XIX-ajame amžiuje įvykęs beprecedentis dalykas: kodėl buvo uždraustas vienas svarbiausių augalų žmonijos istorijoje ir kas pasikeistų pasaulyje, jei draudimas pranyktų? (Video, Apklausa)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2019-06-03 14:21
Kelintų metų šis tekstukas? ~2000? Antraštėj lyg ir žadėjo parašyti, kaip buvo uždraustos kanapės. Kur tai? Bet užtat yra nelegalus betonas! Rimtai?! Dabar vis ne bet kur Lietuvoje gali nusipirkti kanapių produkcijos, o straipsnyje kažkas bezdama apie nelegalų betoną. Liteksas iki lubų prisikrovęs kanapių verpalų siūlams, Acme spjovus į kompų prekybą ir užsiėmus kanapių maisto papildų didmena, šalia Kėdainių įkalamas kanapių apdirbimo fabrikas, bet autorius 2019 gimdo temą apie nelegalų pasaulyje kanapinį betoną! Vo tau, boba, mokslų ir technologijų pasaulis!
robertasdd 2019-06-03 16:24
po sito straipsnio pasidomejau, kodel gi uzdraude tas kanapes. kaip nebutu keista, bet viskas susiveda y tai, kad usa reikejo kazkokio teisinio kabliuko, kad uzdraust meksikieciu emigrantus (ar jiems deportuot, zodziu suvaldyti). ir jy rado, marichuanos pavidale (kanapes ispaniskai). uzdraude jie ta, automatiskai uzsidraude ir kanapes visos. ziauru. su medicina nieko bendra neturintys dalykai.
RaLight 2019-06-04 10:22
Įdomu būtų pamatyti kanapinę tekstilę