Dvi moksleivės teigia radusios „neįmanomą įrodymą“ Pitagoro teoremai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-04-04 07:57
Kas čia sakė, kad kad pas afro rasę žemesnis IQ ir kad Amerikai bus blogai?
bahuriux 2023-04-04 09:12
Amerikai nebus blogai, kaip pvz. geriausias visų laikų US prezidentas buvo juodaodis. Googlas taip sakė, kad vidutinis iq pas afro rasę yra 10 balų žemesnis nei pas europiečių, o azijiečių, kinų, japonų žodžiu ten į tą puse vidutinis iq yra 10 balų aukštesnis nei europiečių. Ir nemanau, kad čia diskriminacija ar dar kažkas tokio, matyt palei matavimus padarytos išvados, nors apie tai garsiai kalbėti skaitosi blogas tonas. IQ 100 reiškia vidutinį populiacijos intelektą, gali būti šalies, rasės ar žmonijos vidurkis/norma tokių aplink 100 yra didžioji dalis (palei apibrėžimą), bet visada atsiranda nedidelė dalis kuri stipriai nukrypsta į aukštesnę, ar žemesnę pusę bet kurios grupės žmonių ir kuo didesnis tas nukrypimas tuo mažiau tokių individų yra, bet jų yra. Todėl nieko nuostabaus, kad ir tarp afrikiečių kilmės žmonių pasitaiko inteligentiškų ir intelektualių žmonių, net ir tarp atsilikusių ir izoliutų tautų tokių būtu, jei žmonių kiekis didelis. Dėl Pitagoro teoremos įrodymo, manau kad tai ką jos atrado turėjo būti senai atrasta, nors nesidomiu matematika tai nežinau, gal kas pakomentuos. Tik pirma mintis skaitant, kad tai ką jos atrado yra kažkas panašaus į trianguliacija, kai iš dviejų krypčių ir kampų susikirtimo taške randamas trečias ieškomas taškas. Naudojau nekartą praktikoj kai pabėga rc modeliai nuo manes, jei radio ryšys dar yra nenutrūkes.
Myslius 2023-04-04 10:30
Visi žmonės yra vienodo IQ. Tiek juodaodžiai tiek balti tiek azijiečiai. Jūs žinot kad vidutinis kinietis dirba 48 valandas per savaitę: https://www.ceicdata.com/en/china/avera ... ly-average T.y. jis dirba 5 darbo dienas ir dar šeštadienį, vidutiniškai. Juodaodžiai turi nenorą dirbti dėl to kad buvo vergovė, jie turi tam kompleksą. Black lives matter judėjimas, padidėjęs nusikalstamumas tarp juodaodžių bei mažesnis jų vidutinis atlyginimas yra vergovės pasekmė, tai neturi nieko bendra su IQ, ar kultūra. Baltieji amerikiečiai patys sau užsikrovė šią nemalonę. Kaip ir lietuviai nekenčia rusų, ar lenkai nekenčia rusų, dėl to kad mus užkariavo, kas praktiškai yra "nacionalistinė vergovė", panašiai kaip vergovę patyrę juodaodžiai. Kai mes matom kai kaimyninę šalį puola rusai, tai mes prisimename savo istoriją, taip pačiai juodaodžiai prisimena savo kai spauda rašo apie policijos nušautą nekaltą juodaodį. Kiekvienas neteisingas veiksmas turės neigiamą atoveiksmį. Manot gerai buvo kai Vokietijai po pirmo pasaulinio karo buvo sudėtos itin didelės reparacijos? Kas sužlugdė Vokietijos ekonomiką ir kurią reikėjo atstatyt? Kai tai PRIVERTĖ atsirasti Hitleriui, kai tai kurstė neapykantą kitoms valstybėms ir žydų bankininkams? Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį. Tai kas dabar vyksta, kai žlugdoma Rusijos ekonomika, kai Rusijoj kyla nepasitenkinimas vakarais, kai visais įmanomais būdais niekinamas prezidentas, tai spauda kursto neapykantą. Aš galiu pasakyt tik tiek, visa tai turės atoveiksmį. Šis karas man nebaisus, bet kas bus ateity, o tai TIKRAI bus. Nesu nei rusofobas nei rusofilas, bet yra absolučiai reikalinga kelti Rusijos ekonomiką iki vakarų valstybių lygio. Tai yra lietuvių ir pačios Europos saugumo klausimas. Kai šis karas baigsis visos sankcijos turi būti nutrauktos tą pačią dieną. Ir turi prasidėti svarstymai kaip glaudžiau Rusiją integruoti į EU ekonomiką. Bizniai iš Rusijos išsikraustė, pradėt reikia iš naujo. Ar visa tai bus? Greičiausiai ne, nes žmonės idiotai ir tas 100 IQ yra labai mažai.
