Viena geriausių 2019 m. išmaniųjų apyrankių - „Huawei Honor Band 5“: ką apie ją sako skirtingos apžvalgos, už ką ją mėgsta bei peikia ir ar ji prilygsta „Xiaomi Mi Band 4“ („Huawei Honor Band 5“ apžvalgų reitingas, Video, Rekordinė kaina iš AliExpress)  ()

„Huawei Honor Band 5“ yra viena populiariausių išmaniųjų apyrankių šiais metais ir tiesioginė „Xiaomi Mi Band 4“ konkurentė. Jos netgi rinkoje pasirodė praktiškai tokiu pačiu metu ir nors apyrankės turi tam tikrų panašumų, bet apžvalgininkai išskiria akivaizdžius jų skirtumus bei „Huawei Honor Band 5“ privalumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Aliexpress - tarptautinė versija nuo 24 € (speciali akcija, šiuo metu mažiausia kaina tarp visų parduotuvių)
  • Gearbest - tarptautinė versija 27,33 €.
  • Lietuvoje apie 40-50€

„Huawei Honor Band 5“ apžvalgų apibendrinimas

4 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai gera išmanioji apyrankė

Jei ieškote pirmosios išmaniosios apyrankės arba tiesiog nemėgstate „Xiaomi“, tada „Huawei Honor Band 5“ gali būti puikiu pasirinku - iš esmės tai vienintelis solidus „Xiaomi Mi Band 4“ konkurentas už tokią pat kainą, visi kiti variantai tik šių apyrankių kopijos. Iki 40€ tai yra viena geriausių 2019 m. išmaniųjų apyrankių ir realiai, konkuruoja tik su „Xiaomi Mi Band 4“. 

2019 metų hitas - neįtikėtinai populiari „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankė: ką apie ją sako skirtingos apžvalgos, kokie yra trūkumai ir kodėl ji taip mėgiama („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgų reitingas, Video, rekordinė kaina tarptautinei versijai)

Atrinkome įdomiausias ir išsamiausias apžvalgas apie itin didelio populiarumo šiais metais sulaukusią „Huawei Honor Band 5“.

Šiame tekste rasite koncentruotą informaciją ir esminius momentus apie šią išmaniąją apyrankę.

Taip pat primename, kad naudojame daiktų vertinimo sistemą. Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

„Huawei Honor Band 5“ - „geras pasirinkimas ieškantiems pirmosios išmaniosios apyrankės“

5 balai iš 5

Šioje apžvalgoje įdėmiau pažvelgsime į „Huawei Honor Band 5“ išmaniąją apyrankę, jos suteikiamas funkcijas ir galimybes, pagaminimo kokybę ir kitas detales.

Taip pat apžvalgininkas „Huawei Honor Band 5“ apyrankę palygina su „Huawei Honor Band 3“ modeliu.

„Iš tikrųjų tai Honor Band 3 ir Honor Band 5 yra labai panašios išmaniosios apyrankės, tačiau pradėkime nuo Honor Band 5 minusų: jei šią apyrankę pamesite ar ją pavogs, ją yra lengva atsieti nuo jūsų telefono; be telefono ši apyrankė duoda mažai naudos ir informacijos – jos yra daugiau nei Honor Band 3 apyrankės atveju, bet vis tiek tai vis dar išliko minusu.

Honor Band 5 privalumai: pilnai atspari vandeniui ir su ja galima plaukioti; baterija tarnauja 10 ir daugiau dienų; palaikomos įvairios kalbos ir gaunami pranešimai; yra išmanusis žadintuvas; galima įsigyti įvairių dirželių ir apsauginių ekrano plėvelių.

Bendrai, Honor Band 5 man pasirodė įdomi ir verta dėmesio išmanioji apyrankė. Ypač tiems, kurie vis dar turi apyrankes su nespalvotais ekranais. Honor Band 5 taip pat galiu rekomenduoti tiems, kurie ieško pirmosios išmaniosios apyrankės.“

„Normali apyrankė, bet jau laukiu Huawei Honor Band 6“ - detalus žingsnių ir širdies ritmo testavimas bei palyginimas su „Huawei Honor Band 4“

4 balai iš 5

Viena pirmųjų „Huawei Honor Band 5“ apyrankės apžvalgų, kurioje išsamiai aptariamos visos apyrankės funkcijos, ką galima daryti programėlėje – ką įjungti/išjungti, kokius parametrus stebėti ir t.t.

