Tikroji pasaulio pabaiga: kaip viskas vyktų, jei JAV kariškiai pastebėtų bet kokios branduolinės raketos paleidimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KT819GM 2016-09-27 19:37
Taigi, atsakomasis smūgis ne į daesh, Šiaurės Korėja, visą kitą grėsmę. Tai vadinasi nešališka žurnalistika technologiniame tinklaraštyje??
Eič 2016-09-27 21:05
Tai jei kokia šalis paleistų branduolinę raketą skrendančią į JAV, Amerikonai tiesiog atsakytų su branduoline raketa į kitą pusę? Jokio bandymo sunaikint priešų raketos virš kokio vandenyno? Taip, tai būtų nelengva, blogiausiu atveju kokio naikintuvo piloto gyvybę paaukot reikėtų, bet kiek išgelbėjama būtų.. O jei JAV prezidentas būtų nusodintas anksčiau laiko, daugiau niekas negalės pateikti kodų, kad atsakomąjį smūgį duot..
kestutisz 2016-09-27 23:46
Tai ant to ir laikėsi ramybė visą šaltąjį karą - išsigelbėti gal ir nepavyks, bet kita pusė nukentės ne mažiau. Ir taip natūraliai abi pusės suinteresuotos neskatinti tokio ginklo atsiradimo pas kitus, kad tos netyčia nepažeistų trapios pusiausvyros. Tiesa, gi nesakė, kad daugiau nieko nedarytų, nebandytų numušti jau skrendančių raketų - bet tai jau kitų dalinių darbas. Šito darbas keršyti, juolab iš povandeninio laivo nedaug ką daugiau ir nuveiksi.
Talkatif 2016-09-28 09:09
Viena pusė pasiskelbė pasauliui apie savo branduolinę galią. Dabar kita pusė lyg tarpkitko tą patį daro. Šaltasis karas.
soulshot 2016-10-09 15:49
Pagal straipsni pasalinus supervalstybes prezidenta galima ja uzmetyti branduolinem bombom,isvengiant tokio pat atsako..kazkaip banaliai skamba..