„Hitachi“ Lietuvoje domina ne vien elektrinė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tas_pac 2011-10-24 12:11
"Kompiuteris, projektorius ir mokytojas. Prie paprasčiausios baltos sienos, lengvai tampančios interaktyviąja lenta." Tokie smartbordai jau yra mūsų mokykloje tik ne Hitachi, o Casio.
Mindset 2011-10-24 14:52
cia is serijos kai japonai sako "davai mes jum nemokamai gelezinkelius nutiesim ir tik paskui suzinai kame suo pakastas - gelezinkeliai maziukai, ant kuriu gali vaziuoti tik japonu traukiniai, o ju kaina tai...
Creatium 2011-10-24 18:24
Nelabai panašu į tą seriją. Niekas mums nieko nemokamai nedarys. Puiku, kad domisi plačiau nei tik atominės statyba. Jeigu vis gi apsispręs investuoti Lietuvoje, tai bus dar vienas didelis žingsnis tarpautinių galingų investuotojų paieškose ir pritraukime. Tik šįkart tai padarysime patys to nežinodami (nesistengdami ir apie tai negalvodami).
Sarunas 2011-10-25 20:15
Nebūtinai reiktų džiaugtis užsienio kapitalo įmonės atėjimu į mūsų rinką. Reiktų džiaugtis, kad Lietuvos įmonės tai darytų ir uždirbtą kapitalą pasiliktų Lietuvoje. Na arba investuotų į užsienį iš kurio susigrąžintų po kelių/keliolikos metų investicijas. Tuo labiau, kad IT srityje lietuviai mažai kuo nusileidžia likusiam pasauliui. Užtenka pažiūrėt į dabar diegiamas sistemas savivaldybėse, LR Seime. Mažai kurios pasaulio institucijos tokiomis integracinėmis galimybėmis gali pasigirt.