Taip pat „Huawei Honor Band Xiaomi Mi Band 45“ yra palyginama su ankstesne „Huawei Honor Band 4“ versija.

Apžvalgoje rasite nueitų žingsnių ir širdies ritmo matavimo testų rezultatus. Pastaruosius apžvalgininkas palygino su įprastu tanometru (elektroniniu kraujospūdžio ir širdies ritmo matuokliu).

„Su Band 4 ir Band 5 nuėjau lygiai 1000 žingsnių. Tiksliai juos skaičiavau ir pasižiūrėjęs į apyrankes net nustebau. Abi suskaičiavo būtent lygiai 1000 žingsnių.

Kai kurie gal pasakys, kad tanometro rezultatų lyginti su Honor Band 5 apyranke neverta, tai bus netikslu, bet aš naudojau tokį tanometrą, kokiu naudojasi daugelis gydymo įstaigose dirbančių medikų.

Atlikau keletą matavimų tiek prieš treniruotę, tiek po jos ir galiu pasakyti, kad rezultatai buvo praktiškai vienodi. Tad Band 5 tikrai tiksliai matuoja širdies ritmą.

Kalbant apie funkcijas, tai iš esmės Band 5 yra labai panaši į buvusią Band 4 apyrankę. Vienas toks ryškesnis skirtumas, kad dabar Band 5 dar gali matuoti ir deguonies kiekį kraujyje.

Baterija išliko tokio pačio dydžio, 100 mAh, ir jos užteks iki 20 dienų. Bet jei įjungsite visas funkcijas, tai realiai užteks 7 dienoms.

Apibendrinant, pasakyti, kad esu nusivylęs Band 5 apyranke – yra tas pats, kas nieko nepasakyti. Čia net Bluetooth techninis sprendimas liko tas pats, kaip ir Band 4. Tai pirkti Band 5 vien dėl deguonies kiekio kraujyje matavimo? Na, tiesiog, praleidžiu šią apyrankę ir jau laukiu Band 6.“

Kas labai patiko, kas suerzino ir galimybės, kokių neturi net ir „Xiaomi Mi Band 4“ - išsami technologijos.lt „Huawei Honor Band 5“ apžvalga

4 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

„Huawei Honor Band 5“ išmaniąją apyrankę išbandėme ir mes patys. Ją detaliai ištestavome, išbandėme jos turimus sporto režimus, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir t.t.

Visus detalius testus, jų rezultatus ir galutines išvadas rasite mūsų apžvalgoje.

„Praktika rodo, kad daugiau mažiau visi fiziniai aktyvumo asistentai (tiek kiniški, tiek geriau žinomų gamintojų) šiuo metu siūlo praktiškai tą patį funkcionalumą. Žinoma, tikslumo klausimas dažnai vis dar lieka diskusijų objektu, tačiau racionaliai vertėtų pamąstyti ko kiekvienas siekiame nešiodami išmaniąją apyrankę.

Ant „Huawei Honor Band 5“ pakuotės galima pastebėti labai teisingą sakinį: „Šis produktas neturėtų būti traktuojamas kaip medicininis įrenginys. Pateikiamus duomenis reikėtų suprasti kaip nuorodą.“. Greičiausiai sutiksite, jog dažnas dabar išmaniąją apyrankę nešioja ne dėl to, kad sportuotų. Labiau tai aksesuaras, kuris rodo žingsnius, valandas ar pranešimus iš išmaniojo telefono.

Jeigu jūsų poreikiai atitinka aukščiau pateiktą aprašymą, tuomet „Huawei Honor Band 5“ tikrai gali tapti vienu iš galimų pasirinkimų. Trumpai tariant, esant gana neapibrėžtiems norams fizinį aktyvumo asistentą laisvai galima rinktis atsižvelgiant vien tik į dizaino patrauklumą. Manau, kad tiek „Huawei Honor Band 5“, tiek „Xiaomi Mi Band 4“ šiuo metu yra puikus pasirinkimas, tačiau tam tikri dizaino skirtumai šiuo atveju asmenines simpatijas verčia skirti būtent pirmajai išmaniajai apyrankei.“

„Huawei“ gerokai susimovė? Kodėl apžvalgininkas rekomenduoja „Xiaomi Mi Band 4“, o „Honor Band 5“ jam kelia erzulį

3 balai iš 5 | čia rasite išsamią apžvalgą.

