Pavojaus signalai: Kremlius ruošiasi Trečiajam pasauliniam karui?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gediminas.bukauskas 2016-06-17 16:23
Jei kas nors dviejuose stulpeliuose surašytų 1936 metų Nacistinės Vokietijos bei dabartinės Rusijos elgseną - pamatytų visišką analogiją. Ta pati tautiečių gynimo retorika, blogai padėtų žemių aneksija, pramonės perorientavimas į karinę pramonę,demokratinių laisvių suvaržymas ... Oponentų veiksmai irgi visiškai analogiški - to meto politiniai veikėjai (iki Čerčilio) nuolaidžiavo blogiukui tikėdamiesi išvengti pasaulinio karo. Europa visiškai nepasimokė iš praeities klaidų. Užuot apginklavus Ukrainą ir padėjus jai susitvarkyti su agresoriumi, kartoja Deladje klaidas ir suteikia laiko Rusijai perginkluoti savo armiją. Vanga sakė prie ko tai prives - Europa taps negyvenama, radioaktyvia dykviete ...
laimonas.junda 2016-06-18 13:03
Jeigu tiketume tuo, kas rasoma vadoveliuose, tuomet butumete visiskai teisus. Kalbant apie Hitleri ir nacistine Vokietija, pasiziurekite dokumentini filma "the greatest story never told". Pamatysite ivykius is kiek kitos perspektyvos. Nepamirskite, kad istorija rasoma nugaletoju. Pasakysiu tik viena dalyka, laimejo zydu bankininkai - Rothchild'ai, Rockefeller'iai, Morgan'ai, Warburg'ai ir kiti. Ir viska apvynioje savo ciuptuvais tvarka pasaulyje daro iki siol. Jiems priklauso viskas, nuo energijos iki finansu iki ziniasklaidos ir svietimo. Ir visos negeroves kurios siandiena vyksta pasaulyje - ju darbas. Kad ir koki konflikta pasaulyje matytumete, abidvi puses valdo jie ir is to gerai uzdirba, nes karas - tai yra pats pelningiausias verslas.
- 2016-06-18 13:42
Pyzdiec - Putinas yra Rotchild'ų statytinis???
DarkNRG 2016-06-18 16:34
O, senai bematytas propogandinis straipsnis, bobutems lagasdint. Kazkas delfininkus i technologijos.lt redakcija ileido?
jordanbn2 2017-10-20 19:59
Rusijos žvalgybos susipina su nusikalstamumu, verslu ir propaganda. Tai jau tikrai. Ir ka veikia Lietuvos zvalgyba. Cia agentu bile kiek ir niekas nekreipia demesio. Yra rusu firmos, ju savininkai lietuviskom daznai pavardem, bet tautybes rusai. Pas juo dirba vien lietuviu rusai. kitu neysileidzia. na tiesiog isstumia. Visi seni agentai, o ju buvo begale, pirstu pamojus stos rusu pusen, vien is baimes.