Ar Lietuva yra inovatyvi šalis? Europos Komisijos ir lietuvių nuomonės priešprieša

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2012-02-27 11:06
Emigracija ir maža motyvacija (mažas užmokestis, nepatrauklus darbas, PESIMIZMAS, nepasitikėjimas valdžia/aplinkiniais) stumia mus į dugną. Tik gaila niekas neketina nieko keist. Smagu.
ElniaRagis 2012-02-27 12:29
Tai gal laikas pačiam keistis, rašyti daigiau optimizmo turinčius komentarus, suteikiančius sau ir aplinkiniais daugiau pasitikėjimo savimi.
Shinigami 2012-02-27 12:48
Geras pastebėjimas. Jei visur skaitai kaip čia blogai - tai ir pačiam pradeda atrodyti, kad labai blogai. O šiaip tai dar yra žmonių kurie bando priešintis inovacijoms, nes nenori mokytis dirbti su tomis inovacijomis. Tai puikiai matosi mūsų įmonėje, kai reikia diegti naują programinę įrangą kuri paspartintu darbą. Bet yra darbuotojų kurie nenori mokytis dirbti nauja programinę įrangą.
immortallt 2012-02-27 14:50
Visiskai teisus shinigami, pas mus darbe nuperkamas koks naujas irengimas uz solidzia suma, kas leidzia greiciau ir tiksliau dirbti bei atitinkamai darbuotojui daugiau uzsidirbti, bet buna ir tokiu variantu, kad prireikia darbuotoja isvaryt namo, nes prasideda isterijos priepuolis. Dabar man paaiskinkit, kaip galima tokiam darbuotojui moket didesne alga ? O del mazu algu, kas nori, tas uzsidirba ir daug. Tik nereikia tiketis, kad nieko nedarant atsiras gerai apmokamas darbas. Siaip kiek teko uzsienio studiju ir analizniu skaityti, Lietuvoje blogiausias dalykas yra butent PESIMIZMAS. Jamaikoje zmones, kur turi maziau nei pas mus is socialiniu ismoku gyvenantys yra laimingesni, nei Lietuvoje uzdirbantys 4000 i rankas.
kionig 2012-02-27 15:21
Kolegos, nepamirškite, kad išrovius pesimizmą, tai dar ne viskas. Kitaip sakant, kad vien drąsių žodžių nepakaks, reikia dar tai ir daryti, o ne burnas forume aušinti.