Gegužės mėnesį - nemokama IT saugumo konferencija „Age of Security Forum 2017“ Baltijos šalyse  (1)

Age of Security Forum 2017 tai tarptautinė koferencijų serija, kuri rengiama Vilniuje (05-11), Rygoje (05-16) ir Taline (05-18).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Forumo tikslas yra supažindinti dalyvius su lyderių pozicijas užimančiais informacijos saugumo sprendimais ir metodologijomis pagal Gartner rekomendacijas ir Gartner Magic Quadrants. Taip pat pasidalinti gerosiomis praktikomis ir patirtimis kaip efektyviai apsisaugoti nuo šiuolaikinių kibernetinių grėsmių ir kaip atitikti GDPR keliamus duomenų apsaugos reikalavimus.

Ypatingas forumo svečias – p. Vladislav Shapiro (JAV), nepriklausomas IT ekspertas, nuolatinis svečias ir pranešėjas daugybėje garsių renginių, įskaitant Gartner Catalyst, Gartner IDM Summit, IT Experts ir kt. Age of Security 2017 forume V. Shapiro skaitys pranešimą apie kibernetinių grėsmių evoliuciją, tendencijas ir Europos Sąjungos požiūrį į jas.

Bus apžvelgiami duomenų privatumo teisės aktai ir GDPR. Remdamasis savo asmenine patirtimi, tendencijomis ir naujausiais 2016-2017 duomenimis iš patikimų šaltinių p. Shapiro pristatys savo įžvalgas apie tai, kurios iš kibernetinių grėsmių turėtų sulaukti daugiau Jūsų dėmesio ir kels didžiausią pavojų organizacijoms artimiausioje ateityje.

Dalyvavimas nemokamas

Norėdami užsiregistruoti į Age ofSecurity Forum 2017 ir susipažinti su darbotvarke, apsilankykite:

Vilnius  https://goo.gl/vDXPcQ

Ryga https://goo.gl/AHqaY8

Talinas https://goo.gl/qOi3Ud

Iškilus klausimams dėl renginio, prašome kreiptis el. paštu: event@bakotech.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: