Beprotybė Rusijoje: tėvai palaidojo nepažįstamą vyrą, o apie galimai gyvą sūnų nenori nė girdėti – skelbiama, kas čia vyksta  ()

Rusijoje kario tėvai, siekdami gauti kompensaciją iš valstybės, palaidojo nepažįstamo vyro palaikus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anatolijus Taimanovas iš Uljanovsko srities į Ukrainą pateko vasario pabaigoje, jis buvo tarp tų įsibrovėlių, kurie bandė pasiekti Kyjivą. Paskutinį kartą su šeima susisiekė vasario 23 d.

Nuo tos akimirkos kario artimieji nieko nežinojo apie jo likimą. Balandžio 8 dieną iš okupanto tėvų buvo paimtas DNR tyrimas, o balandžio 14 dieną jis buvo paskelbtas mirusiu. Tiesa, jie buvo įspėti, kad kūno nepavyko atpažinti, nes apdegė 90 % kūno, liko tik kojos, rašo „The Insider“.

Tačiau okupanto mergina įsitikinusi, kad Taimanovas gyvas. Ji matė jį vaizdo įraše tarp kalinių Ukrainoje. Okupanto tėvai šia tema net nenori kalbėti: greitai užpildė popierius apie sūnaus mirtį, kad gautų išmokas.

 

Rusė įsitikinusi, kad jos mylimojo artimieji palaidojo kažkieno palaikus. Ji kreipėsi į karinę prokuratūrą, prašydama išssiaškinti tiesą, tačiau jie nesiėmė bylos, reikalaudami karinių dokumentų. Gyventojo tėvai atsisakė juos suteikti. Argumentas ryškus: jie jau gavo kompensaciją už sūnaus žūtį ir pinigų grąžinti nenori.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(8)
(75)

Komentarai ()