[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
[Vokietija] Tik nuo 39€ už akumuliatorinį pjūklą su sekatoriumi ir lazerinio nivelyro rinkinys. Ribotas kiekis
[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, žibintuvėliai, išskirtinis delninis skaitmeninis osciloskopas, karšto oro gruzdintuvė ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Android vaizdo projektorius, žaidimų konsolė su 70 000+ žaidimų, išmanusis RGB šviestuvas, akumuliatorių testeriai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Premjera, kokios dar nebuvo! Portabilus TV ir garso kolonėlė viename. Nustebsite sužinoję, ką sugeba šis daikčiukas + monstrinės energijos stotelės
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Puikios saulės panelės, lazeriniai nivelyrai, „Xiaomi“ orų stotelės, išmanieji laikrodžiai ir kt.
[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 34 colių WQHD žaidimų monitoriai, planšetės, portabili automobilinė multimedijos sistema ir kt.
[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Trimeriai, kelioniniai šaldytuvai, pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės ir kt.
[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Energijos stotelės, palapinės, monitorių šviesų juostos, išmanieji nuotraukų/video rėmeliai, dulkių siurbliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Maišytuvai virtuvės plautuvei, „Xiaomi“ ir kt. belaidės ausinės, energijos stotelės, 5000W pjūklas (Video)
[Kuponai] Fantastiška dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera iš „Xiaomi“ ekosistemos, išmanusis durų skambutis ir „OnePlus Watch 2“ laikrodis
[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 18€ už pjūklą su dviem baterijomis. Ribotas kiekis
[EU+Kuponai+Dovanos] Fantastiškų kainų ir galios nešiojami PC, mini PC ir vaizdo projektoriai. Ribotas kiekis (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! El. dviračiai, pompos, apsauginiai tentai nuo saulės, projektoriai, SUP irklentės ir atminties kortelės (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išorinės baterijos, kavos aparatai, SUP irklentės, pjūklai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 4K vaizdo registratoriai, akumuliatoriniai plaktukai, plovimo įranga, jump starteriai, atminties kortelės ir „Xiaomi“ ausinės (Video)
Karščiausios „Xiaomi“ ekosistemos naujienos! Iš EU ir su kuponais naujausi „JIMMY PW11“ serijos siurbliai. Net 3 modeliai nustebins, ką sugeba
[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
[Kuponas] tik 29,99€! Puikių galimybių ir kainos „Xiaomi“ el. dantų šepetėlis. Ribotas kiekis („Xiaomi Mijia T302“)
[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Peilių galandimo rinkinys, matavimo ritės, off-road tipo el. dviračiai, šaldytuvai-šaldikliai, išmanieji elektros jungikliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanūs langų-durų davikliai, SUP irklentės, baterijos su įkrovikliais, šakotuvai, telefonų laikikliai ir gertuvės
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Akumuliatoriai, „Xiaomi“ kolonėlės, nuostabios IP kameros, USB atmintukai, ausinės ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji laikrodžiai, automobilio žibintai, galingi PC, „Xiaomi“ ausinės, karaoke kolonėlės (Video)
[Vokietija] Tik 43€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Delniniai mikroskopai, TWS ausinės sportuojantiems, SSD diskai, grindis plaunantis belaidis siurblys ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Lietuvoje neregėtų kainų skaitmeniniai osciloskopai + signalo generatoriai, „Xiaomi“ elektroninės liniuotės, trimeriai, siurbliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] „Outdoor Oasis Sale“! Monstriniai 55km/h el. paspirtukai, el. dviračiai, energijos stotelės, SUP irklentės ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Daugybė SUP irklenčių, išmanieji laikrodžiai, siurbliai, pjūklai, akumuliatoriai, išskirtinės ausinės ir kt. (Video)
[Vokietija!] Mažiausia kaina šiais metais. Beprotiška, ką sugeba naujausias išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis („Smartmi Smart Toilet Seat 2“)
