JAV karinės žvalgybos duomenys atskleidžia, ką veterinaro lygio šarlatanas išdarinėjo su vienu iš pačiu didžiausiu pasaulio tironu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

atskalūnas 2017-02-02 14:27
kaip taip šmeižti padorų žmogų, iš kur kazkokia jav žvalgyba gali žinoti ką ir kur veikė, ką vartojo ir pan. Briedas kazkoks. Čia tas pats kaip karinė žvalgyba žinotu kur senelis užkasė sidabrinius litus, ar ką valgė mano protėviai per kalėdas 1942 metais, vėjai kurie klaidina lengvatikius.
Borland 2017-02-02 15:10
Aha arba pvz koks atstumas iki jupiterio ar kokia saulės temperatūra, nei kas ten buvo ir matavo, nei ka. Ir išvis nėr gyvenimo.
TomasK 2017-02-02 16:12
Už pavadinimą "veterinaro lygio šarlatanas" tai norėtųsi autoriui antausį skelti. Mano žmona veterinarė, ne vieną jūsų kuo puikiausiai pagydytų, o karo atveju jums kojas, rankas siūtų, gipsuotų ir atliktų dar daugybę pareigų. O gal aš ne taip pavadinimą suprantu?
kiesza 2017-02-02 22:00
Vaistukus jis tikrai leidosi tik tie vaistai litaratūroje vadinami stimuliuojamaisiais, o sudėtis vis skyrėsi. Galbūt Rusija kada nors išslaptins medžiagą apie paskutines karo dienas, leis patyrinėti Hitlerio anglinį lavoną, prisiliesti prie jo aplinkos žmonių, sekretorių, generolų parodymų, o visa tai ką skaitom dabar tai tėra tik versijos, pabrėžti koks gėdingas dabartinis politikos nuokrypis į naconalizmą.. Netgi ir tikėdamas, kad Adolfas buvo narkomanas tokie straipsniai mano įsitikinimo nei kiek neįtvirtina.. O čia frazė iš knygos.. Knyga 1947 tai tikrai manau Sovietai būtų nepraleidę progos apšaukti Vokietijos fiurerį beviltišku narkomanu, taigi arba jis iš tiesų nevartojo arba Sovietai nuslėpė nuo pasaulio tą faktą..