Laurynas19 2023-04-04 10:55
Tu ir tavo televizorius. Apie histogramą girdėjęs? Afro IQ kaip grupės yra mažesnis nei europiečių, bet tai nereiškia, kad nėra protingų individų bei protingesnių nei europiečiai. Taip pat, jei pagal anksčiau atliktus bei šiuo metu atliktus tyrimus buvo nustatyta, jog Afro IQ mažesnis tai dar nereiškia jog tai nustatyta biologiškai bei genetiškai, o ne įtakota aplinkos bei kultūros. Taip pat ir moterų yra kurkas stipresnių nei tu, bet visi suprantam, kad vyrai fiziškai stipresni nei moterys. (Na gal tu ir nesupranti jei perdaug propagandos prisižiūrėjai)
Hmz 2023-04-04 12:16
Fanatiški tolerazmatikai greičiau pasikars ar susisprogdins supermarkete, nei sutiks su galimybe, kad kažkokios žmonių grupės turi skirtumų. Jiems atrodo, kad bet kuris skirtumas automatiškai kloja pamatus diskriminacijai, tad vienintelis būdas jos išvengti - žūt būt įkalti visiems į galvas, kad visos grupės visais savo parametrais yra vienodos, o jei kas nesutiks - užčiaupti vardan gėrio. Juokinga, bet lygiai tokį pat supratimą apie lygybę turi Lietuvos rednekai. Dažnai galima pamatyti komentarų (ir netgi moterų rašytų!), kad lyčių lygybė neįmanoma, nes moterys fiziškai silpnesnės arba kokios nors ten dar.
HardAxe 2023-04-04 12:21
aš kažkada pas chatGPT iklausiau IQ ir rasės koreleacijų, jis labai nenorom, bet pateikė skaičius. Tai dižiausias skirtumas buvo indijoj, indų IQ pagal rezultatus buvo juntamai žemesnis. Visi kiti +/- panašūs, su mažais nukrypimais. Bet jei tai ir teisybė, su jų kiekiu jie surinktų 3mln žmonių gudresnių už lietuvius, ir, turbūt, pakankmai aplenkti europą. Tai tu vidutinių ir žemiau mes, turbūt, niekada nematom. Tarp afro, euro, bei kitų azijiečių skirtumo beveik nebuvo. Gali būti, kad kažkokia testavimo klaida Indijoj, nes kitos azijos šalys - normoj. Kas dėl nusikalstamumo ir t.t., tai kai žmogus augai gete, tau automatiškai sunkiau prasimušti į tą patį gyvenimo lygį. O pridėjus USA pinigais paremtą išsilavinimą ir sveikatos apsaugą, praeis daug laiko kol neligybė baigsis.
