TOP 10 produktų, kuriuos lietuviai dažniausiai pirko Kinijoje: visame pasaulyje patys populiariausi „Xiaomi“ produktai ir daug pirkinių gero garso mėgėjams (2017 m. lapkritis)  ()

Lapkritis - tai tamsus, niūrus ir lėtas rudens mėnuo. Visgi, efektyvų laiko panaudojimą mėgstantys žmonės jau žvalgosi į gražiausias metų šventes, o kiti niekada negali praleisti progos pasinaudoti išskirtinėmis nuolaidomis - lapkritį tokių būna daugiausiai lyginant su visais kitais mėnesiais. Taigi, kokias preke iš Kinijos lapkričio mėnesį lietuviai pirko labiausiai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio mėnuo neabejotinai buvo „Xiaomi“ gaminių mėnuo - per 11.11 ir juodąjį penktadienį gamintojas daugeliui savo garsiausių prekių pasiūlė tokias geras kainas, kokios pasitaiko tik itin retomis progomis. Tad nekeista, kad žmones tokie pasiūlymai greitai sugundė. Tačiau Kinijoje ne vien  „Xiaomi“ gamina įdomius ir dėmesio vertus produktus - tai irgi puikiai matosi šiame sąraše. 

1. „Xiaomi Mi Band 2“

Senas šių topų favoritas išlieka nepajudinamas. „Xiaomi Mi Band 2“ yra puiki išmanioji apyrankė, už savo dizainą pelniusi ne vieną apdovanojimą.

Ji atlieka visas pagrindines nešiojamos elektronikos funkcijas - skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, primena pajudėti, seka miego ritmus ir labai švelniai pažadina. Aišku, ji daro kur kas daugiau, tačiau svarbiausia, kad visą tai ji atlieka tiesiog puikiai.

 

Pirkėjams patinka ir aksesuarų gausybė, ir labai patogi apyrankė, ir IP67 atsparumo vandeniui bei dulkėms standartą atitinkantis korpusas. Tai - įrenginys, kuris, bent jau pirkėjų vertinimu, nesukelia problemų ir tikrai gali padėti pajudėti daugiau. O juk žiemą to labai reikia.

„Xiaomi Mi Band 2“ yra populiari visame pasaulyje. Pavyzdžiui, Rusijos gigantas „Yandex. The market“ paskelbė, kad populiariausia prekė per Juodojo penktadienio išpardavimą buvo ne kas kita, o  „Xiaomi Mi Band 2“.

Kodėl ji tokia populiari? Tikriausiai ne tik dėl dizaino ir funkcionalumo, bet ir dėl kainos. „Xiaomi Mi Band 2“ kainuoja €24,63. Ar jau minėjome, kad šis prietaisas yra tiesiog puiki dovana?

2. „Xiaomi Mi IV“

Dar vienas nuolatinis šių sąrašų viršūnių siekiantis produktas. Įdomu tai, kad antroje vietoje atsidūrė ne belaidė, o kaip tik laidą turinčios ausinės. Ir ne be reikalo. „Xiaomi Mi IV“ hibridinės ausinės yra nepaprastai patikimos dėl metalinio korpuso, itin tvirto ir ilgo laido ir, aišku, garsaus prekinio ženklo. Apie jokias baterijas net nereikia galvoti.

Pirkėjai giria ir garsiakalbius. „Xiaomi Mi IV“ pasižymi dviem garsiakalbių technologijomis, kurių derinys užtikrina V formos garso atkūrimo kreivę. Tai yra, kuriamas stiprių žemų ir aukštų tonų efektas. Šiek tiek nukenčia vidutiniai tonai, tačiau šiuolaikinei muzikai šios ausinės tinka beveik idealiai.

Ne veltui šimtus ausinių išbandęs elektronikos žurnalistas sako, kad jam „Xiaomi Mi IV“ yra geresnės nei originalios „Apple“ ausinės.

„Xiaomi Mi IV“ dabar vėl taikomos puikios nuolaidos, tad jos kainuoja tik €13,26.

3. LED šviestuvas čiaupui

Na, o tai yra šiokia tokia staigmena. Lapkritį žmonės kaip niekada gausiai pirko specialų LED šviestuvą čiaupui, kurį kinai taip keistai vadina romantišku. Gal jis pasimatyme ir nepadės, tačiau savo technologijomis yra įdomus.

