Lietuva užsibrėžė tikslą sparčiai didinti interneto vartotojų skaičių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mobilunkas 2010-09-10 17:40
prievartini feisbuka gal diegs?
Wolfy 2010-09-10 19:46
Pas mus Lietuvoje yra nemazai senimo,kurie tikrai nelabai ten naudosis internetu,jei net kompiuterio neturi,aisku tai prideda mazos pensijos ir siaip nemokejimas naudotis naujomis technologijomis.
vyteniss 2010-09-11 01:36
manau turetu susirupint skaitmenine televizija...
Webbus 2010-09-11 10:17
Is tiesu sveikintinas dalykas. O del "senimo" - tai nereikia jo nuvertinti Zinoma, yra tokiu kur 30 metu siuo metu ir nei nori nei ketina mokytis naudotis pc, na bet cia zluge zmones. Aisku ir ne kiekvienam pensininkui paaiskinsi. Bet tarkim mano mociute pati jau buvo uzsiminusi kaip cia koki paprasta kompiuteri jai isigyt su internetu, mol mate kaip ten jaunesnes drauges visa informacija ten susiranda, laikrasciu nebeperka ir t.t. Kol kas jai dar neitaisem sio nuostabaus daikto, na bet esu tikras kad jau reikia ir mociute pamokyt IT pagrindu
M.Mantas 2010-09-11 11:27
O kodėl didesnis interneto vartotojų skaičius yra geriau? Kažkas pamiršo apie "kitą" šito reikalo pusę. Aš mielai atsisakyčiau interneto ir kompo, jei tik tai būtų įmanoma.
Borland 2010-09-11 14:17
duodu 100% kad neatsisakytum, juk apsilankyti technologijos.lt visai idomu ar ne?
punktyras 2010-09-11 14:56
Labiausiai neramina žodis „sparčiai“. Tokie „stachanovietiški“ bandymai padaro daugiau žalos, nei naudos, nes greitai nereiškia gerai. O kiekybe matuoti kokybę - trumparegiška.
dody-lody 2010-09-11 15:21
as sawo mamos jau metus nesugebu ismokyt prisekti failo prie e-laisko. tuo labaiu viresniem zmonem nei reike ne jie sugebes naudotis internetu
immortallt 2010-09-11 15:57
dody-lody, savo teva mokiau keliskart sms parasyt - na bet neismoko. Kaip prireike - parase ta sms be jokiu problemu. Esme yra tureti noro, o tada jau padarys ka tik nores... Mano mociute mobiliaku ismoko naudotis iskart (seip nei primato gerai nei ka, nors kompas tikrai jai nesueitu.) Beje mociute interneta turi (nuomininkui). O interneto naudojimas siejamas su visuomenes svietimu, kas tiesiogiai itakoja ekonomikos kylima ir tvirtuma.
ZydriusX 2010-09-12 00:21
na kartu su tokiais planais reikia įgyvendint ir kitus planus, ruoš specialistus, teikti spec. pagalbą, kad bis didėjantis internetinis gyvenimas netaptų norma ir neužgožtų kasdnienio tikro gyvenimo...
Hmz 2010-09-13 13:16
Manęs tokie planai visai nežavi. Prieš dešimt metų, kai tik buvo įsteigtas portalas "delfi", komentarus jame skaityti buvo grynas malonumas - internete, kaip taisyklė, lankydavosi išsilavinę žmonės, galintys protingai pasamprotauti, kartais netgi paaiškinti ar papildyti straipsnį. Parėjo kažkiek laiko, statybininkų vaikai gavo internetą, ir delfi pavirto vieša išviete.
Webbus 2010-09-13 14:23
Sutinku. Ir ne tik delfi.lt, o ir daug kitu portalu kaip lrytas ir pan. Bet del to ir tenka pereiti is tokiu portalu i pvz vz.lt, economist ar pan. Ypac mane dziugina technologijos.lt Nepasakyciau kad cia aukstas zurnalistinis lygis (nors man visiskai pakanka) ar daug naujienu ar pan. Bet as cia esu butent del korektisku ir idomiu komentaru, kai su zmonem gali padiskutuoti ar tiesiog paskaityti grazia ir idomia diskusija Matot, ten truksta kontroles bei registracijos. Kai kiekvienas atejas gali anonimiskai (jis mano, kad anonimiskai) pablevyzgot - taip ir daro. Butu pvz registracija kad tik uzsiregistraves gali delfi komentuoti - tai ivestu siek tiek tvarkos, galima butu kontroliuoti tuos komentarus. Bet manau cia portalo sprendimas to nedaryti, nes jie uzdirba is komentaru. Juk visi eina i delfi pablevyzgot ir parasyt kokia bloga valdzia (qbilius, AMB, tapkinis ir panasus delfi atradimai). Jie taip isreiskia savo nusivylima kad blogai (ju nuomone) gyvena, nors kalti yra jie patys Bet juk taip lengviau. O delfis is to ir gyvena. Bet tiesiog reikia eiti ir ieskoti padorios publicistikos, kur gali padoriai padiskutuoti
rob 2010-09-13 14:45
Matot kai tv pereis i skaitmenine, tai daug kas nebeziures, valdzia jaudinasi . kaip gi mals suda, kaip formuosim tautos nuomone? iskilo problema, tad reikia kad kiekvienas prie kompo sedetu ir skaitytu 90% befertes informacijos, bulvarine spauda. kazko suprastejo th.lt sraipsniai ,tas pats per ta pati. Kas uzsakymus duoda?