5G technologija – tai nauji skiepai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bagai 2019-12-11 18:38
Manau fizikai jau galetu sustarti kad zodi 'radiacija' laikas naudoti tik kenksmingai spinduliuotei, o nekenksmingai naudoti kita apibrezima. Is kart manau apmazetu folijiniu konspiraciju
Giedranatas 2019-12-11 22:27
Bagai, manau girdėjęs apie propagandą, kai Hitleris netik sakė kad nekenksminga, bet netgi būtina išlikimui. Pasidomėk kas apmoka, kas vadovauja, kam naudinga, kam skirta, kas kontroliuoja, kas atliko tyrimus ir koks skirtumas tarp suinteresuotų tyrėjų ir opozicijos, kuri ne menkiau kvalifikuota ir morali. Ar nekyla įtarimas kodėl vos ne isteriškai diegiamas 5G, kodėl tarsi iš niekur kilo karas prieš skiepus? Negi manai kad visi durniai ir ligoniai!? Pasidomėk opozicijos argumentais, kas slepiama po psichologų pareiškimais, koks dažnių ar chempriedų derinys, kodėl jiems būtina daiktų ir gyventojų skaitmenizacija, kodėl investuojama neatsižvelgiant į nereklamuotai tragišką vidaus ir tarptautinę finansinę padėtį? Negi antiek naivus kad tiki propagandiniais straipsniais, akių dumimu su alegorijomis, panašumais, istorijomis, vietoj konkretaus atsakymo į konkrečius opozicijos argumentus, pavyzdžiui dėl poveikio DNR kopijavimui? Bėdos seniai kaupėsi, atsiradus didesnėms ankstesnės nebeatrodo baisios. Yra žinoma kad turtingi net pakeičia namuose elektros įvadą iš kintamos srovės į nuolatinę, negi ir jie durniai, nežinantys biochemijos ir fizikos? Sakysi kad sukelta masinė psichozė prigąsdinus gyventojus, tai pasižiūrėk argumentų skirtumą tarp Zonos51 šalininkų ir skiepų priešininkų: kokie kokslininkai moksliškai pagrindžia kad Žemė plokščia, o kokie tyrimais parodo kaip yra, o ne liudininkais, psichoanalitikais ir filosofais.
Bagai 2019-12-12 13:20
Darius995 2019-12-12 17:15
Tiek daug pasiuntimų (pasidomėti) vienoje vietoje retai pamatysi... Gal galėtum be siuntinėjimų atsakyti į patį įdomiausią klausimą: kodėl Žemė yra plokščia, o kitos planetos - apvalios (na, jei tiksliau - sferoidai)?
mobilunkas 2019-12-12 18:26
radiacija tai spinduliavimas. o spinduliuoja visi kunai. lietuviu kalboj radiacija rodo blogaji spinduliavima, o lietuviskas spinduliavimas bet koki spinduliavima. kuo labiau anglu kalba plinta tuo labiau bijom radiacijos, nes pas juos viskas yra radiation. nepavojingo spinduliavimo is principo ner, 50 laipsniu temperaturos intensyvus infraraudonasis spinduliavimas irgi gali mus isdziovint ir mirsim, jei aplink minus 30 spinduliavimas- susalsim, taip kad tik zodziu zaismas kas yra spinduliavimas ir nuo kada radiacija prasideda. taip kad ir 5g gali kenkt ir gama spinduliavimas nekenkt, viskas nuo intensyvumo priklauso
Giedranatas 2019-12-12 18:30
Darius995, jei patinka filosofija ar mistika, paimk kitą koordinačių sistemą, pavyzdžiui sferinę, nupaišyk save tokios sistemos centre ir gautą rezultatą išguldyk pagal vizualą Dekarto sistemoje... Tai gerai iliustruoja psiaudomokslines spekuliacijas, bet žiopliams atrodo kaip įrodymas. Smail.
Giedranatas 2019-12-12 18:36
mobilunkas, neviskas priklauso tik nuo intensyvumo. Turbūt esi girdėjęs apie savuosius svyravimus ir rezonansą, todėl negali sakyti kad intensyvumas vienintelis kenksmingumo kriterijus, kaip pavyzdžiui ir nuodų atveju, priklauso netik nuo kiekio, bet ir nuo nuodo tipo.
Darius995 2019-12-12 21:42
Giedranatai, zinau, kaip atrodo sferos pavirsiaus isklotine plokstumoje, jei sito klausei. Bet tai i mano klausima niekaip neatsako.