Pagal ekonominę naudą Kinija perspjovė ir sovietinius Gulagus, ir Vokietijos koncentracijos stovyklas: štai kaip žudymas virto verslu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2016-10-13 16:40
Dėl žmogžudžių organų panaudojimo pritariu - reikia, bet kai jau pradeda žudyti, kad paimti organus, čia jau peržengiama riba.
Shinigami 2016-10-13 17:27
Bet čia jau jų šalies problemos. Šiaip ar taip visus rėžimui nepatikusius kremuoja. Nepriklausomai ar organus išima ar ne.
Laurynas19 2016-10-13 18:53
Prieš porą mėnesių buvau londone ir kaip tik tuo metu Trafolgaro aiksštėje apie 100 kiniečių ir kitataučių rinko parašus peticijai būtent dėl šitų žudynių prieš Falun gong pasekėjus. Pasirašiau toje peticijoje, kiek man pasakojo vienas iš tų "agitantų" tai falun gong tai tiesiog su ramybės būsena susieta veikla, panašiai kaip joga. Ir Kinijos valdžia tiesiog negali kontroliuoti šio judėjimo todėl įkalina visus pasiekėjus ir žudo dėl organų.
Laurynas19 2016-10-13 18:57
Sutinku. Manau tai vienintelis nusikaltimas, na galbūt dar nepilnamečių tvirkinimas už kurį galima būtų "atimti" oraganus. Nes šiaip ar taip nuteistasis tikrai kalėjime neturi geros pozicijos atsisakyti Donarystės, kadangi dėl pinigų galima lengvai išreikalauti parašo.
kestutisz 2016-10-15 00:25
Ne viskas taip paprasta, toks gerai įsukutas ir ypač pelningas versliukas jau gali lemti ir "šalies" požiūrį, bent jau valdininkų. Gerai, kad prie sovietų nebuvo tokokios procedūros išvystytos - trėmimams ir "buožių" bei inteligentijos nebūtų užtekę, būtų sau ramiai vežę pagal užsakymą iki pat sugriuvimo ir toks užsuktas procesas būtų pergyvenęs visus gensekus, net perestroikinius. p.s. o jei kremuoja tai matyt ne šiaip sau, mąstai jau per dideli kažką suvaldyti