Technologijos.lt portalo paslaugos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tradicinė banerinė reklama

Portalas technologijos.lt dirba su dauguma internetinių reklamos agentūrų, tačiau dėl skydelių rodymo galima tartis ir tiesiogiai su portalo redakcija. Rašykite pageidavimus į reklama@technologijos.lt ir susitarsime dėl geriausių sąlygų.

Pranešimų spaudai publikavimas

Jei galvojate apie nemokamą pranešimo spaudai patalpinimą į portalą technologijos.lt, siųskite jį į pašto dėžutę pranesimai@technologijos.lt
Į dieną mes sulaukiame gerokai virš 20 pranešimų spaudai, iš kurių redaktoriai atrenka kelis, kurie jų manymu, labiausiai sudomintų skaitytojų daugumą. Tad didžioji pranešimų dalis taip ir lieka viešai nepublikuota.

Jei norite užsitikrinti pranešimo spaudai publikavimą, rašykite į reklama@technologijos.lt – tai jau mokama paslauga, tačiau pranešimą ne tik garantuotai publikuosime skyrelyje „Pranešimai spaudai“, bet ir papildomai 1 savaitei patalpinsime titulinio puslapio skyrelyje „Įvykiai, akcijos“.

Inovacijų pristatymas

Jeigu turite naują paslaugą, produktą ar technologiją ir norite ją pristatyti visuomenei, galima išplatinti paprasčiausią pranešimą spaudai arba pasinaudoti kur kas naudingesne galimybe - pristatyti išsamius šviečiamuosius straipsnius.

Tipiniai pranešimai spaudai dažnai būna šabloniški, paviršutiniai, neišsamūs ir sausoko stiliaus. Tokių tekstų skaitomumas visada ženkliai mažesnis nei įprastinių straipsnių.

Jeigu turite tikrai įdomų produktą ar paslaugą ir norite kokybiško straipsnio (tai nėra reklaminis straipsnis - tokių mes paprastai vengiame), kuris padėtų skaitytojus supažindinti su naujausiomis inovacijomis, rašykite į el. paštą vytautas@technologijos.lt ir aptarsime visas smulkmenas!

Verta žinoti, jog tokie tekstai tituliniame puslapyje automatiškai įkrenta į skyrelį „Inovacijos ir rinkos naujienos“ ir čia būna rodomi ne trumpiau nei vieną savaitę (yra galimybė ir pratęsti šį laiką).

Mūsų redaktoriai gali patys parengti straipsnį pagal Jūsų pateiktą informaciją arba galima patalpinti ir Jūsų pačių parengtą šviečiamąjį straipsnį, jei tik jis tenkina kokybės reikalavimus – yra parašytas taisyklinga lietuvių kalba, be stiliaus ir gramatikos klaidų, nėra akivaizdžiai reklaminis ir yra įdomaus pažintinio turinio.

Kokybiškai ir įdomiai parengti straipsniai apie inovacijas savaime paplinta po internetą – juos dažnai perpublikuoja kiti naujienų portalai pagal mainų teisę bei dalinasi patys skaitytojai socialiniuose tinkluose. Tai puiki galimybė tapti žinomais!

Rubrikų rėmimas

Jei manote, kad Lietuvoje yra per mažai informacijos apie tam tikras technologijas, tyrimus ar kažkokias inovacijas, tapkite šios rubrikos rėmėjais ir tokių tekstų viešojoje erdvėje padaugės.

Užsienio žiniasklaidoje per dieną publikuojami tūkstančiai naujų tekstų apie įvairiausius atradimus ir pasiekimus, o Lietuvoje išverčiama ir viešai publikuojama tik maža dalelė iš to srauto. Mat dėl ribotų išteklių redaktoriams tenka nuolat daryti pasirinkimus – ką versti ir publikuoti, o ką ignoruoti. Atrenkami paprastai tie tekstai, kurie galėtų sudominti didžiausią skaitytojų dalį, tad natūralu, jog daugybė siauresnės tematikos technologijų ir inovacijų lieka neaprašyta.

Rubrikos rėmimas paskatintų tokių sričių platesnį populiarinimą. Tuo labiau, jog technologijos.lt bendradarbiauja su pagrindiniais naujienų portalais ir tarpusavyje keičiasi straipsniais, tad mūsų redaktorių paremti tekstai labai sparčiai paplinta po visą žiniasklaidą.

Pavyzdžiui, jei įvežate į Lietuvą naujos kartos šiltinimo medžiagas, tapkite statybų rubrikos rėmėjais ir mūsų redaktoriai skirs didesnį dėmesį naujienoms, kurios yra susijusios su šiltinimo aktualijomis, atskleidžia naujos kartos medžiagų stipriąsias puses, argumentuotai aiškina jų svarbą. Žinoma, tai nereiškia, kad redaktoriai rašys reklaminius straipsnius – jie tiesiog skirs padidintą dėmesį šiai tematikai atrenkant naujienas ir skaitytojams sudarys galimybę įvairiapusiškai ir išsamiai susipažinti su naujais šios srities pasiekimai ir atradimais.

Tuo pačiu, prie tokių straipsnių įterpsime žinutę, jog esate šios rubrikos rėmėjas ir susidomėjus, tokias medžiagas gali įsigyti pas Jus.  

Kad be švietimo neįmanomas naujų technologijų diegimas puikiai rodo daugybė gyvenimiškų pavyzdžių. Pavyzdžiui, kas renovuotų namus, jei ne ilgą laiką žiniasklaidoje publikuoti straipsniai apie pastatų šilumos fiziką, šiluminius nuostolius, taupymo efektą po apšiltinimo ir pan.? Gerai, kad dalį tokių tekstų finansavo valstybė, o juk yra sričių, kurių niekas nefinansuoja.  Tad paprasti gyventojai dažnai nė nežino, kad yra geresnių pasirinkimų nei jų perkami daiktai, medžiagos. Tuo labiau, kad vien iš tipinės reklamos nesuprasi, kiek tai marketingo triukas, o kiek tikri privalumai.

Dėl tokių galimybių rašykite į el. paštą vytautas@technologijos.lt ir aptarsime visas smulkmenas!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: