Idėjų konkursas! Išradingiausiųjų laukia savaitė su „Samsung Galaxy Tab S“  (9)

Turite idėjų, kurių įgyvendinimui reikia planšetinio kompiuterio, bet neturite šio įrenginio? Tada šis pasiūlymas kaip tik jums – atsiųskite savo idėją, kaip panaudotumėte planšetinį kompiuterį, jei jį turėtumėte, ir galbūt būtent Jūs visai savaitei gausite naują „Samsung Galaxy Tab S“. O išradingiausiam dalyviui dar atiteks „Samsung“ išmanusis laikrodis „Gear Fit“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Idėjų konkursą, kaip panaudotumėte planšetinį kompiuterį organizuoja portalas technologijos.lt kartu su „Samsung Electronics Baltics“.

Atsiųskite idėją, ką per savaitę nuveiktumėte su naująja planšete. Galbūt kažkam ji padės sukurti muzikos klipą savos kūrybos dainai, parduoti ar surasti būstą, o gal net susirasti antrąją pusę. Savo idėjas galite:

  • rašyti „Facebook“ socialiniame tinkle prie šio konkurso aprašymo
  • siųsti el.paštu info@technologijos.lt (taip pat nurodykite gyvenamą miestą ir kontaktinį telefoną), laišką pavadindami „Idėjų konkursui“
  • rašyti komentaruose prie šio konkurso aprašymo

Penki originaliausių idėjų autoriai, kuriuos atrinks „Samsung Electronics Baltics“ kolektyvas, galės savaitę naudotis „Galaxy Tab S“ planšetiniu kompiuteriu, po kurios turės aprašyti, kaip jiems sekėsi įgyvendinti savo sumanymą ir kaip tam pasitarnavo naujoji planšetė. „Samsung Electronics Baltics“ išrinks įdomiausią ir originaliausią apžvalgą, kurios autoriui atiteks stilingasis išmanusis laikrodis „Samsung Gear Fit“.

Savo idėjas siūlykite iki rugsėjo 10 d. 12 val.

Apie „Samsung Galaxy Tab S“

„Galaxy Tab S“ yra ploniausias ir lengviausias „Samsung“ planšetinis kompiuteris. Šiame įrenginyje su „Super AMOLED“ ekranu įdiegtos pažangiausios vaizdo atkūrimo technologijos bei „Premium“ turinio rinkinys, suteikiantis įvairias veiklos galimybes. „Galaxy Tab S“ pasižymi savybėmis, kurios leidžia be vargo atlikti multifunkcinius veiksmus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(12)
(-8)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: