Pristatyta pirmoji lietuviška dantų pasta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-10-14 10:57
Pagarba. Tikrai patinka margaritos serijos produktai, o ir kaina gerina, kai kokybe daug geresne uz visus palmolive ir head and shoulder! Tikiuos panasi situacija bus ir su dantu pasta
BishopaZ 2011-10-14 11:17
reiks įsgyti kai tik proga bus, o jų šampūnas su alaus mielių ekstraktu irgi labai šaunus.
edgarasl 2011-10-14 11:44
Valio, tik pavadinimas nepatinka. Kam čia tas "eko"? Eka tą eko aną...
Karvė 2011-10-14 11:47
Šaunuoliai. Jau porą metų naudoju beveik vien tik "Margarita" šampūnus ir dušo želė - kokybė manau tikrai geresnė nei populiariausių lenkiškų fufelių, o ir kaina mažesnė. Jau guli stalčiuj pora šitos pastos tūtelių, laukiu kol pasibaigs sena
Menulis 2011-10-14 16:18
Dieve kokie jūs visi naivuoliai ir nabagai ir tamsuoliai. BIOK pagamino tikra lietuviska produktą? Papasakočiau aš jums kaip tie "Lietuviški produktai" gaminami... Ale tiek to - tikekit, turekit savo idealus, juk reikia kazkuo tiketi ar ne? ) Šiaip tik galiu pasakyti, kad vien tos pastos pakuotė, (tubelė ir dežutė) bei pardavimo (mokestis parduodančiam tinklui) ir logistikos išlaidos sudaro puse kainos. Tai va ir pagalvokite - paimkite ta Labai gera šio produkto kaina, atimkite puse - ir pamastykite kas ten gali buti už tokia suma viduje ir koks jo poveikis jusu kuneliui. Tie kas turi proto ir mąsto - žino, kas stebuklu nebūna. Didziausia stebuklas iš tokio "produkto" yra paciam BIOKui, kad taip lengva mulkinti Marijos ašaru pakalnes neišprususius gyventojus:))))))
titas 2011-10-14 16:35
menulis patekejo.... 1. lietuviska ar ne visai lietuviska BET LIETUVOI PAGAMINTA! jau norek nenorek bet kokybe nuo lenkisku produktu kuriais esam uzversti net ir blogiausios prekes lenkia 2. reikia skatinti Lietuvoje pagamintu prekiu pirkima ,nes Lietuvos ekonomikai tai tik i nauda 3.o tamsus nabagas tai tik tu - nudusintas sovietmecio zmogau...
Menulis 2011-10-14 16:47
Patrijotui Titui - paskaityk sudeti pradzioj va cia - http://www.biok.lt/index.php?id=1103&pid=520 ir po to bent pagooglink biški - va tau pirmos sudetines medziagos kur nera zvaigzdutes aprašymas: Phenoxyethanol - Konservantas naudojamas įvairiuose kremuose. Nepageidaujamas poveikis: kancerogenas, mutagenas ir toksinis. Skatina navikų atsiradimą. Kenksmingas inkstams ir pūslei, sukelia nevaisingumo problemų, sukelia rimtą žala akims, smegenų degeneraciją. Šaltinis: (http://www.kordicepsas1.info/kenksmingo ... e!,70.html) Reikia testi? Bet nesivarginsiu - tu kurie i save net nesidomedami visoki nuoda kišą ir tiki pasakomis, kad jei jau Lietuvoje pagaminta tai praktiškai šventas daiktas, juolab kad dar ir "kaina labai gera" pilna, nuodykites ir toliau - jusu reikalas, prašom, i sveikata:))))) Na ir naivumas tavo, nenudusintas sovietmecio Tituk.
Menulis 2011-10-14 16:58
kitoje dar geresnė sudėtis - http://www.biok.lt/index.php?id=1103&pid=521 Propylene Glycol - Saldus ėdus skystis. Naftos sintezės produktas. Paprastai tai sintetiniai naftos chemijos mišiniai, naudojami kaip drėgmę palaikanti medžiaga (humectant). Žinomas kaip galimas alergijos, dilgėlinės ar egzemos sukėlėjas. Kai skaitydami etiketę atrandate PEG (polyethylene glycol) ar PPG (polypropylene glycol), saugokitės – jie giminingi sintetiniams. Pramonėje naudojamas kaip antifrizas ir stabdžių skystis. Tepant odą suriša riebalus, išstumdamas skysčius ir svarbius odos sveikatai komponentus, tuo sukeldamas laikiną odos lygumo pojūtį. Naftos chemijos alergija dažnai palydima inkštirų susidarymu. Prasiskverbdamas pro odą į organizmą, elgiasi kaip kraujo indų ir protoplazmos nuodas, sugebantis sukelti distrofinius inkstų ir kepenų pakitimus. Toksiškas, sukelia kepenų anomalijas, (testuoti su gyvūnais). Malonaus naudojimo Tituk:)))))) skanaus! i sveikata.
immortallt 2011-10-14 17:08
Paimk colgate, blendamed ar kitas populiauriausias pastas palyginimui
Menulis 2011-10-14 17:09
Tai ka, tyla, patrijote Titai? Ar tikrai reikia remti tokius gamintojus kurie nuoda deda i savo pastas ir dar drysta jas pavadinti EKO? kur čia tas eko, pasakyk tu man kad jau toks gudruolis esi? Tame ir yra tokiu kaip tu DIDZIAUSIA BEDA - jei nesi baigęs biochemijos mokslu kaip aš - tai bent jau pradzioj pagooglink, nes apsišikai aukštielnikas. Gal tai tau bent trumpam ižiebs kokia kibirštėle pradėt nors kiek dometis, bent savo labui o ne aklai agituot remti Lietuviška produktą. Neneigiu yra ir geru, bet BIOK produkcijai oi kaip dar toli iki tokiu.