Šis šviestuvas gali būti sumontuotas prie bet kokio 24 mm sriegius turinčio virtuvinio čiaupo. Jis nenaudoja baterijų, tačiau skleidžia įvairiaspalvę šviesą. Jos spalva nėra parenkama visiškai atsitiktinai - ji nurodo vandens temperatūrą.

Šis šviestuvas čiaupui kainuoja viso labo €2,32 ir gal todėl yra toks fantastiškai populiarus?

4. „Xiaomi dafang“

Ketvirtoje vietoje randame namų saugumui užtikrinti skirtą IP kamerą „Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera“. Tai - labai naudingas įrenginys, leidžiantis iš bet kurios pasaulio vietos namus stebėti 1080p raiška.

Ši kamera turi platų 120 laipsnių objektyvą, tačiau tačiau ir šį matymo lauką galėsite praplėsti programėle - ji leidžia šią kamerą visaip vartyti ir sukioti, todėl vienu įrenginiu apžvelgsite visą kambarį. 6 IR LED leis ryškiai matyti ir tamsoje.

Kita įdomi funkcija - galimybė pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar augintiniais dėl sumontuoto garsiakalbio ir mikrofono.

„Xiaomi dafang“ yra lengvai tvirtinama ir jai nereikia jokios priežiūros.

„Xiaomi dafang“ IP kamera kainuoja €23,55.

5. „Xiaomi ROIDMI 3S“

Tai - patobulintas, modernus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis. Jis yra ypatingas tuo, kad ne tik įkrauna telefonus ar planšetinius kompiuterius, bet gali atlikti dar porą svarbių funkcijų, pavyzdžiui veikia ir kaip FM moduliatorius, leidžiantis per automobilio kolonėles klausytis iš telefono atminties grojamos muzikos.

Išsamiai apie „Xiaomi ROIDMI 3S“ - rašėme šioje apžvalgoje. Joje minėjome, kad techniniu požiūriu šis prietaisas neturi jokių pastebimų trūkumų. Tik funkcine prasme galima pasigesti pilnos laisvų rankų įrangos funkcionalumą, kurios šiame modelyje nėra, tačiau yra antrosios kartos pakrovėjyje - apie jį parašysime atskirai, nes jis irgi pateko į TOP 10. 

Šiuo metu „Xiaomi ROIDMI 3S“ kainuoja €9,52 ir pagal kokybę sunkiai rasite kažką geriau. 

6. „Xiaomi SOOCAS X3“

Tai - elektrinis dantų šepetėlis. Jis pasižymi keliais labai inovatyviais bruožais. Visų pirma, jis turi itin aukštu dažniu veikiantį variklį, kuris užtikrina didelį šepetlio vibracijos dažnį. Tai, kartu su labai tankiu šepetėliu, užtikrina, kad nuo dantų paviršiaus bus pašalinti visi nešvarumai.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „Xiaomi SOOCAS X3“ yra visiškai atsparus vandeniui - ji visą galima plauti po vandens srove. Prie šio bruožo prisideda ir belaidžio įkrovimo galimybė. Tiesa, ir labai patogia stotele dažnai naudotis neteks - šį prietaisą reikia įkrauti maždaug kartą per mėnesį.

Apžvalgininkų įspūdžiai apie šį šepetėlį - patys geriausi: „jis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“.

„Xiaomi SOOCAS X3“ dabar vėl siūlomas su nuolaidomis ir kainuoja vos daugiau nei 34 eurus. Tik perkant reiktų nepamiršti ir poros papildomų galvučių.

7. „Xiaomi 70 Minutes“

Tai - naujai išleistas žemo profilio automobilinis vaizdo registratorius, iš karto sulaukęs milžiniško pirkėjų susidomėjimo. Nedidelis korpusas nulėmė, kad „Xiaomi 70 Minutes“ neturi ekrano, kuris ir taip yra reikalingas tik nustatant filmavimo kampą. Šią funkciją atstoja „Wi-Fi“ - savo išmaniojo įrenginio ekrane galite matyti tai, ką mato kamera, bei valdyti kai kurias įrenginio funkcijas.

„Xiaomi 70 Minutes“ vaizdo registratorius taip pat yra suderinamas su balso komandomis ir gali pasigirti 2 MP aukštosios raiškos (1920 x 1080) itin plataus 130 laipsnių kampo integruota kamera. 

Naudotojai teigia, kad ir naktį vaizdas atrodo neblogai.

