„Technologijos.lt“ pradeda pažintį su „Facebook“ tinklu  (74)

Jau geri metai sulaukiame klausimo, kodėl gi mes dar nesame „Facebook“ tinkle? Iškart po šio klausimo būdavo žeriami patarimai, jog būtinai turime susikurti oficialią projekto paskyrą. O kaip lietuviška patarlė sako – „lašas po lašo ir akmenį pratašo“. Ir šie „lašai“ suveikė – ėmėm ir nusprendėm, jog laikas išbandyti pastarųjų metų „internetinį fenomeną“ – „Facebook“ tinklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, vien gerų norų neužtenka – reikia dar ir nemažai laiko skirti tokioms iniciatyvoms. Čia mums labai pagelbėjo prie kolektyvo neseniai prisijungęs skaitytojas Nerijus, apsiėmęs sutvarkyti didelę dalį su „Facebook“ susijusių darbelių.

Taigi, jei naudojatės „Facebook“ tinklu ir norite per jį sekti įdomesnius portalo įrašus bei diskutuoti apie juos su draugais – kviečiame į svečius. Nors pristatant panašias iniciatyvas neapsieinama be didelių pažadų ir grandiozinių planų, mes kol kas pažadame tik tai, jog puslapis bus nuolat atnaujinamas bei prižiūrimas, o jo turinį bei formą bandysime dėlioti kartu su gerbėjais pagal tai, kokia informacija bus įdomiausia, labiausiai diskutuojama ir patinkanti. Tad prie šios iniciatyvos galėsite prisidėti visi norintys – tereikia aktyviai reikšti savo nuomonę ir pageidavimus.

Technologijos.lt portalas tapo tokiu, koks yra tik Jūsų, mieli mūsų skaitytojai, dėka. Tad tikimės, jog ir mūsų oficialus „Facebook“ puslapis įgaus kartu su Jūsų pagalba suformuotą įvaizdį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (74)

Susijusios žymos: