Technologinis proveržis jau Lietuvoje - stangrūs sėdmenys ir ryškus presas be pastangų su EMSCULPT: kas tai yra, kaip veikia ir kur galima išbandyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2020-02-13 11:41
,,Tačiau Lietuvoje visai neseniai pasirodė pasaulinė inovacija – įrenginys, kuris greitai ir efektyviai, be skausmo ir adatų, be alinančių dietų ir varginančių treniruočių tuo pačiu metu gali ir auginti raumenis, ir deginti riebalus. " Pati technologija iš esmės nėra jokia naujiena - priverstinis raumenų susitraukinėjimas elektromagnetinių impulsų, šiuo atveju - magnetinių laukų pagalba. Vis dar jojama ant to pačio, seno gero arkliuko - pardavinėjama svajonė žmonėms, kad neįdedant darbo, pastangų ir valios galima greitai ir efektyviai deginti riebalus, tuo pačiu auginant raumenis . Negaliu paneigti, kad tokiu būdu neįmanoma pasiekti kažkokio teigiamo rezultato, bet jis tikrai bus labai nedidelis, palyginus su sportu + mityba atitinkama.
Misteris 2020-02-13 11:51
Koks ŠALUTINIS efektas? Kaip reaguoja į stiprų MAGNETINĮ lauką kraujo kūnelių GELEŽIS? Manau,kad INSULTO rizika ,sustangrinus užpakaliuką šiuo metodu,išaugs.
HardAxe 2020-02-13 12:44
Niekaip. Kraujo magnetas netraukia. Netgi matgnetinio rezonanso metu. Jei bijai elektromagnetinio lauko - pagalvok kas nutika smegenims kai džiovini galvą elektriniu plaukų fenu. https://www.youtube.com/watch?v=6BBx8BwLhqg?t=34
Misteris 2020-02-13 12:55
Siūlau pasidomėti apie ELEKTROMAGNETINIO LAUKO POVEIKĮ žmogaus organizmui.
HardAxe 2020-02-13 16:40
eXpo 2020-02-13 17:43
Misteri, siuo metu mokslininkai yra geriausiai ištyrę elektromagnetinio lauko poveikį žmogaus centrinei nervų sistemai, kraujotakai, endokrininei ir lytinei sistemoms bei regai. Vis dėlto, sutariama, kad turimi tyrimų duomenys yra nepakankami, kad būtų galima pateikti galutinę išvadą apie tiesioginį elektromagnetinių laukų poveikį žmogaus sveikatai. O tavo gazdinimai yra "antivakcerio kiguolio" lygio, kai kaskas kaskur apsirgo ir pan.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-02-13 19:39
Šitas prietaisas skirtas , kad padarytų juos dar didesniais lochais. Na o jei įsižeidei, vadinasi jau priklausai lochų karalystei Čia tarsi taip: noriu būt laimingas. Gerai, patrauksiu laimės nuo kortelės
HardAxe 2020-02-13 19:45
turbūt dėl ko sutariam visi čia beiginčyjantys, tai, kad prietaisas niekam tikęs
mindaugas.vaitiekūnas 2020-02-13 20:02
Aš žinoma nekalbėjau apie kraštutinius atvejus, pvz. gal jis būtų tinkamas astronautams, kurie neturi tinkamų sąlygų kosmose išlaikyti raumenų stiprumo. Bet kasdieniam naudojimui įprastomis žemiečio sąlygomis... Tai tarsi turėti prieš save visą moterų haremą (visas sąlygas sportuoti), bet vis tiek įsijungti porno ir pataškyt į ranką (su EMSCULPT) P.S. straipsnio nė pusės neperskaičiau, nes... nu pats supranti:D
mindaugas.vaitiekūnas 2020-02-13 20:14
Šitas bičas papasakos kokį "magnetinį prietaisą" naudot reikia https://www.youtube.com/watch?v=rjlq5RphBPo
Darius995 2020-02-13 21:15
Nesuprantu, ar šis "prietaisas" raumenis veikia magnetiniu lauku, ar elektromagnetinėmis bangomis, nes paminėti abu būdai. Ir abu yra visiškai skirtingi. Ir abu nepriverčia raumenų susitraukinėti, juolab 1000 susitraukimų per minutę dažniu. Koks ten tas "unikalus" elektromagnetinių bangų dažnis (Galimai Unikausko sukurtas)? Ar jis radio bangų diapozone (čia turbūt 5G technologija pasitelkta ) ar jonizuojančios spinduliuotės dažnio (kas būtų įtikinamiau, nes juk privečia raumenis trūkčioti)? Ar technologijos.lt bent iš technologinės pusės turi kritinį požiūrį savo straipsnių atžvilgiu?
Niemand 2020-02-13 23:11
Magnetinis laukas, kaip ir elektros laukas pagal apibrėžimą yra statiniai, nes kisdami jie indukuoja vienas kitą ir gauname elektromagnetinį lauką. Magnetinis laukas žmogaus neveikia, tiesiog kūne nėra tokiu medžiagu, kurias paveiktu nors koks nors už specializuotu laboratoriju ribu egzistuojantis magnetinis laukas. Magnetinis laukas niekaip negali sukelti raumenu susitraukimu. Max gali sukelti stryktūrinius audiniu pažeidimus dėl magnetinės skvarbos skirtumu, bet tam vėlgi reiktu fantastiškos galios, net suabejočiau ar tokią iš vis kas nors yra pasiekęs makroskopiniame tūryje. Elektromagnetinis laukas yra viskas nuo superžemo dažnio radio bangu iki gama spinduliuotės. Nejonizuojantis elektromagnetinis laukas indukuoja elektros stovę kūne ir pilnai gali aktyvuoti raumenis. Tai labai sena technologija, naudojama medicinoje ir reabilitacijoje. Tik gana gremėzdiška, nes reikia didelės galios ir aušinimo. Pagal pretenzingas ir nelabai su fizika draugaujančias antraštes, greičiausiai tai arba iš vis sena gera tiesioginė elektrinė stimuliacija, kas paaiškintu "masažo" funkciją (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Electri ... timulation) arba tiesiog eilinis feikas. Būtu kažkas tikrai inovatyvaus, paaiškintu, kuo skiriasi nuo senos technikos, kame naujumas. Šiaip treniruotės su elektrine stimuliacija, tiek tiesiogine, tiek ir netiesiogine, įdomus daiktas, raumenis užsiauginti pilnai gali, o svorio numesti ne, nes veikia labai nedidelė raumenu dalis ir suminis energijos suvartojimas mažas.
