Gyvenimas po Putino – kurį kelią pasirinks Rusija?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2016-03-16 13:06
Nzn bet man daugiau ar mažiau buvo juokinga skaityti. Straipsnio autorius įsivaizduoja jog tuoj tuoj dingus dabartiniai valdžiai kažkokiu tai būdų(kodėl ji išvis turėtų dingt), valdžia bus perduota Europai ir visokioms opozicijoms ir tarptautinėms institucijomis lyg po karo(nebent iš ties yra planuojamas karas). Ir visi rusai per vieną naktį iškarto pasisuks 180 laipsniu į Europą, nzn dėl Putino reitingų, bet jei jie tikri tai tas yra tiesiog neįmanoma, po jo eis koks Medvedevas ar dar kas ten. Aplamai čia autorius galvoja jog rusai gyvena Europoje kaip mes ir girdi pastovia anti-Russia propoganda. Ne ten rusai gyvena Rusijoje ir girdi anti-Eu-USA whatever propoganda. Taigi tipinės rusiškos ir europinės bulvės mastymas skiriasi 180 laipsnių, o deja abiejuose kraštuose dauguma yra bulvių visos bulvės gyvena savo gyvenimą, turi savų problemų ir nelabai domisi kas realiai vyksta pasaulyje pažiūrį TV ką pasako tą priima už tiesą. Ar Rusai leis kažkam tai suorganizuoti maidaną Maksvoje? tik ne šiandien ir ne rytoi. Gal jeigu pasikeistų ir suskystėtų valdžia tada kaip nors, bet valdant Putinui beveik neįmanoma.
allieduser 2016-03-16 16:27
jei nebus putino, rusija isvis bus suzlugdyta... Tokiu, kaip putinas reta pasaulyje ir istorijoje...
SaMaras 2016-03-16 16:47
Ir Dekanidzei su Daktaru reikia būti dėkingiems, nes jei ne jie tai būtų juodašiknių prilindę.. Padėkokime visiems už tai kad palaikė tvarką Lietuvai sunkiu metu
evaldosia 2016-03-16 18:56
diktatoriai paprastai savo mirtim nemiršta.gali būt likimas panašus į stalino.ten rodos su kažkuo sustabdė širdį.dabar tų preparatų begalės.esmė kad stalino pradėjo daugiau bijoti,negu gerbti.pasidarė pavojingas bendražygiams.ir kas čia žino kokios intrigos ir kada gali įvykti putino dvare.liaudžiai į gatves maskvoje neleis išeiti,kita liaudis nesiskaito(ne maskviečiai).dar po 20 metų baigs sunykti tarybinė karta,tada gal kas nors ir pasikeis.
Pasaka 2016-03-17 11:04
Rusija nenori gyventi vakarietiškai. Vakarai ir to nenori. Tik silpna, neekonomiška Rusija - garantas vakarams gauti pigiau žaliavas. Kuo smarkiau veikia propaganda pačios Rusijos, tuo smarkiau ginkluojasi. Jei yra ginklų jie negali gulėti sandėlyje. Tokiu būdu atsiranda vidaus kariniai konfliktai, kurie tik alina tauta. Pasauliui paranku kad Rusija turi tokią politiką, kaip dabar. Ir viską darys, kad ji liktų ilgam - niekam nereikalinga ekonomiškai stipri Rusija. Deja turiu apgailėti kad tas pats liečia ir Lietuvą. Tik prasiskolinusi valstybė įdomi pasauliui.