Rusijoje geležinkeliečiai patys nufilmavo, kaip traiško lokį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GediminasJarulaitis 2014-12-08 08:55
Kodėl šitas straipsnis TECHNOLOGIJOS. LT atsirado? Apgailėtina redakcija.
Nerealiai 2014-12-08 09:19
Čia įprastas dalykas šiaip, bereikalo varginais ateidamas čia, 90% straipsnių gali rast 15min, delfi ir panašiuose. P.S. O meškos tai gaila, visiški debilai mašinistai.
kazkas 2014-12-08 09:48
Negi teks nustot skaityt technologijos.lt. Matau, kad prasisunkia 15min ir lietuvos ryto propagandiniai šūdstraipsniai. Anksčiau atsidarius technologijos.lt žinodavai, kad perskaitysi kažką įdomaus, o dabar...
sloggi 2014-12-08 09:49
Neiseina tiek moksliniu straipsniu, kad visu apetita patenkint eitu, todel ir yra keliami tokie straipsniai. Tuopaciu kelia portalo ziurimuma. Visad galima praleisti toki straipsni ir neskaityti. Idomu kodel nesigirdejo jokio signalo, gal butu pasibaides i sali, jug meska ne triusis katras bega sviesoje i prieki.
Shinigami 2014-12-08 10:08
Jau seniai pastebėjau, kad žmonės labiau traukia tai kas juos erzina. Juk normaliai, jei tu ieškai technologinių straipsnių tai pamates pavadinimą nesusijusi su technologijomis tokio straipsnio net ne atsidarysi. Juk taves jis nedomina. Bet praktika rodo, kad ne tik atsidaro toki straipsnį, ji perskaito, bet ir dar nepatingi po juo pakomentuoti. Nors rėkia, kad jam tai ne įdomu. Gal mazochizmas kur kas labiau paplites nei psichologai galvoja? Juk skaityti straipsnį kuris taves nedomina yra kančia, bet jį vistiek skaito ir dar po juo komentuoja. Ir tai tėra antras komentaras. Arba kitaip sakant nepatingėjo komentuoti po jam nepatinkančių stripsnių. Bet tingi komentuoti po patikusiu straipsniu. Keista.
ISG 2014-12-08 11:32
Na ne straipsni komentuoja, o raso savo nepasitenkinima situo straipsniu. Puslapio savininkai mato visa statistika ir geriau zino kuria linkme judeti jie nori. Bet pvz as kuo toliau tuo reciau ji atsidarineju, nes viskas yra, kaip jau buvo mineta, kituose portaluose. Anksciau cia esantys straipsniai issiskirdavo, o dabar - copy past is kitur...
SaMaras 2014-12-08 12:48
o kiek straipsnių tinkamų t.lt pasirodo per savaitę? Vienas arba dar mažiau. Anksčiau kol nebuvo tiek sukomerciškėjęs projektas straipsniai normalūs straipsniai pasirodydavo dar rečiau.. užeini kartą per mėnėsį paskaitinėji ir vėl užmiršti.. kitą kartą net ir apie puslapį pamiršdavau.. surandi kokį idomų straipsnį įsiveli į diskusijas tuo atveju dažniau užsuki, bet būna ir taip, kad randi įdomų straipsnį o diskusijos jau prieš pora mėnesių nuslūgę ir niekas jau nebenori diskutuoti su tavim. Dabartinis bulvaras yra mėšlo krūva, bet pastoviai atnaujinama tai kad ir kasdien ateik paziūrėti gal kas naujo įdėta normalesnės kokybės, gal kokia įdomesnė diskusija užvirė kad ir nevisai į straipsnio temą.. o už mūsų clickus gal keli centai nubyrės kokiam vertėjui, kuris iškapstys kokį žiauriai įdomų straipsnį kurio dar nematęs ir po kuriuo parašysi kad reikia daugiau tokių.. per regioninę tv ir mažiau reklamos rodo, bet nereiškia kad dėl to ją verta žiūrėti labiau nei didžiuosius
GediminasJarulaitis 2014-12-08 14:35
Būtent. Parašiau po straipsniu, kad nerašyti bet kur. Jei galvojat, kad siom dienom nėra pakankamai mokslinių straipsnių kuriuos būtų galima išversti ir sudominti Lietuvos žmones- prašau pasidomėkite prieš taip rašydamas. Plius antraštę galite sugalvoti ir kiek įdomesnę, kad kuo daugiau paspaudimų sulaukt.
Gediminas Jurgaitis 2014-12-08 19:04
Visiskai pritariu, pries kokius pora metu buvo puslapis kuriame galedavai atrasti kazka tikrai idomaus ir kokybisko... na skirtumas tik tas, kad kol kas cia dar nepriplaukia delfinu, bet manau neuzilgo sulauksim..
DJ_LFS 2014-12-09 01:19
Matosi, kad tiems gelezinkelieciams terorizmo instinktas nesvetimas
Rukis 2014-12-09 01:29
Nesijaudink jaunasis padawane. Aš tikiu kad mūsų puslapio Jedajų Meistrai adminai apgins mus nuo Tamsiųjų Delfio Jėgų.