NekenciuReklamos 2020-02-13 23:37
zdz, kaip ten bebutu, net tokiam kaip man skeptikui, sunku irodyt kad sis aparatas yra scam. Aparatas veikia naudojant auksto intensyvumo fokusuotas elektromagnetines bangas (cia tai ka radau angliskai - taip isverciau) (high-intensity focused electromagnetic field) Is to ir marketinginis pavadinimas EMBlaBlaBla. Kiek ziurejau, technologija yra patvirtinta FDA, ir rezultatus (kad ir menkus) jinai sukuria. Bet yra vienas didelis BET, proceduru kaina labai auksta 400euru uz viena raumenu grupe (jus ten patys tuos kaininkus pavartykit, kad tiksliau zinotumet) Taipogi, proceduras reikia derinti su sportu ir dieta, tad, cia iskyla klausimas ant kiek ji is tikro veiksminga. Pagalvojus, as tuos pinigus jau geriau isleisciau asmeniniam treneriui, sporto programai ir subalansuotai dietai, ko pasekoje, po 3men gauciau daug geresnius rezultatus, nei kad yra publikuojami EMSculpt reklamose + sveikesne sirdis + sveikesni sanariai + dar ir su kokia "pupa" susipazinciau
Niemand 2020-02-14 00:13
Sukuria, jei tikrai naudoja elektromagnetinę raumenu stimuliaciją. Tik kad šiai technologijai jau virš 60 metu, ir ne teorijai, o medicinoje ir reabilitacijoje naudojamiems įrengimams
AAA000 2020-02-14 00:15
as bandes esu panasius aparatus. labai senai tarp kitko - gal 15+ metu atgal.. ten raumenis privercia susitraukinet tikrai labai dideliu dazniu. nemeluoja sitoj vietoj. taip pat dazni galima keist kazkiek ir susitraukimu skaiciu didint arba mazint. bet tada probkema buna, gilumas i kuna mazeja. tik pavirsiu teveikia. gilesniu raumenu nebepasiekia. jei tu pvz esi nutukes - tas poveikis per riebalus net neprasimusa normaliai taip kad cia gana juokingai skamba viskas ka raso straipsnyje. cia labai senas isradimas - gal kokiu jau 100 metu senumo... sporte naudojamas - kai pvz sportininkas susilauzo kaulus. ir reikia palaikyt raumenu tonusa. nu tai apvynioja ta ranka ar koja kruvom tokiu prilipinamu kaip pleistru, ar kaip dirzeliu ir pajungia i valdikli. poveikis silpnas... tikrai ten nesudegina per kelias proceduras tokius didelius kiekius energijos... bet poveikis neabejotinai yra. toks kaip dilgciojimas jauciasi, ir raumuo toks vaizdas lyg vibruotu nuo susitraukinejimu. jautresnius manau nervintu bet siaip poveikis idomus ir gana malonus. . pagal paveikslelius - cia tiesiog stambesne mano matytu aparatu versija. ten budavo cemodanai kazkokie. o cia jau vos ne spinta ant rateliu. galbut geriau dazni priderino ir padare kazka veiklesnio. but idomu isbandyt butent sita elektrosroves siaip irgi veikia teigiamai kuna. pvz kaulu luziu gijima spartina. o jei prikist elektrodus po mesa - net suvirint galima kaulus. bet kiek zinau - uzmete bandymus. visokiu debilavotu palaiminomu is valdziu reikia ir pan... gali pripaisyt kaip nelegalu dopinga ir pan... tai neabai isplito. bet kulturizme lygtai dar naudojama. nors pagrinde tik medicinoje. PS del pupos. as manau jei apsivyniot sitais aparatais kartu su pupa sekso metu ir ijungt - tai pupos paskui neatsikratysi visam gyvenimui :SD nores dar ir dar o tavo budas labai senove dvelkia... ten pagal kainas tai panasiau kad mano aprasyta varianta ir siulo
HardAxe 2020-02-14 10:20
Raumenis veikia ne magnetinis/radio laukas, bet tekanti elektros srovė. Dėl to tikrai nereikia ginčytis. Tiek širdies stimuliatorius jais paremtas, tiek mirtis sukišus pirštus į rozetę. Veikdamas sukuria kažkiek pašalinės elektromagnetinės spunduliuotės, bet ji niekam neįdomi. Klausimas dėl šito šlamšto efektyvumo, ar jis nors kiek geresnis už mėgėjišką treniruotę? Aš laaabai abejočiau.
Misteris 2020-02-14 13:26
Optimistams siūlau raumenis treniruoti nuo 220V kintamos srovės tinklo.Dažnis :50 susitraukimų per minutę. Šalutinis poveikis:BAIMĖ daryti pakatotinę procedūrą.
DarkNRG 2020-02-20 15:29
Cia jau Megascam'as. Zopliems tinginiams pardavineja svajones, kad imanoma kazka prisiauginti ar sudeginti nieko nedarant..