EEE 2023-04-04 13:05
Na atsiprašau jei pačiam Putinas "niekinamas prezidentas", kai jam jau arešto orderis išrašytas, gal pablūdai? Putinas jei ne nusikaltelis tai tada psichinis ligonis, jam napoleono-profesoriaus sindromas, kai žmogus praranda ryšį su tikrove ir įtiki savo proto galiomis, paprastai tai vadinama senatvinis marazmas ir tai nieko baisaus jei žmogus tuo metu dirba automobilių aikštelės sargu, bet kai jis pats save paskiria iki grabo lentos prezidentu..., tai apie ką čia dar kalbėti. Si irgi su tuo pačiu sindromu, Orbanas taip pat, nors santykinai amžius jo ir jaunesnis... O rusų "protu nesuvoksi", nes jie bepročiai, pradžioje spec. operacijos palaikymas buvo vos ne 80 proc. ir tai vadinasi - pas visus vienodas IQ??? Kad ir tas pats IQ dar nieko nesako koks tas žmogus bus darbininkas. Ir su žemesniu IQ žmogus gali atlikti užduotis geriau, tiksliau nei kitas su itin aukštu IQ, nes jam nekyla per daug protingų klausimų - kaip tai padaryti, kad tai nereikėtų daryti, bo labai sunku?...
Pumper 2023-04-04 13:27
Ruskyną dabar vakarai taip pat vertina, kaip ruskynas vakarus vertino nuo sajūzo žlugimo, bet auka - ruskynas? Kada ruskyne nebuvo to nepasitenkinimo vakarais? Kada ruskynas nebandė ekonomiškai sužlygdyti Europos, kada ruskynas negrasino kaimynam karu?
cave_dweller 2023-04-04 15:10
kam geriausias, Putinui?
bahuriux 2023-04-04 16:59
Ne, Putinui Trumpas geriausias, bet jei padarytum apklausą, tai manau gautum tokį atsakymą, kad Obama vistik pats geriausias prezidentas, tiek amerikiečiams, tiek pasauliui. O gal kasnors ką nors į temą parašysit? Man truputi netikėta, kad iki tų merginų niekas apie tai nebuvo pagalvoje ir paskelbę. Ta formulė juk egzistuoja senai, ar ne?
HardAxe 2023-04-04 18:08
Duodu kokį 80%, kad Rusija nesitikėjo pilno ilgalaikio ukrainos pasipriešinimo, bei 99%, kad nesitikėjo rimtesnės vakarų paramos (apart susirūpinimo ir sankcijų paketo). Ta pati formulė yra suveikusi ne vieną kartą, vakarai privalėjo bijoti dujų kainos ir branduolinio šantažo. Bet šį kartą kažkas pasikeitė, gal atsibodo šantažas, gal reikėjo pavyzdžio Kinijai, gal dar kas. O Putinas pot-commited (https://en.wiktionary.org/wiki/pot_committed), perdaug investavo, kad atsitrauktų. Dėl spec operacijos palaikymo, jeigu Lietuvoj būtų vykdoma apklausa 1985 ar 1975 metais "ar palaikote tarybų sąjungą". Gatvėj, ar darbovietėj, ar rinkimu metu. Bet ne 100% anonimiškai. Koks procentas respondentų būtų palaikę TSRS, atmetus tuos, kurie nekomentuoja? Elementariai, bijodami dėl savo kailio?
cave_dweller 2023-04-05 10:05
Tas tavo "geriausias" visų laikų prezidentas, leido "užaugti" Putinui. Putka šluostėsi kojas į visas Obamos raudonas linijas. Bidonas tuo metu buvęs vice prezidentu, dabar būdamas prezidentu sėkmingai tesia neeskalacijos ir neprovokacijos politiką. Geriausia kas galėjo nutikti Rusijai ir Kinijai, tai tokie mėmės JAV prezidento poste. Kam geriausias Obama galėjo būti tai visokie JAV etatiniai bedarbiai/išlaikytiniai ir juodaodės daugiavaikės mamytės, kurios tipo vienos augina krūvą vaikų, kitaip tariant visuomenės parazitai. Mūsų regionui toks Obamos politikos kursas buvo ypač nenaudingas ir saugumo tikrai neatnešė. Niekaip nesuprantu iš kur ta mūsų meilė jam. Gražiai atrodyti ir kalbėti,dar nereiškia būti geru. PS pamenate kai per kažkokią tarptautine konferenciją (berods NATO) Trumpui iš tribūnos tarkuojant vokiečius dėl nenoro finansuoti savo kariuomenės, vokiečių atstovai atvirai žvengė. Ką dabar matome, visiškai nustekentą vokiečių kariuomenę.