[Vokietija+Kuponas] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą („Lixada“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Belaidžiai lituokliai, siurbliai, PC, planšetės, įkrovimo stotelės, kolonėlės ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškų kainų planšetės, atminties kortelės, išmanieji LED šviestuvai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiškos 1800W energijos stotelės, 100W laidai, SUP irklentės, multimetrai ir kampiniai šlifuokliai (Video)
[EU+Kuponai] Mega rinkinukas! Monstrinis el. dviratis, automobilinis įkroviklis, PC pelės, išorinis SSD diskas, galvos žibintuvėliai su judesio davikliais, įrankiai ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Kelioninis šaldytuvas-šaldiklis, dviračių žibintas, žaidimų kėdė su masažo funkcija, planšetė, SUP irklentė ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialūs pasiūlymai turintiems augintinių ir namų švarai! Neregėta automatizuota kačių kraiko dėžė su APP, 11in1 priežiūros rinkinys ir galingi robotai siurbliai (Video)
Su kuponais fantastiškos pompos, 30W 20000mAh išorinės baterijos ir „Honor Watch GS3“ išmanieji laikrodžiai (Video)
[EU+Kuponai] Tik nuo 7,48€! Puikūs žibintuvėliai, trimeriai, 8in1 šakotuvai, multimetrai, gruzdintuvės, 4in1 rinkinukai automobiliui ir kt. (Video)
Fantastiškos kainos ir kokybės išmanusis laikrodis su Bluetooth skambučiais, dideliu AMOLED ekranu, SpO2 bei širdies ritmo matavimu ir IP68 (Video, „DM50“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi įrankių rinkiniai, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės, USB atmintukai, SSD diskai, išmanieji GPS laikrodžiai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanusis termosas, 7in1 USB šakotuvas, belaidė pompa, jump starteris, uodų lempa-gaudyklė ir kt.
[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
Fantastiška dovana! Delninė žaidimų konsolė - tūkstančiai žaidimų, talpi baterija, didelis ekranas. Ribotas kiekis („Powkiddy RGB20S“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Aukšto slėgio plovimo įrenginys, monitoriaus šviesos juosta su RGB, sekatorius, smūginiai veržliasukiai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Alkotesteriai, nardymo įranga, Bluetooth garso siųstuvai-imtuvai, įspūdingi tikrikliai, įrankiai ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Smūgiams atsparios išorinės baterijos, „Xiaomi“ ausinės, maišytuvas virtuvės plautuvei, kėlikliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Dviračių žibintuvėliai, išmaniosios IP kameros, 2in1 multimetrai su osciloskopais, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 27€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+2 padėtys ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Atminties kortelės, automobilio diagnostikos įrenginiai, mini PC, ventiliatoriai, stulbinamų galimybių išmanieji laikrodžiai ir kt. (Video)
[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
[Mažiausia kaina istorijoje+Vokietija] „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
[Vokietija] Mažiausios kainos istorijoje! „Xiaomi Wanbo“ ir „Lenovo“ vaizdo projektoriai tik nuo 120€. Ribotas kiekis (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanūs LED šviestuvai, pjūklai, portabilių monitorių rinkiniai, išmanieji elektros jungikliai, ausinės ir 120W įkrovikliai
Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas, bent 300€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus 12“ išmanieji telefonai ir „OnePlus Buds 3“ TWS ausinės (Video)
[EU+Kuponai] „UEFA Euro 2024 Flash Sale“! Įspūdingų vaizdo projektorių ir garso sistemų išpardavimas. Stebėkite futbolą milžiniškame 4K ekrane (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiški RC automobiliai, žaidimų pulteliai, „Xiaomi“ išorinės baterijos, laboratoriniai maitinimo šaltiniai, šakotuvai ir kt. (Video)
Tam, kad namai būtų saugūs - stulbinamų galimybių ir kainos namų apsaugos 433MHz + WiFi + GSM sistema: valdoma iš bet kurio pasaulio taško
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji maitinimo lizdai, kaulais grojančios ausinės, kampo matuokliai, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! El. paspirtukai, lazeriniai nivelyrai, endoskopai, 3in1 mikrofonai, planšetės ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Apsauginis skydas automobiliams, 2000W el. paspirtukas, „Xiaomi“ suktukas, 7 jungčių šakotuvas, TWS ausinės ir kt. (Video)
