„Dell“: mūsų XPS 15z - ploniausias pasaulyje (jei nelyginsite jo su konkurentais)  (4)

Naujausias „Dell“ nešiojamas kompiuteris su 15 colių įstrižainės ekranu yra išties neblogas pasirinkimas. Metalinė konstrukcija yra ir stilinga, ir solidi, o sistemos galios pakaks daug kam. Egzistuoja gausybė teisėtų priežasčių, kuriomis gamintojas gali girtis, reklamuodamas šį produktą, tačiau jis tikrai nėra ploniausias planetoje 15 colių nešiojamas kompiuteris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos reklaminiame XPS 15z skydelyje rašoma: „Vos 0,97" (24,68mm) ties storiausiu korpuso tašku, XPS 15z yra ploniausias 15" PC visoje planetoje*. Jis taip pat neįtikėtinai patvarus ir lengvas“. Sakinyje atkreipkite dėmesį į žvaigždutę, kuri nukreipia į mažą patikslinimą po visu reklaminiu tekstu. Jame rašoma: „Remiantis 2011 metų vasarį „Dell“ atlikta vidine analize. Remiamasi storio palyginimu (storio matavimas priekyje ir gale), lyginant kitus 15" nešiojamus kompiuterius, kuriuos gamina HP, „Acer“, „Toshiba“, „Asus“, „Lenovo“, „Samsung“, „Sony“, MSI. Nebuvo lyginama su „Apple“ produkcija arba kitų gamintojų, neįtrauktų į šį sąrašą, gaminiais“.

Žinoma, toks rinkodaros sprendimas yra ganėtinai patogus – palyginimo su anksčiau rinkoje pasirodžiusiu „MacBook Pro“ buvo išvengta, kadangi „Apple“ siūlomo gaminio storis yra 0,95 colio. Šis parametras, nors ir nežymiai, tačiau yra geresnis, lyginant su XPS 15z. Moralas paprastas – jei norite kurioje nors srityje būti geriausi planetoje, tinkamai pasirinkite, į ką lygiuositės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)