[Žinios trumpai] Propaganda šokiruota: Kryme didžėjus atsisakė groti rusiškas dainas - skelbia, kokia reakcija į Rusijos himną  ()

Rusijos okupuotame Kryme, Ščelkino mieste, karaokės bare „Crab“ skambėjo ukrainietiškos dainos, kuriomis buvo palaikomos Ukrainos ginkluotosios pajėgos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-16 [Žinios trumpai] Propaganda šokiruota: Kryme didžėjus atsisakė groti rusiškas dainas - skelbia, kokia reakcija į Rusijos himną  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baro didžėjus yra „griežtai proukrainietiškai nusiteikęs“ ir nenori įtraukti rusiškų dainų, socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Rusijos propagandistas Olegas Kašinas.

„...Paklaustas, ar jis pasirengęs groti Rusijos himną, atsakė, kad tik už 5000 rublių, ne mažiau. Įprasta daina šioje karaokėje kainuoja 100 rublių“ – pridūrė jis.

Kašinas taip pat sakė, kad didžėjus yra šios vietos savininko svainis, o visa baro vadovybė laikosi tos pačios pozicijos kaip ir jis.

Propagandistas sužinojo, kad visa įstaigos vadovybė buvo proukrainietiškai nusiteikusi ir ne kartą pasisakė prieš Rusijos karą su Ukrainos valstybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(116)
(1)
(115)

Komentarai ()