Menulis 2011-10-14 17:11
o kas sako kad jos geros? beabejo jos dar baisesnes - zinoma BIOK geresne, bet ar tikrai yra geriau tas kad juose NUODO vietoij pvz keturiu yra du - maziau geriau, aišku, taciau ar tai tave iki galo paguodzia? Bet aš zinau pastas kuriose nera nei vieno, aišku jos nekainuoja 6 litu, brangiau gerokai, bet kas moka skaityti tas randa, yra ir Lietuvoje ir ne viena.
zhee 2011-10-14 17:36
Gal galima suzinoti kokios tai dantu pastos ir kur ju galima isigyti? Domintu ir kitos higienos prekes, kaip muilai, sampunai. As ir dauguma skaitytoju butu labai dekingi jei pasidalintum info
Karvė 2011-10-14 17:37
Tai gal tame ir esmė, ką komentatoriai sako - gauni geresnę kokybę nei importinių ir už mažesnę kainą - nauda akivaizdi. Jei nusimanai ir žinai, kokios pastos yra geresnės - tai ir pasakyk, apšviesk tuos, kurie mažiau išmano, o ne putokis ir įžeidinėk. Kultūros truputį!
kionig 2011-10-14 17:51
Pradžiai prašyčiau be įžeidinėjimų. Antra, kad jau pasigyrei baigęs biomediciną, tai turiu klausimų pačiam.. Kokia gi koncentracija yra nuodinga ir nuo kokios tai galima apsinuodyti ar susirgti ten vėžiu ar dar bilekuom ? Trečia, juk tos pastos nevalgai, tai kokia tikimybė yra susirgti įvairiomis baisiomis ligomis ? Taip pat ar yra jau susirgųsių nuo kokios nors panašios tavo labai baisiai linksniuojamos produkcijos ? Vėlgi, jei dedies išmanąs, tai ką gi pats naudoji ? Jei jau taip kitus gąsdini baubais, tai gal pasiūlysi ir ne baubų ?
Borland 2011-10-14 17:52
Vilniuje yra ekologiškų parduotuvių, tiksliai nežinau kaip vadinasi, bet sese visad iš ten perka ir atveža, ten galima rasti ir dantų pastos, ir šampūnų, ir t.t. be jokių kenksmingų priedų. Kas iš Vilniaus manau nesunkiai pagoogline ras.
Karvė 2011-10-14 17:56
Aha, pusė tos ekologiškos produkcijos yra ta pati chemija tik kitaip įpakuota, kitaip užvadinti ingredientai (pvz suvedant, kad koks y chemikalas randamas x uogose, tai galima pakeisti "y chemikalas" į "x uogų ekstraktas") ir aišku 10riopa kaina. Tai yra tiesiog marketingo triukas. Neneigiu, kai kurie produktai gal ir yra natūralus ir kokybiški, bet 80% šito ekologijos burbulo yra tik tam, kad iš supermamų pinigus išpeštų.
Menulis 2011-10-14 17:58
Jei po teisybei tai čia visai ne supermamu koks portalas, nenurodysiu konkrečiai - NES TUOJ ATSIRAS KOKS KOMENTARAS - KAD REKLAMUOJU KĄ NORS:) Neduok tu dieve:))) Tačiau jei kas tikrai labai nori, - parašykit savo meila, aš dar busiu prie kompo siandien kiek laiko - tikrai asmeniškai parašysiu ir duosiu nuoroda.
Menulis 2011-10-14 18:07
Labai busite visi nustebe - taciau paskutiniu metu atradau va ką - http://aromata.lt/kosmetika/lt/produkta ... prieziurai butent naturalu gamtos sukurta shepeteli, kuri pusę "neišsivysciusio" pasaulio sekmingai naudoja ir vietoij chhemines kramtomos gumos pakramtau mastikos. Ir tai puikiai veikia, bent man. Mano odontologas buvo nustebes ne maziau. Geros visiems dienos, atsiprašau jei ka ir izeidziau, nu bet kartais tiesiog nervai nelaiko,kai paskaitai ka jus rašot...
kionig 2011-10-14 18:10
Nu nebijok, rašyk čia tą pavadinimą ir visi atsigooglins. Nu mes lyginam du produktus, tai kodėl mum viešai neaptarus ?
Menulis 2011-10-14 18:16
[quote="kionig"][quote="Menulis"]Trečia, juk tos pastos nevalgai, tai kokia tikimybė yra susirgti įvairiomis baisiomis ligomis ? /quote] Mielasis Moderatoriau - pagalvok dabar ka parašei - ok pabandyk paimti antifreezo pavyzdziui ir prasiskalauk juo burnyte - kaip manai - gal nieko neatsitiks, juk jo nenurysi? Del mazu kiekiu irgi: - dantis normaliai valomes 2 kart per para turbut taip kaip liepia 3 minutes odontologai, ne kiekvienas, taciau - susidaro bent 700 kartai per metus tada, dauginam is savo amziaus, na ok, atmetam kokius 6 metelius (vaikai dar nesivalo intensyviai) - tada pats spresk ar tai daug ar mazai. Be to kasdieniniame gyvenime nuodu gaunam ne tik is pastos - tai kodel gi neturetumem kreipti net i mazus (taip atrodo) kiekius? Ju is viso neturi buti, mielasis.