Kodėl Lietuvoje nėra automobilių gamyklų? Ar tai apskritai yra ir turėtų būti valstybės ekonominės diplomatijos tikslas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2018-12-20 19:39
Lietuva viena labiausiai agrarinių valstybių Europoje. Maisto gamyva, kokybiško maisto tampa vis didesnė vertybė, nereikia uo to nusigręžti, nes jau dabar automobilius gamina didžia dalim robotoai, o bulvių, kiaulių ir iridikėlių robotai dar ilgai mums nepatieks..
AAA000 2018-12-20 21:12
patieks - gali neabejot. faktiskai jau dabar net bulves is kazkokio izraelio kai kurie tinklai veziojasi i Lietuva - nes ten labiau robotizuotai augina ir isgauna geresne savikaina... tu tiesiog neivertini, kad zemes ukis faktiskai pats pirmas robotizavosi. is 60-70% populiacijos - sedejusios zemes ukyje - pas mus teliko gal tik 10%... o Europos lygis apie 3-4%. jei orientuotis tik i zemes uki - tai faktiskai cia dirbtinai dar isvaryt apie 6% musu populiacijos - kurie dabar tiesiog dar puola i ekologiskumo nisa - vien del atsilikimo nuo Europos ir specifinio zemes valdymo apribojimu... o ne del pazangos, kaip tu cia bandai isvartyt...