Prieš mokant šeimos narį vairuoti būtina informuoti draudikus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lape 2010-09-08 16:26
Atrodo viskas teisingai, bet iš kitos pusės žiūrint ar ne per daug jau draudikai kišasi į mano gyvenimą - gavo savo dalį ir tegu sėdi laimingi, tai ne dar aš turiu jiems pranešinėti, ką šiandien veiksiu...
jooopt 2010-09-08 19:53
Lik viskas ir aišku – teorija išsilaikai ir eini su tėvais važinėti perspėjus draudikus. Tai nepatogu o ir draudimas spėju padidės naujai sudarant sutartis dėl "galimybės" įvykti eismo įvykiui. Bet visai susipainiojau čia "Sudarant sutartį privalu atskirai nurodyti, kad automobilis bus naudojamas mokyti vairuoti arba juo važinės asmuo, neturintis dvejų metų vairavimo stažo". Kaip šia dabar su neturinčiais dvejų metų vairavimo stažo vairuotojais bus? Ar draudimas nepadidės?
skacukas 2010-09-08 21:37
Absoliuciai neapsimokantis dalykas. Su seimos nariu gali vazinetis, kai esi issilaikes teorija (kaip suprantu, kalba eina apie egzamina Regitroje, ne mokyklini), o tai yra minimalus laiko tarpas iki vairavimo egzamino. Reiskia, kokias 2 savaites gali vazinetis, o draudimas pabrangsta minimum 100lt. Bent jau as nuo vairavimo kursu pabaigos iki vairavimo egzamino, pacioj vairavimo mokykloj papildomai pasiemiau 2-3 pamokeles su instruktoriumi, ir to visiskai uzteko, kad neuzsimirztu igudziai ir pasitobulinti sunkesnes vietas. Kainavo tada 20 lt viena pamoka. O ir savas instruktorius tikrai geriau zinos, kaip tave paruosti, kame sunkumai, negu seimos narys.