Norite žinoti, ar jūsų namų oras gali sukelti vėžį? Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu
[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
[Vokietija!] Fantastiškos kainos ir puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Tik 53€ už Android planšetes, energijos stotelės, garso stiprintuvai, endoskopai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Planšetės, monstriniai 250W įkrovikliai, kampiniai šlifuokliai, mobilūs šaldytuvai, siurbliai ir kt. (Video)
Specialus rinkinukas tik nuo 15€! „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai, robotai siurbliai ir Bluetooth pakabukai-ieškikliai (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiškų kainų USB atmintukai, belaidžiai HDMI siųstuvai-imtuvai, „Xiaomi“ mini el. suktuko rinkiniai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, lietuvių rekomenduojami LiFePO4 akumuliatoriai, suktukai, šlifuokliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Kelioniniai šaldytuvai-šaldikliai, pjūklai, beprotiškai pigūs garso stiprintuvai ir robotai siurbliai (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Portabilus Android projektorius, išmanusis laikrodis, PC pelė, 3D spausdintuvai ir planšetės
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmaniojo laikrodžio premjera, fantastiški net 57 vnt. įrankių rinkiniai, PC pelės, SUP irklentės, RC pultai ir kt.  (Video)
[EU+Kuponas+Dovanos] Fantastiškas el. dviratis vos už 749€ - tik pirmiems 5 pirkėjams! Modernaus dizaino, galingas, sukimo momento jutiklis ir apžvalgininkų pagyros („DYU T1“, Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įrankių komplektai, „Makita“ baterijų įkrovikliai, giluminių raumenų masažuokliai, žaidimų kėdės, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt. (Video)
[Vokietija+Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Net 2 kartus pigiau lazerinės graviravimo staklės, išmanusis šviesų projektorius, įrankiai preciziškiems darbams, monstrinis PC ir ausinės (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Uodų lempa-gaudyklė, kelioninis šaldiklis, jump starteris, nuo saulės įkraunama išorinė baterija, galingi nešiojami PC (Video)
[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
Fantastiški žvejybos rinkiniai! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmaniojo laikrodžio premjera, „Xiaomi“ belaidės ausinės, planšetės, belaidžiai siurbliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 3,70€! Išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, monitorių šviesų juostos, pjūklai, šlifuokliai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Energijos stotelės, el. dviračiai, robotai siurbliai ir kt. Galybė kuponų. PayPal akcija (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! „Xiaomi“ orų stotelės, 6in1 „Steam“ stotelės-hubai, akumuliatoriniai veržliasukiai, multimetrai, pompos ir kt. (Video)
Daugiafunkciai vejos ir dirvožemio įdirbimo priedai su keičiamais peiliais. Skirtingi modeliai. Ribotas kiekis
Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Monstriniai „Xiaomi“ maršrutizatoriai, išmanieji vaizdo projektoriai, suktukai, šlifuokliai ir kt. (Video)
[Vokietija] Nuostabus vaizdo projektorius tik 144€! 1080P, 500ANSI, Bluetooth 4.0 ir kt. („Lenovo Thinkplus Air H4S“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų kėdė su masažo funkcija, sulčiaspaudė, tvirtasis išmanusis telefonas, planšetė, automobilio diagnostikos įrenginys ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji „Xiaomi“ ventiliatoriai, prie telefonų jungiamos termo kameros, įspūdingi monukuliarai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 8,20€! Puikūs 6in1 šakotuvai, „Xiaomi“ maršrutizatoriai, orų stotelės, masiškai perkami jump starteriai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškos uodų žudymo mašinos, multimetrai su termovizoriais, galingi 4in1 jump starteriai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami šlifuokliai, mini LED projektoriai, SUP irklentės, belaidės pompos, nešiojami PC ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Geriausios dovanos Tėvo dienos proga! Nesunaikinami išmanieji laikrodžiai už mažiausias kainas. Riboto laiko