Vos tik rinkoje pasirodė „Xiaomi Mi Band 4“, paskui ją atkeliavo ir naujoji „Huawei“ išmanioji apyrankė „Honor Band 5“.

Ir turbūt nesuklysime pasakę, kad daugeliui iškilo klausimas: Kas geriau – „Xiaomi Mi Band 4“ ar „Honor Band 5“?

Jų techniniai parametrai yra labai panašūs, kaina taip pat praktiškai identiška, tad kurią apyrankę pasirinkti? Šioje apžvalgoje ir sužinosime visus atsakymus.

Apžvalgininkas išsamiai palygina šias dvi išmaniąsias apyrankes, patikrina, kaip tiksliai jos skaičiuoja nueitus žingsnius, kaip kokybiškai matuoja širdies ritmą. Ir pastaruosius rezultatus palygina su tanomentru (elektroniniu kraujospūdžio ir širdies ritmo matuokliu).

„Iš esmės visi Honor Band 5 privalumai, kuriais giriasi kompanija, arba neveikia taip kaip turėtų, arba neduoda jokios apčiuopiamos naudos.

Man susidaro toks vaizdas, kad Honor tiesiog skubėjo kuo greičiau išleisti konkurentą Mi Band 4 ir į rinką išleido bet ką. Svarbu, kad tik būtų nauja apyrankė. Bet ji praktiškai niekuo nesiskiria nuo Honor Band 4.

Sunku jiems pralaimėti Xiaomi Mi Band 4 apyrankei, po Honor Band 4 triumfo, bet jau geriau būtų nieko neišleidę nei Honor Band 5. Xiaomi Mi Band 4 yra nepalyginamai geresnė išmanioji apyrankė ir praktiškai visais aspektais.“

„Honor Band 5“ prieš „Honor Band 4“ ir „Xiaomi Mi Band 4“ - „aiškūs privalumai ir trūkumai“

4 balai iš 5

Šioje apžvalgoje „Honor Band 5“ išmanioji apyrankė palyginama su senesne „Honor Band 4“ apyranke ir, žinoma, su naująja „Xiaomi Mi Band 4“.

Taip pat daug dėmesio skiriama naujam „Honor Band 5“ programinės įrangos atnaujinimui, po kurio turėjo susitvarkyti nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir deguonies kiekio kraujyje matavimas.

„Tad štai kokie „Honor Band 5 ir Honor Band 4 skirtumai. O kiti dalykai liko nepatikę, įskaitant visus Honor Band 5 privalumus ir trūkumus prieš Xiaomi Mi Band 4.

Honor Band 5 privalumai prieš Mi Band 4 yra plokštesnis dizainas (skonio reikalas), geresnis miego kokybės stebėjimas, bėgimo režimas (be GPS). Ir remiantis kitų pirkėjų atsiliepimais, geresnis plaukimo stebėjimas ir atsiradusi galimybė išmatuoti deguonies kiekį kraujyje.

Tačiau Mi Band 4 turi talpesnę bateriją ir jos tarnavimo laikas yra ilgesnis, daugiau gamintojo ir trečiųjų šalių siūlomų ekrano atvaizdavimo pasirinkimų.

Dabartinės Mi Band 4 ir Honor Band 5 apyrankių kainos yra praktiškai vienodos, tad lieka tik jums nuspręsti, kurią išmaniąją apyrankę pasirinkti.“

Speciali akcija ir sąlygos

Tarptautinė ​„Huawei Honor Band 5“ versija:

  • Aliexpress
    • nuo 24 € (tarptautinė versija, virš 11 000 pirkimų) 
    • speciali akcija, šiuo metu mažiausia kaina tarp visų parduotuvių
    • 0,22 € už siuntimą į Lietuvą, pristato vidutiniškai - per 26-53 d.d.
  • Gearbest
    • 27,33 € su 33 % nuolaida;
    • 0,65 € už siuntimą į Lietuvą, pristato vidutiniškai - per 10-25 d.d.
  • Lietuvoje „Huawei Honor Band 5“ kainuoja apie 40-50€.

 

Globali ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija:

  • Gearbest - 23.69€ su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress
    • nuo 30 € (virš 22 000 pirkimų)
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato per 18-29 d.d.
  • Lietuvoje apie 31€
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()