I.Laursas: „Daug lietuvių nori ne kurti, o įsisavinti pinigus“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2014-02-21 09:08
Maždaug kaip filmuke apie Karlsoną, kuris gyvena ant stogo: atskrido Karsonas ir klausia Mažylio - kur tortas? Mažylis - torto tai neturime. Karlsonas- kaip neturite? Draugas į svečius užsuko o jūs neturite torto? Mažylis - mes nežinojome kad atvyksi. Karlsonas - ką jūs iš viso žinote? juk reikėjo tikėtis......Taigi va gerbiamas Laursai, norite torto, torto nėra. O kodėl nėra? Tortai savaime neatsiranda tada kai investiciniai fondai pinigus ima dalinti. Gatavo rezultato norite iškart.
Laurynas19 2014-02-21 14:37
Realybė yra tokia, kai turi tikrai orginalią/puikią idėją tu jos nenori visiškai niekam atskleisti ir ją pradedi įgyvendinti beveik be jokių lėšų arba pats gauni tas lėšas savo jėgom neatskleisdamas idėjos. (ir čia yra neginčijamas faktas ) Kai turi idėja, bet nejauti, jog tai "life changing" idėja, ir nesi pilnai motyvuotas ją įgyvendinti, tuomet kreipiesi į tokius investicinius fondus, atskleidi savo planus, ir gauni pinigus, kuriuos ir nori įsisavinti, taip išlošia abi pusės.Tačiau projektas šiaip ar taip pasmerktas žlugti be įpatingai didelio pasisekimo.
rimasD 2014-02-21 23:21
Čia tai teisybė. Kokia bebūtų veikla, visumoje visi nori, kad jų veikla žimtų 100 proc, ir visi piniigai astsidurtų pas juos.
Atlast 2014-02-22 02:03
Pilnai suprantu, kodel nori isisavinti. Pateikia nebloga minti, gauna pinigu jau dabar. Beveik visu verslu tikslas uzdirbti pinigus, pinigu gavimas / isisavinimas is rizikos fondu irgi tam tikras uzdirbimo budas. Galbut kai kurie startupai taip gauna pinigu+patirties ir galbut kontaktu, o tada tyliai savu zmoniu rate vysto ta "life changing" ideja.