Normalūs herojai: Stalinas, Hitleris, Kim Ir Senas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

viliusl 2015-04-06 13:27
Bandant skaityti per m.techologijos.lt straipsni krauna puse valandos ... Detaliau panagrinejus - pasirodo nuotraukos i mobilia versija paduodamos 2-3 MB dydzio. Butu gal ir nieko baisaus, betgi visgi tai - technologiju puslapis.
punktyras 2015-04-06 15:14
O prie ko technologijų puslapis ir prastas paties interneto ryšys? Šiaip jau galima išsijungti nuotraukų siuntimą visai, naudoti tekstinį režimą. Padarius mažutėles nuotraukytes, jos nekaip atrodytų dideliame ekrane. Didelės nuotraukos ilgai siunčiasi. Galima būtų padaryti atskiras nuotraukas technologijos.lt ir m.technologijos.lt, bet tai vėl papildomas programavimas, tai greitų permainų laukti neverta tikriausiai. Bet mintis verta dėmesio. Beje, pažiūrėjau, visos nuotraukos straipsnyje užima 1,9 MB, didžiausia nuotrauka – 722,4 kB. Jei tokie kiekiai sudaro pusvalandines problemas, verta ieškoti kito ryšio tiekėjo, arba, kaip minėjau, skaityti tekstinę versiją.
viliusl 2015-04-06 16:15
Mobilus internetas nera neribotas daugumai. Ir megabaitai kainuoja. Mobilioji sio puslapio versija sveria nei daug, nei mazai - 10 MB www versija - 2 MB. Siek teik detaliu: www versija - maza nuotrauka - 114 kb www versija - didele nuotrauka - 537 kb mobili versija - maza nuotrauka - 2.1 MB !!! Taigi mobili nuotrauka sveria 4 kartus daugiau, nei www versijos nuotrauka, kuri dar yra didesnes rezoliucijos. Tai yra bugas is esmes.
punktyras 2015-04-06 22:32
Mhm, tikrai išpampusios nuotraukos. Reikia skųstis aukščiau Šiaip jau ir patiems naudotojams verčiau kreipti dėmesį tiesioginiais laiškais redakcijai, o ne komentarų skiltį teršti.
kestutisz 2015-04-07 17:44
Na, bet čia tai paprasčiau. Negi imsi dabar kažkam kažkur rašysi, kad sukonvertuotos nuotraukos į mobilią versiją pavirsta iš tiesų net ne JPEG'ais, o PNG kuriuos browseriai rodo visai netyčia... Tas dar nieko, browserių kūrėjai matyt nemato reikalo kariauti ir nerodyti iš principo, bet originalusis JPEG dažnai būna kompresuotas, kaip šiuo atveju kokybė "75", o iš jo padarytas PNG jau bus atseit 100 (loseless).
vanduo4 2015-04-11 04:10
- Žmonės dažniausiaineturi savo asmeninių tikslų, todėl "glaudžiasi" prie tų, kurie juos turi; - Aišku kažko siekiant, kažko reikia atsisakyti, tad smurtas tampa pateisinama priemone; - Kai ilgainiui susiformuoja koia tai dauguma, oponentus jie pradeda matyti kaip savo šviesios ateities priešus, todėl juos reikia tiesiog sunaikinti. Būtent mažumos - priešų naikinimas suteikia gyvenimo prasmę ir dar labiau daugumą suvienija, o tai tik sustiprina Lyderio teisumo įvaizdį; - Kad išvengti tokių "tironiškų" apraiškų šiuolaikiniame pasaulyje, lyderystė labai decentralizuota į daugybę sričių - sportas, mokslas, laisvalaikis, politika, kt. - Tačiau esminės problemos tai nesprendžia - , t.y. padėk realizuoti kitų svajones ir tu tapsi jų Dievu. - Beje norint kažkam tapti Dievu, nebūtina nieko žudyti. Tai tiesiog visuomenės raidos etapas, kurio metu tik sunaikinęs oponentus, gali tikėtis daugumos palaikymo. Žudyti reikia jeigu nori tapti vieninteliu lyderiu; - Civilizuotame pasaulyje ta kova tarp oponentų vyksta "taikiomis" priemonėmis. Deja tokioje visuomenėje jau sunkiau tapti "visų" lyderiu, netgi jeigu tu nuveiki ir daugiau nei kažkadais tas tironas, nes daug sunkiau įrodyti jog tu vienas tai pasiekei, o tironas tai įrodo be problemų - mirtis oponentams