„Bendrai, dabar gali kilti deficitas visko, ką matote parduotuvėse“. Kaip Sueco krizė atsilieps pasaulio prekybai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vardasas 2021-04-03 14:31
Vel gazdinami zmones ziniasklaidos kanalais, per radija jau zviegia kad tualetinio popieriaus vel nebus
punktyras 2021-04-03 16:49
O geriau būtų, jei tamsiose pavartėse gąsdintų? Čia ne gąsdinimas, o informavimas. Ne visi žmonės žino/supranta logistikos subtilybes ir dar mažiau moka iš turimos informacijos daryti teisingas išvadas.
immortallt 2021-04-03 21:01
Džiaugiuosi, kad namo nereikia dabar statyti. O tai ir dėl spausdinimo didelio, ir dėl tiekimo grandinių trūkinėjimo (ir be Sueco) daug problemų yra gauti visko. Gamyboje irgi problemos, dėl žaliavų tiekimo.
AAA000 2021-04-04 09:47
dabar kaip tik palankiausias metas namo statyboms. namo statybu pagrindines sanaudos yra ne medziagos, o kvalifikacija. o kvalifikacijos pilnos pakampes daba. medziagas jie savais kanalais pasirupina. tie kur poros varzteliu kas valanda i krautuves vazineja - yra namudininkai arba megejai. o sustos tik nebent dideli projektai - valdiski visokie. kvalifikacija atsilaisvins. o pagalbiniu irgi pilnos pakampes del karantino. vnz daba kokius 2-3 metus geriau statytis sau. idealios salygos. atpigs statybos - jei tu savo pajamas islaikes. bet jei savo pajamas prarandes del coronos - tada jokio skirtumo o jei prarades ir pajamas ir dar esi mulkis/megejas - tada pabrangs. tada geriau eik pagalbiniu - kvalifikacijos statybu keltis jei tau asmeniskai brangsta. ai - nors tiesa yra isimtis. buhalteriams visada brangu statybos. nes juos lengva apknist jie teziuri tik i kaina. sudera kokia vidutine kaina ir buna patenkinti. o gauna uz vidutine kaina VISADA sudiniausia imanoma varianta jei buhalteris ka nors netycia ir pastebi, statybinio broko - tai is permoketo skirtumo kokia nors menkaverte nuolaida gauna. arba makaronu kruva, kad cia taip ir priklauso