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Net 2000W el. paspirtukai, 3in1 multimetrai, vaizdo projektoriai, SUP irklentės ir kt. (Video)
[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Mini PC, karinio tvirtumo planšetės, fantastiški ventiliatoriai, „Xiaomi“ maršrutizatoriai, pompos ir belaidžiai siurbliai
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji elektros jungikliai, endoskopai, 3D spausdintuvai, lazeriniai graviruokliai, įrankių komplektai ir 10in1 šakotuvai (Video)
[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 28€ už akumuliatorinį pjūklą su 2 baterijomis. Ribotas kiekis
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 7,37€! Nuo saulės įkraunamos išorinės baterijos, belaidės ausinės su LED ekranais, išmanieji judesio davikliai, belaidės pompos ir įrankiai
[EU+Kuponai] Naujausių „KTC“ žaidimų monitorių premjera. Aukščiausia klasė už juokingas kainas. Ribotas kiekis
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 14€! Įspūdingi turistiniai žibintai, naujausi išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, šakotuvai, oro pūstuvai ir siurbliai viename (Video)
[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 5,52€! Puikūs šakotuvai, multimetrai, uodų lempos-gaudyklės, „Lenovo“ planšetės, robotai siurbliai ir kt. (Video)
Mini kamera tik 9,99€! 1080P, naktinis filmavimas, judesio daviklis, WiFi, APP ir kiti privalumai
[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 33€! Su 2 baterijomis, gausa priedų, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
Naujas pasaulio rekordas! „Akimirksniu.“ Rubiko kubą surinko 10 kartų greičiau nei žmogus (Video)
Net 2 kartus pigiau, nei konkurentai! Iš Vokietijos aukščiausios kokybės žuvų masalo nuplukdymo laivas su GPS (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Automobilio diagnostikos įrenginys, belaidės ANC ausinės, planšetės, „Xiaomi“ orų stotelės, akiniai dronų valdytojams ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, kavos aparatai, belaidžiai siurbliai, išmanūs multimetrai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! „Xiaomi“ maršrutizatoriai, lagaminai fotoaparatams, siaurapjūkliai, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt.
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų pulteliai, išmanieji orų davikliai, 2in1 uodų gaudyklės, planšetės, jump starteriai (Video)
[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
[Pasaulinė premjera!] Iš EU su kuponais naujausi „Xiaomi“ ekosistemos vaizdo projektoriai. Stebėtina, ką jie sugeba (Video)
[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Daugiafunkciai dezodoratoriai, išmanieji valdikliai, kelioniniai šaldytuvai, 2in1 multimetrai ir termovizoriai ir kt. (Video)
[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
[EU+Kuponai] Specialus išpardavimas! Storų ratų el. dviračiai, net 2000W el. paspirtukai, robotai siurbliai, 4K vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Klaviatūros, planšetės, unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, graviravimo staklės, įrankiai ir kt.(Video)
[Vokietija] Daugiafunkcės net 2500W galios mini staklės! Fantastiškas daiktas DIY projektams ir remonto darbams. Pjauna medį, plyteles, plastiką ir kt.
[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Nuostabių kainų ir kokybės monitorių laikikliai, PC, uodų gaudyklės, el. paspirtukai, pompos ir vaizdo projektoriai (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo projektoriai, jų ekranai su stovais, portabilūs oro kondicionieriai, jump starteriai ir kompresoriai viename ir kt. (Video)
[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 2in1 multimetras ir termovizorius, pjūklas, elektrinis dviratis, 3in1 mikrofonas vlogeriams ir kt. (Video)
[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Monitorių šviesų juostos, ventiliatoriai, galingi jump starteriai, planšetės ir kt. (Video)
[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis

|   Toliau »

Rodyti po