Įrenginys turi ir 240 mAh talpos bateriją, jei jį nuspręstumėte trumpam atjungti nuo matinimo šaltinio.

Be to,Įdomu ir tai, kad gamintojas „Xiaomi 70 Minutes“ komplekte prideda santykinai ilgą 3,5 metrų ilgio USB maitinimo kabelį ir šį vaizdo registratorių iš karto parduoda su patogiu prie automobilio stiklo tvirtinamu laikikliu.

„Xiaomi 70 Minutes“ kainuoja  €25,50.

8. „Xiaomi Roidmi 2S“

Tai - dar vienas išmanusis automobilinis įkroviklis, aukščiau sąraše esančio „Xiaomi ROIDMI 3S“ pirmtakas. Šis taip pat tarnauja ir kaip įkroviklis, ir kaip FM moduliatorius, tačiau turi ir laisvų rankų įrangos galimybes.

Kuo jis skiriasi nuo „Xiaomi ROIDMI 3S“? Visų pirma, „Xiaomi Roidmi 2S“ šis įrenginys neturi šoninių stabilizatorių, kurie užfiksuoja jo padėtį, todėl ne taip tvirtai laikosi automobiliniame elektros lizde.

Tačiau kai kurie žmonės teigia, kad „Xiaomi Roidmi 2S“ suteikiama garso kokybė yra net geresnė nei „Roidmi 3S“. Be to, „Xiaomi Roidmi 2S“ turi laisvų rankų įrangą. Taigi, turi tiek privalumų, tiek ir trūkumų - tad nekeista, kad vieni pirkėjai renkasi antrąją, o kiti trečiąją versiją. 

 „Xiaomi Roidmi 2S“ kainuoja  €12,41.

9. „Superlux HD681“

Ir tai tik antrasis ne „Xiaomi“ pagamintas prietaisas tarp lapkričio mėnesio perkamiausių. Tai - didelės, pusiau atviros ausinės, puikiai tinkančios pradedantiems melomanams.

Jos nepasižymi labai gera išvaizda, tačiau yra patogios ir pakankamai lengvos, kad nevargintų. Tuo pačiu „Superlux HD681“ 50 mm garsiakalbiai groja garsiai, puikiai atkuria visą dažnių spektrą ir nesuslegia garso.

Apžvalgininkai „Superlux HD681“ ausinėms negaili pagyrų, o ir naudotojai jas labai mėgsta - pagal kainą tai tiesiog tobulos ausinės ir jei norite kažko geriau, turite žvalgytis į 3-4 kartus brangesnę produkciją. 

„Superlux HD681“ ausinės šiuo metu turi labai gerą nuolaidą ir kainuoja lygiai 17 eurų.

10. „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1“

Na, o paskutinės sąraše atsiduria belaidės ausinės, bet ir vėl...iš „Xiaomi“. 

„Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1“ yra puikiai pirkėjų vertinamos belaidės ausinės, skirtos sportui. Jos pasižymi puikiu baterijos tarnavimo laiku (iki 7 valandų), atsparumu prakaitui ir puikiomis garso atkūrimo galimybėmis. 

Belaidės „Xiaomi“ ausinės sportuojantiems išsiskiria savo neprilygstama kaina ir moderniu dizainu. Jos yra įstatomos į ausis ir turi abi puses jungiantį laidą. Jis ne tik užtikrina patikimą muzikos atkūrimą, bet ir neleidžia šių ausinių netyčia pamesti. Pirkėjai giria ir ausinių dizainą - jos neatrodo futuristiškai, per daug nekrenta į akis, bet kartu ir nėra kuo nors negražios - tai tiesiog paprastas, funkcionalus įrenginys. 

Teigiama, kad šios „Xiaomi“ ausinės pasižymi labai tyru, gražiu garsu, su smagiais aukštų natų akcentais. Visgi, kaip ir tikėtasi, dominuoja žemi tonai, nors šįkart apžvalgininkai teigia, kad jie nėra per stiprūs. Sportui skirtos ausinės tiesiog privalo gerai groti energingą šiuolaikišką muziką, tai „Xiaomi“ šiuo gaminiu ir pasiekė.

Apžvalgininkų nuomone, tai bene pačios geriausios belaidės ausinės sportuojantiems iki 30€.

Šiuo metu „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1“ turi itin dideles nuoladas ir kainuoja tik €16,15.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai ()