10 000 tūks. metų
kestutisz 2014-10-10 09:37
Žmonių yra daugiau nei pakankamai, kad visi galėtų gyventi ir su tokiais, ir kitokiasi tikslais - svarbu, kad kažkokia grupė nepradėtų kryžiaus žygių "įrodinėjančių" savo tiklslus ginklu (ir dar svetimomis rankomis). "Bendras tikslas" šiaip nesusipratimas, apie kurį galbūt buvo galima galvoti kai va nedideliai genčiai reikia užversti mamutą, išarti lauką ir turi dalyvauti visi bo antraip visi ir mirs badu.